Dormeo akciók és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Dormeo - Április 2023

__photo
AKCIÓ
Akció
Dormeo

Akció - kedvezmény matracokra a Dormeo.hu oldalon

A Dormeo.hu webáruházban most hatalmas kedvezményt talal a matracokra a Dormeo akció ideje alatt.

Többet a kedvezményről
-50%
Kedvezmény
Dormeo

- 50 % kedvezmény az Aloe Vera 3+1 fedőmatracra a Dormeo.hu webáruházban

A Dormeo.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál az akcióban lévő Aloe Vera 3+1 fedőmatracra, mindezt ingyenes szállítással.

Többet a kedvezményről


Dormeo webshop
1

Dormeo akciók a pihentető alvásért

A webáruház hálószobakellékek, alvási kiegészítők: matracok, párnák, paplanok, ágyrácsok, matracvédők, bútorok, ágyneműk, gyerekeknek készült termékek, lakberendezési tárgyak, fürdőszobai kiegészítők és egyéb, az otthont hangulatosabbá tévő termékek forgalmazásával foglalkozik. Hatalmas Dormeo fedőmatrac akció, számos Dormeo párna akció és Dormeo takaró akció is egyaránt.

2

Termékkategóriák

Több mint 300 termékük szolgálja a jobb alvást és a kellemesebb alvási környezetet, amelyeket a következő termékkategóriákba sorolva talál oldalukon:

  • matracok
  • fedőmatracok
  • párnák
  • paplanok
  • ágyneműhuzatok
  • gyermekeknek
  • bútorok
  • kiegészítők

Ezekben a kategóriékban biztosan felhasználható a Dormeo kuponkód is és rengeteg Dormeo.hu akció vár majd.  

dormeo matrac
3

Párna, paplan akció és további kedvezményes termékek

Mivel úgy tartják, hogy az egészséges, pihentető alvás mindenkinek jár, ezért széles méretválasztékkal és különböző ár fekvésű, kiváló minőségű párnákkal, matracokkal, amelyek egészen új alvási élményt kínálnak, és egyéb alvási kellékekkel várják kedves vásárlóikat. Ön is biztosan megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelőt, hogy aztán egészséges és kényelmes körülmények között pihenhessen minden éjszaka. Ha nem futja egy új matracra, akkor se keseredjen el, arra is van megoldásuk!  Tegye kényelmesebbé a régi matracát vagy kanapéját kényelmes fedőmatracokkal, amelyeket a Dormeo matrac akció keretében még kedvezményesen is vásárolhat meg.

Az egész történet egy habmatraccal kezdődött, amelyet elsőként a televízióban mutattak be vásárlóiknak. A fogyasztói visszajelzések jók voltak. Nagyra értékelték a matrac nagyszerű termékjellemzőit és kitűnő anyagát, ami tovább motiválta a céget, hogy a megkezdett munkát folytassák, és hogy még jobb anyagokat, és azok még tökéletesebb kombinációját hozzák létre, ezáltal segítve az embereket a jó alváshoz. A kemény munka meghozta gyümölcsét, céljukat elérték, és több millió európai, valamint a kontinensen túli hálószobában teszi kellemesebbé használói életminőségét, de nem állnak meg. Folyamatosan fejlesztenek, a márka folyamatos innovációt képvisel, aminek keretében a gyártási folyamatba bevont tradicionális és forradalmian új anyagok felhasználásával követi a fogyasztói igények és a formatervezés trendjeit. Innovatív jellegükhöz híven természetesen csatlakoztak az a népszerű shopping ünnephez is. Érdemes tehát körülnézni ebben az időszakban, hisze a Dormeo Black Friday alatt hatalmas akciók várnak. 

Dormeo webshop

Forradalmi világújdonság, a habrugó! Legutolsó eredményük, legújabb innovációjuk a belga Willy Pope által kifejlesztett, az Air matracokban használt, egyedülálló, méhsejt alakú memóriahab-rugó, amely a tér minden irányába rugalmas, miközben kiváló tartást, kényelmet és szellőzést biztosít a matracnak. Ez az áttörő technológia megalkotta a matracok új generációját, az Octaspringet, amely 3 különböző matracban nyújt tökéletes kényelmet. Mindegyikben eltérő keménységű memóriahabból készült Octaspring rugó található, melyek mindegyike tökéletes megtámasztást, rugalmasságot és ellenállást biztosít a testnek, hogy az alvás egészséges és pihentető legyen.

Mivel a fiatalító, pihentető alváshoz nem csak jó minőségű matracra, hanem megfelelő megtámasztást nyújtó párnákra, valamint meleg és kényelmes ágyneművel ellátott, tiszta és friss ágyra van szükség, így a párna akció és paplan akció során mindezeket is árengedménnyel szerezheti be. Fejlesztéseik eredményeként pontosan azt az alvásélményt nyújtják Önnek, amire szüksége van, és amit Ön megérdemel. Válogasson a Black Friday Dormeo ideje alatt, és sokkal olcsóbban szerezheti be a vágyott terméket. Mindig várja egy Dormeo Kiárusítás.

 

 

4

Black Friday akciók

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

A közösség részeként felelősséget vállalunk érte. Egyéneknek és karitatív szervezeteknek nyújtanak segítséget adományaikon keresztül, valamint a bolygónkra is odafigyelnek. Minden termékük környezetbarát, teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készül. Nem szeretnék, ha bármely régi matraca a természetet csúfítaná és károsítaná, ezért, ha Ön egy új terméket vásárol akár egy kupon felhasználásával, átveszik a régit, és saját költségükön gondoskodnak újrahasznosításáról.

5

Értékelés Dormeo

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 21 felhasználó
21 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 20x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x