BonzoPortal kedvezmény kuponok

www.bonzoportal.hu

A BonzoPortal.hu webáruház számtalan termékkategória termékei közül válogathat. A teljesség igénye nélkül: autó-motorfelszerelés, kamerák-fényképezőgépek, baba-mama, biztonságtechnika, LED fények, háztartási gép, állateledel, sport-fitnesz, lakástextil, műszaki cikkek, játék, szerszám, ékszer, óra, tablet kiegészítők. Érdemes feliratkozni hírlevelükre, amelyben bonzoportal kupon kerül kiküldésre VIP-tagjaiknak. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

BonzoPortal.hu Webáruházról

BonzoPortal – Minden egy helyen

A Bonzoportal már több mint 7 éve áll a kedves vásárlók rendelkezésére legyen szó ruházatról vagy akár mobiltelefonkiegészítőről. Rendkívüli Bonzoportal akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Bonzoportal kuponkód érvényesítését!

 

Termékkategóriák:

Újdonságok

Készletkisöprés

Mobiltelefon kiegészítők   

Otthon

Autó- motorfelszerelés, tuning, hifi, világítás

Háztartási gép, kisgép       

Műszaki cikkek        

Hobbi, szabadidő, utazás

Ruházat, divat         

Állateledel, állattartás        

Egészség, szépségápolás

Számítástechnika

Videokamerák és fényképezőgépek      

Sport, fitnesz

Játék 

Ékszer, óra

Baba - mama           

Delikatesz    

Szerszám, kert        

Konyha, konyhafelszerelés

Biztonságtechnika 

Lakástextil, ágyneműk      

Sütemény és cukrász eszközök  

Lámpa, világítás

Bolt, üzlet és iroda felszerelés     

Led táblák    

Tablet PC / Táblagép kiegészítők            Laptop / Notebook kiegészítők

MP3, MP4 lejátszók           

Retro 

Sulikezdés   

Professzionális műkörömépítő, manikűrös kiegészítők

 

Szállítás

Szállítás kizárólag Magyarország területén történik futárszolgálattal, 3 munkanapon belül. A számlát, mely egyben a garancialevél is a kiszállított csomag fogja tartalmazni.

Szállítási költség előre utalás esetén: 790 Ft

Az utánvételi díjjal növelt szállítás költsége: 1.290 Ft

Személyes átvételkor ingyenes!

 

Regisztráció

Vásárlás felhasználói regisztrációval, de akár a nélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is rendel, adatait nem szükséges újból megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

 

BonzoPont program:

A BonzoPont gyűjtésben és BonzoPont beváltásban  a bonzoportal.hu weboldalon regisztrált és hírlevélre feliratkozott vásárlók vehetnek részt. A BonzoPont aktuális termékkínálatáról, akciókról és információkról a hírlevelekből tájékozódhat. A BonzoPontok készpénzre nem válthatók valamint nem átruházhatók. A BonzoPont katalógusban található termékeket készpénzért nem, kizárólag BonzoPontokért lehet megvásárolni. Házhozszállítás esetén, a BonzoPonttal vásárolt termékek esetében forinttal fizetendő a szállítási díj. Minden terméknél feltüntették a termék vásárlásával gyűjthető pontok számát. A BonzoPontok a megrendelt termékek átvételét követő 16. napon belül kerülnek jóváírásra (a 14 napos elállási idő miatt). Minden BonzoPontért megvásárolható termék ára 1.-Ft + a terméklapján szereplő BonzoPont érték. Ezek a termékek a külső raktárban találhatók ezért a BonzoPontért rendelt termékek a rendelést követően csak 5. naptól vehetők át személyesen illetve 8 nap határidővel tudják vállalni a kiszállításukat.