Shopper táska a mindennapokra. Hol szerezheted be kedvező áron?

shopper táska

Tágas kézitáskát keresel, amiben minden elfér, amire szükséged van? Akkor a shopper táska a legjobb választás számodra.. Tőlünk megtudhatod, hol vásárolhatod meg remek áron.

A kézitáskák kiválasztásakor a nők általában két csoportra oszthatók. Az első csoport a kisméretű crossbody kézitáskákhoz nyúl, amelyekbe csak a legszükségesebb dolgok férnek el. Ideális, ha a ruhatárad kiegészítői között mindenféle táska megtalálható. Így mindig ki tudod majd választani az alkalomhoz illőt

Nincs még shopper táskád? Segítünk a választásban, hogy hol vásárolhatod meg kedvezményes áron?

Mindjárt az elején találtunk neked egy ajánlatot az Answear webáruházból. Nézd meg, milyen különböző típusú shopper táskák közül válogathatsz.

noi-shopper-taska-viragAutor: Adrienne Andersen (Pexels)

 

Miért érdemes beszerezni egy shopper táskát?


A shopper táska a legpraktikusabb kategória a táskák között, amit mindenképpen érdemes beszerezned. Nagy, tágas és stílusos. Ránézésre felismered nagyobb méreteiről (szélessége és magassága körülbelül 30-40 cm) és jellegzetes téglalap alakjáról. Méretének köszönhetően könnyedén tárolhatja magánholmiját, munkaanyagait, edzőruháit és kisebb bevásárlásait. 

Az általános méretének és a sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a kényelmes hordozása mellett az is indok lehet a beszerzésére, hogy alakját nem veszti el, könnyedén kombinálható különböző öltözékekkel. Ráadásul hozzájárulsz a fenntarthatósághoz is, mivel akár kisebb vásárlásokhoz is használhatod, elkerülve az egyszer használatos műanyag zacskókat, így kímélve a környezetet.

Néhányan összetévesztik a textil bevásárló táskákkal, de a shopper táska messze nem néz ki úgy, mint egy elsősorban vásárlásra szánt táska. Leggyakrabban műbőrből vagy valódi bőrből készül. Nyárra választhatsz divatos fonott változatot is, amit akár a strandra is magaddal vihetsz. Elfér benne egy törölköző, könyv, napozókrém, kedvenc olvasnivaló és egy üveg víz.

 

Spórolsz, hogy új táskát vásárolj? Többé már nem kell. Váltsd be ezeket az extra kuponokat és máris olcsóbban vásárolhatsz.

no-ul-a-padon-shoppe-taskaAutor: Ono Kosuki (Pexels)

 

Hogyan válasszuk ki a shopper táskát?

 

Vásárláskor ne csak a táskák kinézetére koncentrálj, hanem figyelj az alábbi fontos tényezőkre is.

__check

A táska anyaga összefügg az ellenállóságával és élettartamával. Biztosan nem szeretnéd, ha vásárlás után azonnal tönkremenne a táska. Tehát érdemes minőségi anyagokba invesztálni. A legnépszerűbbek a bőr, műbőr és a nejlon. Ha csak egyet ajánlhatunk, a bőr bevásárlótáska élettartam szempontjából a legjobb választás lehet.

__check

A táska méretét azok alapján válaszd ki, hogy mi mindent szeretnél benne hordozni. Elérhetőek extra nagy bevásárlótáskák is, amelyek 50 cm szélesek. Ilyen méretű táskát beszerezhetsz a Modivo webáruházban is.

__check

Cipzár, mágnes vagy gomb? Gondold át, melyik módszer felel meg neked a legjobban. A biztonság szempontjából a cipzáras shopper táska a legkeresettebb.

__check

A pántok típusai váltózóak. Némelyiknek csak két közepes hosszúságú fogantyúja van, hogy a kézben vagy az alkaron kényelmesen hordozható legyen. A többi táskának általában van egy állítható pántjuk a kényelmes vállon való viseléshez.

__check

A táska belső elrendezése szintén fontos a dolgok áttekinthető tárolása érdekében. A tásknak elegendő zsebbel kell rendelkeznie. Ha nincsk, akkor használhatsz egy praktikus táska rendezőt is.

__check

A táska színe is nagyon fontos. Olyat válassz, amely jól passzol öltözékedhez szín szempontjából. A fekete és a barna a klasszikus, univerzális választás, de elérhető élénk sárga, piros és más élénk színekben is. A Zoot webáruház a divatos táskák széles választékát kínálja, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő darabot.

__check

A shopper kézitáskák ára márkától, anyagtól, dizájntól és webáruháztól függően változik. Próbáld meg a legjobb minőségű kézitáskát választani.  Átlagosan az árak 19.000 Ft körül mozognak, de a prémium darabokért a kedvezmények idején jóval kevesebbet fizethetsz.

Ne feledd,  a divatos kiegészítők is ugyanolyan fontosak, mint egy táska. Kedvezménykuponjaink segítségével még előnyösebb áron juthatsz hozzá ezekhez a kiegészítőkhöz.

Hogyan viseljük és kombináljuk a shopper táskát?

 

Mielőtt elkezdenéd böngészni a kínálatot gondold át, hogy milyen shopper táskát keresel. Irodai kézitáskára van szükséged? Egy univerzélis fekete shopper kézitáska lesz a legjobb választás. A fekete nemcsak időtálló szín, de ami a legfontosabb, hogy könnyen kombinálható egy csinos ruhával. Akár ruhához, szoknyához vagy blézerhez nyúlsz, nagyszerűen fogsz kinézni. És nem csak a sötét ruhadarabokat kell kombinálnod. Ha egy színesebb ruhát választasz, egy fekete táska szép domináns eleme lesz az egész megjelenésnek.

 

Ne feledkezz meg az ízléses, de elegáns ékszerek viseléséről sem, amikor összeállítod a munkahelyi outfitedet. Ismét nagyszerű ajánlataink vannak, amelyeket kihasználhatsz vásárlás közben.

__bulb
Melyik a legjobb tavaszi ballonkabát?

Nem tudod melyik tavaszi kabát a megfelelő ? A ballonkabát nagyszerű választás lehet.  Összeállítottunk egy válogatást a legolcsóbbaktól, minden napra és különleges alkalmakra egyaránt.

A városba, sétára vagy baráti találkozókra ideális a shopper kézitáska. Nem kell aggódnod a merész színek, minták vagy motívumok miatt, mivel ezek jól illeszkednek kevésbé formális vagy sportos öltözékekhez is. Az öltözködés során elsődleges szempont a kényelem, tehát bátran választhatod a kedvenc farmernadrágod, pólódat vagy melegítődet. Habár fontos, hogy a cipő és a táska színben harmonizáljon, nem kell ezt mindig betartanod; inkább próbálj minden outfitben találni néhány összekötő elemet, amelyek egymáshoz passzolnak.

 

 

Ezen ajánlatok kihasználásával előnyös áron vásárolhatsz cipőket, amelyek alkalmasak minden évszakra.

Beszerezted már az első shopper táskádat? Biztosak vagyunk benne, hogy a tulajdonságai miatt hamarosan a kedvenceddé válik. Csak vedd figyelembe az egyéni preferenciáidat és stílusodat vásárláskor, és ez a táska garantáltan a szívedhez nő.

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?