Parfum kedvezmény kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Parfum - Július 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
Parfum

Akár - 20% kedvezmény a női parfümökre a Parfum.hu oldalon

A Parfum.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott női parfümökre.

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Parfum

Akár - 20% kedvezmény a férfi parfümökre a Parfum.hu oldalon

A Parfum.hu webáruházban most akár - 20 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott férfi parfümökre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Parfum

Ingyenes szállítás a Parfum.hu oldalon

A Parfum.hu webáruházban 2 parfüm vásárlása esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


1

Parfum.hu - parfüm webáruház 2005 óta

A Parfum.hu 2005-ben indult el útjára, amikor még igen kevés parfümöt forgalmazó webáruház volt jelen az internetes piactéren. Családi vállalkozásként indultak és működnek a mai napig is, hiszen a munkájuk a szenvedélyük is egyúttal. Szakmai kompetenciájuk és a parfümök, illatszerek iránti szeretetük és tiszteletük eredményezi azt, hogy számukra a vevő elégedettsége a legfontosabb. Közvetlen stílusuk, több csatornán való jelenlétük módot ad arra, hogy vásárlóik bátran tanácsot, információt kérjenek tőlük, és mindig állnak rendelkezésre. Odafigyelnek minden egyes vásárló igényére, a vásárlás kezdetétől egészen a kézhez vételig.  Mindezt gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségű termékekkel.
Felvonultatnak áruházukban több szállítót, szállítási pontot, de a fizetési módok közt is biztosan találsz olyat, ami számodra a legmegfelelőbb.

2

Parfum webshop az élet illatos oldala

Az ország egyik legnagyobb választékával rendelkező online parfümáruház, legyen szó ritka vagy kifutott, férfi vagy női parfümökről. Náluk közel  4000 fajta parfümből válogathatsz kedvedre, naponta bővülő választékból.

Válogass kedvedre az alábbi termékkategóriák közül:

 • Női parfüm
 • Férfi parfüm
 • Márkák
 • Akció
 • Újdonság
 • Top 10
 • Niche
 • Parfümszettek
 • Kozmetikum
 • Kifutó
 • Illatminta

3

Egy kis parfümtörténet

Gyakorlatilag a parfüm egyidős az emberiséggel, hiszen már az ősember is használt varázslatos illatú gyógyfüveket és virágokat. Maga a parfüm szó latin eredetű, ’per fumum’, azaz füst által, mely az ókori illatosításra utal: füstölőszerek és illóolajok segítségével illatosították magukat és otthonaikat őseink. A parfüm igazi kultusza a 16. században indul el, mikor is Medici Katalin divatba hozta az illatszereket a francia udvarban. Az ipari forradalom lehetővé tette, hogy szélesebb közönséghez, nagy mennyiségben készülhessenek parfümök, melynek tetőfokát a XX. században érte el. Napjainkban a legtöbb parfümöt az úgynevezett divatházak tervezik, mint a Prada, Yves Saint Laurent, Hugo Boss vagy Gucci. Persze nagy múltú parfümházak is aktívan működnek még, mint a Guerlain, de a szépségiparban kiemelkedő márkák is vezetnek saját parfümvonalat, mint a Lancome vagy a Shiseido. Keresd meg illatod a parfum online shop oldalon, és váltsd be a parfum kupon valamelyikét.
 

A mai, modern kori osztályozása parfümöknek egészen a XIX. század elejéig vezethető vissza, amikor egyes parfümőrök a legkülönfélébb alcsoportokra osztották a parfümöket, melyekből aztán kialakult az úgynevezett illatpiramis és az illatcsoportok.Az illatcsoportok vagy illatcsaládok azt mutatják meg, hogy az adott parfüm milyen kategóriába tartozik, megkönnyítve a választást.  

4

Parfum.hu kedvezmények

Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Számos kedvezményt ajánl az oldal, legyen szó akciókról, hűségprogramról, visszafizetési garanciáról. Náluk a vásárló az első, ahol odafigyelnek az igényeidre, személyesen segítenek választani. Ne késlekedj nézz szét a Parfum onlineshop oldalán és vásárolj kedvedre a parfum.hu kupon felhasználásával.

5

Értékelés Parfum.hu

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x