DrScholl kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon DrScholl - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
DrScholl

Akció a Scholl cipőkre a Drscholl.hu oldalon

A Drscholl.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Scholl cipőkre.

Többet a kedvezményről


scholl webshop
1

DrScholl – Minőségi lábbelik és papucsok nagy választéka

Scholl, Beurer, Clarks, nemzetközileg is elismert cipőmárkák, melyek önmagukban is garantálják a csúcsminőséget. Ezen termkek széles kínálatából választhatnak a srscholl.hu webshopban. Rendkívüli Scholl papucs akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Scholl kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A DrScholl webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • KEZDŐLAP
  • AKCIÓK
  • SCHOLL TERMÉKEK
  • CLARKS TERMÉKEK
  • FLY FLOT TERMÉKEK
  • EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK
  • SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS
  • KAPCSOLAT

scholl webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Scholl,  Fly Flot, Clarks, Berkemann, Batz lábbeliket és Beurer, Carnation, Tacco, Comyan, Laica termékeket.100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a webáruházban megrendelt Scholl, Clarks cipőkre és Beurer termékeikre egyaránt. Legfontosabb szempontjuk, hogy Ön elégedett legyen a termékeik minőségével, ezért csak akkor kell kifizetnie a megrendelt cikkek árát, ha hibátlan és tökéletes állapotban kapja meg azokat.

scholl webshop

A kényelmes utcai viselettől kezdve a munkahelyi klumpán át egészen a gyógypapucsokig minden lábbelit megtalál. Kiegészítők közül pedig lábbetéteket, harisnyákat, talpreszelő csomagokat, körömápolási csomagokat, lábgomba elleni szereket, lábszagűző sprayket, csipeszt, bőrgyalut, tyúkszemeltávolító stiftet, sarokemelő párnát, sarokvédőt, szorítótapaszt, boka-csukló-könyök-térdvédőt, krémeket, cipősterilizátort, harántemelőt, cipőkrémet, lúdtalpéket, fényesítő cipőkefét, velúrtisztítót, bőrbalzsamot, cipőtágító spray-t és Laica vízszűrőket választhat. Válogasson az igényeinek megfelelő darabok között.

4

Scholl kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Egészségbiztosítási kártyával való fizetés: A weboldalon történő rendelésnél, ha ezzel kíván élni, akkor meg kell adnia minden adatot, majd egy Áfás számlát kap az áruval együtt, és ezt önnek kell eljuttatnia az egészségpénztárjához, akik visszautalják önnek a vásárlás összegét. Ne feledje, hogy készítsen saját magának egy másolatot a számláról, mert ezt nem kapja vissza az egészségpénztárától.

 

5

Értékelés DrScholl

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x