Új sportcipőt szeretne? Válassza a minőséget!

sport

Új sportcipőt tervez vásárolni? Milyenek az igényei? Inkább legyen stílusos, vagy a kényelem mellett dönt? Mi most segítünk, hol találja a legjobbakat, és ha még a kedvezménykuponokat is kihasználja, még a pénztárcája is jól jár.

 

Hogyan válasszon sportcipőt?

 

Manapság már számtalan webshop és márkabolt forgalmaz rengeteg fajta sportcipőt, már-már a bőségzavarától szenvedünk olykor. Ha Ön nem csak a stílusra ad, hanem szeretne egészséges maradni, illetve a kényelem is elsődleges szempont, most van néhány tippünk, hol és hogyan válasszon megfelelő lábbelit.

Bármilyen cipőről is legyen szó, vásárlás előtt mindig mérje meg a lábát, és tudja milyen méretet keres pontosan. Továbbá nagyon fontos, hogy próbálásnál mindig állva próbáljon. Ha ülve teszi, lába sajnos, nem a megfelelő formát veszi fel. így megeshet, hogy szűkebb cipőt választ a kelleténél, ami majd nem lesz kényelmes, vagy kisebbet, és a cipő nyomni fogja.

Próbálja fel mindkét cipőt, hiszen köztudott, hogy a két lábunk nem egyforma. Könnyen megeshet tehát, hogy az egyik cipő tökéletesen illik lábunkra míg a másik egyáltalán nem kényelmes. Tanácsos ezért legalább fél centiméterrel nagyobb cipőt venni, mint a méretünk, és így megelőzheti az ujjak deformációját. Mivel a gyerekek lába gyorsabban nő, ezért az esetükben megéri egy centiméterrel nagyobb lábbelit vásárolni.

Ha Ön különféle láb problémákkal küzd úgy, mint a talp égés, vagy épp ellenkezőleg lábfázás, túlzott izzadás, vagy lúdtalp, tartsa szem előtt, hogy nem csak jó minőségű cipőt, de bele való szintén jó minőségű talpbetétet is be kell szereznie, ezzel is javítva vagy megszüntetve a problémát. A jó minőségű talpbetét szellőssé teszik a cipőt, kellemes a tapintása, és néhány esetben tompítja vagy megszünteti a kellemetlen szagokat.

 

Hogy ismeri fel a minőséget?

 

A minőséget leginkább az időtállóság bizonyítja. A rosszminőségű sportcipők könnyen elhasználódnak, de gyakori jele a rossz minőségnek a lábszag is. Ha Ön igazán biztosra szeretne menni a minőség terén, válasszon bőr cipőt. A mai technológiáknak köszönhetően a varrást már felváltotta a ragasztás, de ne aggódjon, ez nem megy a minőség rovására.

Egy sportcipő minőségéről sokat elárul a talpa is. A szakértők szerint a jóminőségű cipők talpa kicsit nehezebb. Ha a cipő talpa túlságosan könnyű, az jelentheti a gumiban található puha anyagok hiányát, ami a cipő silány minőségére utal. A technológiák gyors fejlődésének köszönhetően ez is változik, így nem lehet minden könnyűtalpú cipőről azt, állítani, hogy nem jó a minősége.

Ha Ön minőségi sportcipőt vesz, és szeretné, hogy sokáig szolgálja lába kényelmét, mindenképpen oda kell figyelni a cipő ápolására. Az eladók mindig hangsúlyozzák, hogy használjunk cipőkanalat, illetve használjunk különböző készítményeket a cipő megvédésére.

 

Hol vásároljunk?

 

Ha Ön jóminőségű sportcipőt szeretne, ám nem szeretne egy vagyont rákölteni, tudnia kell, hol éri meg vásárolni. Hatalmas választékkal várja Önt az Answear webshop. Ha pedig vásárlásnál felhasználja az Answear kedvezménykód előnyeit, a vásárlás kész öröm. Néhány példa a webshop kínálatából: 

Az említett webshop termékpalettája igen széles, és most még kedvezményesen is vásárolhat benne. Remek áron, remek minőség, kell ennél több? Tegyen lába kényelméért és pénztárcájáért egyszerre!