Dormeo akciók és kuponok

4.5 (11 értékelés) photo
search
search
AKCIÓ
Akció
Dormeo

Akció - kedvezmények a gyermek termékekre a Dormeo.hu webáruházban

A Dormeo.hu webáruházban most óriási kedvezményeket talál az akcióban gyermek termékekre.

Többet a kedvezményről
-50%
Kedvezmény
Dormeo

- 50 % kedvezmény az Aloe Vera 3+1 fedőmatracra a Dormeo.hu webáruházban

A Dormeo.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál az akcióban lévő Aloe Vera 3+1 fedőmatracra, mindezt ingyenes szállítással.

Többet a kedvezményről


Dormeo webshop
1

Dormeo akciók a pihentető alvásért

A Dormeo webáruház 2012-ben nyitotta meg kapuit vásárlói előtt. Hálószobakellékek, alvási kiegészítők: matracok, párnák, paplanok, ágyrácsok, matracvédők, bútorok, ágyneműk, gyerekeknek készült termékek, lakberendezési tárgyak, fürdőszobai kiegészítők és egyéb, az otthont hangulatosabbá tévő termékek forgalmazásával foglalkozik. 

2

A Dormeo webáruház termékkategóriái

Több mint 300 termékük szolgálja a jobb alvást és a kellemesebb alvási környezetet, amelyeket a következő termékkategóriákba sorolva talál oldalukon:

  • matracok
  • fedőmatracok
  • párnák
  • paplanok
  • ágyneműhuzatok
  • gyermekeknek
  • bútorok
  • kiegészítők

dormeo matrac
3

Dormeo fedőmatrac akció és más előnyök

Mivel úgy tartják, hogy az egészséges, pihentető alvás mindenkinek jár, ezért széles méretválasztékkal és különböző ár fekvésű, kiváló minőségű párnákkal, matracokkal, amelyek egészen új alvási élményt kínálnak, és egyéb alvási kellékekkel várják kedves vásárlóikat. Ön is biztosan megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelőt, hogy aztán egészséges és kényelmes körülmények között pihenhessen minden éjszaka. Ha nem futja egy új matracra, akkor se keseredjen el, arra is van megoldásuk!  Tegye kényelmesebbé a régi matracát vagy kanapéját kényelmes fedőmatracokkal, amelyeket a Dormeo fedőmatrac akció keretében még kedvezményesen is vásárolhat meg.

Az egész történet egy habmatraccal kezdődött, amelyet elsőként a televízióban mutattak be vásárlóiknak. A fogyasztói visszajelzések jók voltak. Nagyra értékelték a matrac nagyszerű termékjellemzőit és kitűnő anyagát, ami tovább motiválta a céget, hogy a megkezdett munkát folytassák, és hogy még jobb anyagokat, és azok még tökéletesebb kombinációját hozzák létre, ezáltal segítve az embereket a jó alváshoz. A kemény munka meghozta gyümölcsét, céljukat elérték, a Dormeo neve világszerte ismertté vált, és több millió európai, valamint a kontinensen túli hálószobában teszi kellemesebbé használói életminőségét, de nem állnak meg. Folyamatosan fejlesztenek, a márka folyamatos innovációt képvisel, aminek keretében a gyártási folyamatba bevont tradicionális és forradalmian új anyagok felhasználásával követi a fogyasztói igények és a formatervezés trendjeit. Innovatív jellegükhöz híven természetesen csatlakoztak az a népszerű shopping ünnephez is. Érdemes tehát körülnézni ebben az időszakban, hisze a Dormeo Black Friday alatt hatalmas akciók várnak. 

Dormeo webshop

Forradalmi világújdonság, a habrugó! Legutolsó eredményük, legújabb innovációjuk a belga Willy Pope által kifejlesztett, a Dormeo Air matracokban használt, egyedülálló, méhsejt alakú Dormeo memóriahab-rugó, amely a tér minden irányába rugalmas, miközben kiváló tartást, kényelmet és szellőzést biztosít a matracnak. Ez az áttörő technológia megalkotta a matracok új generációját, a Dormeo Octaspringet, amely 3 különböző matracban nyújt tökéletes kényelmet. Mindegyikben eltérő keménységű memóriahabból készült Octaspring rugó található, melyek mindegyike tökéletes megtámasztást, rugalmasságot és ellenállást biztosít a testnek, hogy az alvás egészséges és pihentető legyen.

Ne szalassza el a Dormeo matrac akció által kínált kedvezményeket, hisz a Dormeo matracok az Ön testének legjobb barátai. Mivel a fiatalító, pihentető alváshoz nem csak jó minőségű matracra, hanem megfelelő megtámasztást nyújtó párnákra, valamint meleg és kényelmes ágyneművel ellátott, tiszta és friss ágyra van szükség, így a Dormeo párna akció és paplan akció során mindezeket is árengedménnyel szerezheti be. Ne feledje, a Dormeo gondoskodik arról, hogy Ön a lehető legjobbat kapja! Fejlesztéseik eredményeként pontosan azt az alvásélményt nyújtják Önnek, amire szüksége van, és amit Ön megérdemel. Válogasson a Black Friday Dormeo ideje alatt, és sokkal olcsóbban szerezheti be a vágyott terméket. 

 

 

4

Dormeo kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás
Black friday

A közösség részeként felelősséget vállalunk érte. Egyéneknek és karitatív szervezeteknek nyújtanak segítséget adományaikon keresztül, valamint a bolygónkra is odafigyelnek. Minden termékük környezetbarát, teljes egészében újrahasznosítható anyagokból készül. Nem szeretnék, ha bármely régi matraca a természetet csúfítaná és károsítaná, ezért, ha Ön egy új Dormeo terméket vásárol akár Dormeo kupon felhasználásával, átveszik a régit, és saját költségükön gondoskodnak újrahasznosításáról.

5

Értékelés Dormeo

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 thumbsup Felhasználó ajánlja
0 thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x