Valentin napi ötletek szingliknek

szingli

Nincs terved Valentin napra, és épp nincs párod akivel ünnepelhetnél? Ne szomorkodj, inkább vedd lazán és kezeld humorral, hidd el ez a nap is remek lesz!

 

Rövid cikkünkben most adunk neked néhány tippet, hogyan is éld túl a Valentin napot szingliként, sőt hogyan tedd ezt a napot pozitívvá és örömtelivé. Segítségünkkel most igazán izgalmas napot szervezhetsz magadnak. Lássuk tehát mi a teendőd.

 

Wellness nap

 

Február 14. tökéletes alkalom, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy milyen fontos törődnünk magunkkal - tehát kényeztesd magad. Szánd ezt a napot feltöltődésre és pihenésre és feledkezz meg a mindennapi problémákról. Menj el egy masszázsra, látogass el a fodrászodhoz, csináltass új frizurát, vagy menj el a körmösödhöz. Ha esetleg erre mégsem lenne időd vagy módod minderre, otthon is kényeztetheted magad. Vedd elő kedvenc kozmetikumaid, lazíts a kádban, tegyél fel egy arcmaszkot, és máris kész a tökéletes este.

 

Menj vásárolni

 

Ugyan melyik nő nem szeret vásárolni? A Valentin napi önsajnálatot cseréld le egy jó kis shoppingra. Ha már nincs aki meglepjen téged szebbnél szebb ajándékokkal, hát lepd meg saját magad. Már rég kinéztél magadnak egy kabátot? Vedd meg most! Megtetszett egy új illat? Rajta, itt az alkalom. Bármi is a vágyott termék, vásárold meg magadnak, hidd el megérdemled. Ha pedig a pénztárcádnak is jót akarsz, nézz szét kedvezményink közt, biztosan van ami mellett te sem tudsz elmenni.

 

Tégy jót másokkal

 

A Valentin nap valójában a szeretetről szól, és lehet, hogy épp nincs párod, de jusson eszedbe, hogy nem vagy egyedül. Légy hálás és mondj köszönetet szeretteidnek, hogy veled vannak, és akár vegyél nekik valami apróságot. Biztosan nagyon örülnek majd neki.

 

Bulizz a barátaiddal

 

Ne siránkozz azon, hogy idén nem kettesben pároddal, romantikus hangulatban töltöd a szerelem ünnepét, hiszen vannak barátaid! Hívd őket meg, vagy mozduljatok ki együtt és bulizzatok egy nagyot. Tartsatok Anti-Valentin napot, vagy menjetek el más szingli barátaiddal vacsorázni, a lényeg, ha nem szeretnéd egyedül tölteni az estét, biztosan akad néhány barát, akire számíthatsz. A szórakozás tehát garantált.

 

Hódolj a kedvenc időtöltésednek

 

Nem csak a páros programok a nyerők Valentin napon, foglald le magad valami hasznossal, és szenteld az időd a hobbidnak. Egy kis „énidő” mindig felüdülés a léleknek. Tedd azt, amiben örömödet leled, ami felvidít és feltölt. Vagy már régóta kipróbáltál volna valami újat? Akkor, ne is gondolkodj rajta tovább és vágj bele. Hidd el, a magadra szánt idő többet jelent bármi másnál.

Ahogy azt feljebb olvashattad, a Valentin napot szingliként tölteni nem a világvége. reméljük már te is mosolyogva várod a Bálint napot. Ha parner híján szeretnéd magadat valami széppel meglepni, ne is  hezitálj, és használd ki kedvezménykuponjainkat a kuplio.hu oldalon. Hogy tökéletes legyen a Valentin nap használja fel a Notino kupont kozmetikumokra, hogy mégjobban érezd magad a bőrödben, de ha egy új ruhadarabbal kedveskednél magadnak, most az Answear és Bibloo kuponok segítségével ezt is olcsón teheted.