Kauf-Fer Áruház kuponkódok és kuponok

www.kauffer.hu

A Kauffer webáruház egy autóalkatrész- és szerszám kis- és nagykereskedés. Gazdag kínálatukban megtalálható az ablaktörlő, adalékanyag, akkumulátor, autóápolási termékek, gumiabroncs, izzók, Jonnesway szerszámok, motorolajok, szervizanyag, horpadásjavító készlet, hordozható indítási segély - vésztöltő, klímatisztító bomba, tartozékok. Keresse akciós termékeiket, válogasson webáruházukban típus és méret szerint. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Kauf-Fer Áruház Webáruházról

Kauffer logó I Kuplio.hu

Kauffer – Autóalkatrészek

 

Autóalkatrészek a legjobb árakon! Motorolajat keres, netán kipufogót? Itt mindent megtalál egy helyen. Rendkívüli Kauffer akciók is várják, illetve ne feledje a webáruházban történt vásárláskor a Kauffer kupon érvényesítését!

 

 

Termékkategóriák:

 

Alkatrészek

Általános termékek

Méret szerint

Elérhetőségek

Alkatrészeket választhat típus vagy méret szerint. Az egyéb termékek között kenőanyagok, olajok, tartozékok találhatóak. Toplistás termékek között választhat az új, olcsó, kifutó, népszerű, Magyar és a médiában bemutatott termékek közül.

 

 

Hűségpontok

 

A Kauf-Fer Kft. hűségpont-akcióval kedveskedik a törzsvásárlói számára. A hűségpont-akcióban minden megvásárolt termék után bizonyos mennyiségű hűségpontot adnak, amely egy későbbi rendelésben levásárolható. Egy adott termék után kapott hűségpontok mértéke függ a termék vételárától és az ügyfél által kapott kedvezménytől is. A termékoldalon vagy a terméklistákon közölt hűségpont tájékoztató jellegű, a kosár-oldalon ettől eltérő pontszám jelenhet meg. A hűségpontokat csak regisztrált vásárlók gyűjthetik, a regisztráció nélküli vásárlások után hűségpont nem jár. A törölt, megszakított vagy át nem vett rendelés után szintén nem jár hűségpont. Egy rendeléssel megszerzett hűségpontok a rendelés napja után 15 nappal lesznek beválthatók. A megszerzett, aktív és levásárolható pontokat, valamint az elérhető hűségpont-történetet minden regisztrált vásárló megtekintheti az Áruházban a "Hűségpontok" menüpontban. A megszerzett és aktív hűségpontok a webshopos rendelésekben válthatók be, maximum a rendelés végösszegének megfelelő összegben. A 1 pont 1 Ft-ot ér. A hűségpontok nem használhatóak más kedvezményekkel együtt (például kuponkódokkal).

A Kauf-Fer webáruházban a megrendeléseket kizárólag online lehet leadni. A webshopon található kiskereskedelmi és online kedvezményes árak csak online megrendelés esetén érvényesek. Bolti vásárláskor a kiskereskedelmi árak és az online kedvezmények nem minden esetben érvényesek.

 

 

Fizetés

 

Személyes átvétel esetén:

  • Készpénzben az üzletben, átvételkor
  • Bankkártyával az üzletben, átvételkor (kivéve American Express)
  • Előre utalással, a termék átvétele előtt
  • PayPal-lal a termék elküldése előtt

Futárszolgálatos szállítás esetén:

  • Utánvéttel, átvételkor a futárnak
  • Előre utalással, a termék elküldése előtt
  • PayPal-lal a termék elküldése előtt

Pick Pack Pontra szállítás esetén:

  • Készpénzben a Pick Pack Ponton, átvételkor
  • Előre utalással, a termék elküldése előtt
  • PayPallal a termék elküldése előtt

Hogyan használjuk fel a Kauf-Fer Áruház kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a Kauffer.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a Kauffer.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a „Kosárhoz” gombra. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor ki kell pipálni ezt a lehetőséget fizetés előtt.

Lejárt kuponok

1. 12. 2020

Akár 56 % kedvezmény autómatricára a Kauffer webáruházban

A Kauffer webáruházban most… Több infó

A Kauffer webáruházban most akár - 56 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott autómatricákra. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Akár 46 % kedvezmény kifutó autófelszerelésre a Kauffer webáruházban

A Kauffer webáruházban most… Több infó

A Kauffer webáruházban most akár - 46 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott kifutó autófelszerelésekre. Szöveg elrejtése