Jysk kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Jysk - Április 2024

__photo
-60%
Kedvezmény
Jysk

Akár 60 % kedvezmény lakberendezési tárgyakra, bútorokra a Jysk.hu oldalon

A Jysk.hu webáruházban akár 60 % kedvezményt is talál lakberendezési tárgyakra, bútorokra.

Többet a kedvezményről


jysk webáruház
1

Jysk akciók szerte a világon

A Jysk webáruház története egy dániai fiatalemberrel, Lars Larsennel kezdődött, aki egy ruhaipari vállalkozásnál, majd egy bútorboltban letöltött tanoncidő után létrehozta saját ágyneműraktárláncát. Telis-tele volt ötletekkel és energiával, ami még vállalkozó szellemmel is párosult, így nem is lehetett más szándéka, minthogy egy egész áruházláncot nyisson.

2

Termékkategóriák

A Jysk, mivel skandináv cég, termékeinek egyre nagyobb részét a skandináv kultúra gyökerei ihletik. Skandináv tervezésű termékeket - bútorokat, ágyakat és kiegészítőket - kínálnak vásárlóiknak modern és letisztult stílusban. „Az otthon felszereléséhez mindent” árusító webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Hálószoba
  • Fürdőszoba
  • Dolgozószoba
  • Nappali
  • Tárolás
  • Függönyök
  • Kert
  • Lakberendezés

 

jysk webáruház
3

Skandináv Alvás és Lakberendezés

1979. április 2-án Aarhusban meg is nyitotta az első, ma is működő Jysk áruházat, amit azóta áruházak hosszú sora követett szerte a világon. Az első külföldi bolt 1984-ben nyitotta meg kapuit Németországban. Jelenleg a következő 48 országban vannak jelen: Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Hollandia, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Izland, Kanada, Grönland, Feröer-szigetek, Észtország, Litvánia, Ukrajna, Koszovó, Bulgária, Kazahsztán, Románia, Franciaország, Nagy-Britannia, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Bosznia-Hercegovina, Kína, Szerbia, Örményország, Montenegró, Indonézia, Görögország, Szingapúr, Albánia, Vietnám, Málta, Portugália, Grúzia, Fehéroroszország, Tádzsikisztánban, Moldova és Belgium.

jysk webshop

A Jysk szó jelentése: A „JYSK” szó dánul olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki a Jütland-félszigetről származik, akárcsak a tulajdonos Lars Larsen. Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul három fogalom, egyben három érték: a szerénység, az alaposság és az őszinteség, ami jellemzi a céget is.

Nem csak a minőség iránt elkötelezettek, hanem alapvető fontosságúnak tartják azt is, hogy termékeik eleget tegyenek normáiknak, ezért nagy körültekintéssel választják ki beszállítóikat. Beszerzőik időről időre személyesen ellátogatnak a gyárakba, hogy ellenőrizzék a termékek minőségét, majd a raktárjaikba érkező termékeket újból ellenőrzik, és csak ezt követően kerülnek az áruházakba. Ezen kívül külső tesztpartnerekkel együttműködve tartóssági és biztonságossági vizsgálatokat is végzünk, melynek során például a stabilitást és a nem biztonságos anyagok jelenlétét vizsgálják.

Hogy mennyire megbízhatóak termékeik, arról az is tanúskodik, hogy a dán királyi család is a rendszeres megrendelőik közé tartozik már hosszú évek óta. A királyi udvarral éveken át együttműködő, hiteles, gazdaságilag megbízható, jó nevű vállalatként megkapták a „dán királyi udvar hivatalos szállítója” címet, elismerést is, amihez még Lars Larsen a dán királyi család lovagrendi kitüntetése is párosul.

Ezeket a minőségi skandináv bútorokat és lakberendezési tárgyakat Jysk kupon felhasználásával még olcsóbban vásárolhatja meg. Keresse a Jysk kedvezmények sokaságát a Black Friday akció vagy más Jysk kupon akció során! 

Legnépszerűbb termékeik közé tartoznak a matracok, kanapéágyak, sarokkanapéágyak, ruhásszekrények, valamint könyvespolcok, amelyek kedvezményes megvásárlásához számtalan Jysk akció vár Önre. Ha komódot, párnát, ágyneműt, széket, ágyat, órát, ágytakarót, kanapét, függönyt vagy matracot szeretne akár saját részre, akár ajándékba, nézze át a Jysk akciós termékek gazdag kínálatát webáruházukban, hogy még előnyösebben juthasson hozzá a kiszemelt termékhez!

 

4

Jysk Black Friday

Kiárusítás
Black friday

Jysk Black Friday – mindig alacsony ár. Megérkezett a Black Friday a Jysk webáruházba is. Ebben az időszakban még több kedvezményt talál és még jobban jár, ha náluk vásáról. Legyen szó a legkényelmesebb matracról, vagy egy trendi kiegészítőről, itt mindent megtalál!

5

Értékelés Jysk

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 8x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 3x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x