Újévi leárazások, avagy mivel lepjük meg magunkat karácsony után

újév

Pénzzel teli boríték volt a fa alatt, vagy egy ajándékutalvány? Esetleg valami értékeset szeretnél vásárolni, és a legjobb ajánlatra vársz? Akkor itt az idő! Kezdődnek az újévi leárazások, és mi most eláruljuk neked, hol érdemes vásárolni.

 

Műszaki cikkek: Új év, új készülékek

 

Kezdjük a legnépszerűbb kategóriával, amelyben az újévi kiárusítások során óriási árzuhanásra lehet számítani. Egyes webáruházakban akár -60%-kal olcsóbban vásárolhatsz. Ha már régóta tervezed az új mosógép, robotgép, notebook vagy televízió vásárlást, akkor most itt a megfelelő alkalom. Vagy épp egy finom kávéra vágysz a saját konyhádban? Akkor nézz körül a kávéfőzők közt is, hiszen a kuponkódok segítségével az eredeti ár  töredékéért kaphatod meg. Óriási újévi akciókkal várnak az Alza, Notebook és Edigital webáruházakban.

button 1

Divat: Meleg darabok télre

 

Az igazi tél még csak néhány hete kezdődött, de a legnagyobb webáruházak már most hatalmas leárazásokkal várnak, hogy minél  gyorsabban megszabaduljanak az őszi-téli kollekciótól. Számodra ez mit jelent? Hát azt, hogy az idei év slágereit sokkal olcsóbban szerezheted be, és még fel is veheted néhányszor tavaszig. Irány az Answear, About You, Modivo! Ne felejtsd el használni a kedvezménykuponokat!

divat tel

Sport: Az új évi fogadalmakért

 

Mindenki ismeri – a fogyásra, sportolásra és helyes táplálkozásra vonatkozó új évi fogadalmak sora. Idén mit fogadtál meg? Azért, hogy sikeresen tudd teljesíteni őket, reálisnak kell lennie. Ne legyenek túl magas elvárásaid magaddal szemben, amelyeket nem tudsz rövid időn belül teljesíteni. A legfontosabb a motiváció. A motivációt sikeresen szinten tarthatod például a megfelelő sportfelszereléssel is. Szeretnél elkezdeni futni? Vásárolj jó minőségű futócipőt és sportórát, amely felméri állapotodat és a fejlődésed. Inkább a biciklizést választod? Az új kétkerekű táltos paripád sokkal olcsóbban vásárolhatod meg az újévi leárazások során. Nézz körül a legjobb minőségű sportfelszerelések közt az Insportline, Sportisimo és Hervis webáruházakban, a szükséges táplálékkiegészítőket pedig a Myprotein webshopban szerezheted be.

 

Élelmiszer: Finom és egészséges, egyenesen az otthonodba

 

Hogy karácsony után, és az egész évben fittnek érezd magad, illetve egészséges maradj, a mozgás mellett a helyes értendre is gondolni kell. Ennek egyáltalán nem kell unalmasak, vagy egyoldalúnak lennie. A párolt brokkoli lehet egészséges, de sokak számára nem igazán finom, de rengeteg más egészséges és vitamindús élelmiszer létezik ezen kívül. Vásárold meg kedvenc finomságaidat a Cerbona, webáruházban, vagy intézd a teljes bevásárlást a Tesco webshopból. Rendeld házhoz az élelmiszert olcsóbban a kuponkódok felhasználásával.

button 2

Alkohol: Az emlékezetes pillanatokért

 

Karácsony és újév táján sok időt töltünk családunkkal és szeretteinkkel, és szeretnénk ezeket a pillanatokat minél meghittebbé és emlékezetesebbé varázsolni. Ebben többek közt segítségünkre lehet egy-egy üveg jól kiválasztott ital, például egy üveg finom bor, vagy prémium minőségű konyak, rum, whisky. Ebben az esetben érdemes a mennyiség helyett a minőségre helyezni a hangsúlyt. Hol találsz igazán jó minőségű alkoholos italokat? A Whiskynet és iDrinks webáruházak kínálatában jó minőségű italokat vásárolhatsz verhetetlen árakon.

unnepi asztal