Avon kedvezmény kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Avon - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Avon

Akció - kedvezményes ajánlatok az Avon.hu oldalon

Az Avon.hu weboldalán most hihetetlen ajánlatokat talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Avon

Akció - kedvezmények az Avon.hu oldalon

Az Avon.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


avon webshop
1

Avon – Minőség és jó ár

Az Avon azzá a globális vállalattá kíván válni, aki a legjobban megérti és kielégíti a nők termékekre, kiszolgálásra és önmegvalósításra való igényeit az egész világon. Rendkívüli Avon akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Avon kupon kód érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

Az AVON webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • ÚJDONSÁG
  • CSAK ONLINE
  • OUTLET
  • AKCIÓ
  • SMINK
  • PARFÜM
  • ARCÁPOLÁS
  • TESTÁPOLÁS
  • MÉG TÖBB

avon webáruház
3

Az AVON története

1886-ban az alapító David H. McConell New Yorkban California Perfume néven hozta létre a vállalkozását. Az akkor 28 éves úr eredetileg utazó könyvkereskedő volt és illatminták ajándékozásával próbálta népszerűsíteni könyveit. Hamarosan azonban kiderült, hogy a parfümök nagyon sikeresek ezért elkezdett foglalkozni a kozmetikumok értékesítésével. A vállalkozás növekedésével elkezdett Tanácsadónőket alkalmazni. Ők szállították házhoz a megrendelt termékeket és hasznos tanácsokat is adtak. 1939-ben a cég már az AVON Products INC. nevet viseli. Napjainkban a világon több millió Tanácsadónő értékesíti az AVON termékeit. A cég magyarországi leányvállalata, az AVON Cosmetics Hungary 1990-ben érkezett az országba.

Fontos mérföldkövek: 1896: Első katalógus kiadása, amely csak szöveget tartalmazott egy évvel később 1987-ben az első laboratórium megnyitása,1905: Első nyomtatott hirdetés a Good Hosekeeping című magazinban és az első színes katalógus. 1914: Első nemzetközi iroda megnyitása Kanadában. 1939: A California Perfume Company ettől kezdve AVON néven van jegyezve. 1946: Részvénykibocsátás. 1948-ra már 1200 részvényese volt. Az észak-amerikai sikeres szereplés után megkezdte világhódító útját, először Közép- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, majd Európában. Pár évvel később, hogy a részvények megjelentek a New York-i Értéktőzsdén, egyike lett a világ legkeresettebb részvényeinek. 1972: A termékeladások értéke első alkalommal érte el az 1 milliárd dollárt. 1979-re pedig 3 milliárd dolláros forgalmat ért el és világszerte egymillió tanácsadónő forgalmazta termékeit. 1989: Az AVON a világon az elsők között jelenti be és kötelezi magát arra, hogy termékeit nem teszteli állatokon. 1990: AVON megnyitja magyarországi irodáját. 1991: Az AVON a kozmetikai vállalatok közül elsőként alkalmazza az AHA technológiát a bőrfeszesítő krémek előállítása során. 1993: Az AVON az Egyesült Államokban elindítja első mellrák ellenes kampányát, melynek keretében „remény szalagja” termékek értékesítésével gyűjtöttek adományt. 1996: Az Atlantai Olimpiai Játékok hivatalos támogatója. 1998: Megrendezésre kerül az első AVON mellrák ellenes adománygyűjtő gyaloglás.

4

AVON kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

SEGÍTS ABBAN, HOGY A LEGJOBB HELYRE KERÜLJÖN A TÁMOGATÁSUK! Társadalmi felelősségvállalási tevékenységüknek két fő területe van, az emlőrák elleni harc és a családon belüli erőszak elleni küzdelem. Ezekben a témákban keresnek olyan alapítványokat, intézményeket, akiknek a munkáját adománnyal segíthetnék.

5

Értékelés AVON

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x