Egészségbolt kedvezmény kuponok

www.egeszsegbolt.hu

Az Egeszsegbolt.hu webáruházban kényelmesen szerezheti be az egészséges életmódhoz szükséges minden összetevőt, valamint vitaminokat, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, babatermékeket, tisztítószereket vagy akár fitnesz, gyógyászati, illetve erotikus termékeket is. Folyamatos akciók várnak Önre, így megéri átnézni az egészségbolt hu kupon kínálatát, és akár még ingyenes szállítás is járhat rendeléséhez. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Egészségbolt.hu Webáruházról

Egészségbolt – Ahol az egészség van a fókuszban

Az egészségbolt nevéből is tudhatjuk, hogy itt mindent megtalál ami az egészséges életmódhoz köthető. A különféle étrendkiegészítőkön át a baba termékeken keresztül a gyógyászati cikkekig. Rendkívüli Egészségbolt akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Egészségbolt kupon érvényesítését!

 

Termékkategóriák:

VITAMIN

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

FITNESS

DIÉTA

EGÉSZSÉG

ARC- ÉS TEST

BABA

ÉLELMISZER

HÁZTARTÁS

KÉSZÜLÉK

GYÓGYÁSZATI TERMÉKEK

RAKTÁRON

KÉSZLETKISÖPRÉS

KÖZELI LEJÁRATOS TERMÉKEK

BIO ÉS NATÚR

TÖBBET OLCSÓBBAN!

AKCIÓK

EROTIKA

 

Megrendelés és a szállítási mód kiválasztása

Előreláthatólag a megrendelés elküldésétől számított 1-5 munkanapon belül teljesítik a megrendelést. Ha bármely oknál fogva a szállítás határideje ettől eltérő lesz, rögtön felveszik önnel a kapcsolatot, és dönthet arról, hogy a megrendelése törlésre kerüljön, vagy elfogadja az új szállítási határidőt.

  • FOXPOST átvételi mód

Csomagját átveheti az ország 62 pontján elhelyezett FOXPOST csomag automatából 3 napon keresztül. Az automatáknál az utánvét összegét csak bankkártyával lehet kifizetni, készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Bruttó 12.000 Ft-os rendelési értékig 890 Forint. Minimum 12.001 Ft bruttó rendelési érték felett a szállítás ingyenes!

  • Személyes átvétel

Amennyiben rendelését már online bankkártyával kifizette lehetősége van csomagját - rendelési értéktől függetlenül - ingyenesen személyesen átvenni.

  • Futárszolgálat

A szállítási költség a termékek súlyától függetlenül Magyarország egész területén bruttó 12.000 Ft-os rendelési értékig 990 Forint. Minimum 12.001 Ft bruttó rendelési érték felett a szállítás ingyenes! A termékeket a Sprinter Futárszolgálattal juttatják el önhöz. A Sprinter Futárszolgálat kézbesítőjénél csak készpénzzel fizetheti ki csomagját.

  • Pick pack pontban történő átvétel:

A termékek ellenértékét az adott Pick Pack ponton (készpénzzel vagy bankkártyával), vagy a rendelés leadása során előre bankkártyával is kifizetheti.

 

Fizetési lehetőségek

Intézmények és nagyobb céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is megoldható.

Ha készpénzzel szeretne fizetni, válassza a „Készpénzzel átvételkor” lehetőséget.

Amennyiben a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget, illetve a Pick Pack ponton történő átvétel díját azonnal szeretné kifizetni, válassza a bankkártyás fizetést.

Bankkártyás fizetés

Fizetés MasterCard® Mobile alkalmazással

A „Megvásárolom” gomb megnyomásával véglegessé válik a rendelése. A vásárlásáról rövid időn belül visszaigazoló e-mailt kap. Ez az e-mail tartalmazza a rendelés valamennyi részletét, beleértve a rendelésszámot és a várható szállítási határidőt is.

 

 

Lejárt kuponok

1. 12. 2020

Akár –20% a Naturland termékekre az Egeszsegbolt.hu oldalon

Az Egeszsegbolt.hu webáruházban… Több infó

Az Egeszsegbolt.hu webáruházban akár - 20%-os kedvezményeket is talál a kiválasztott Naturland élelmiszerekre és vitaminokra. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Kiárusítás akár – 20% kedvezmény az Egeszsegbolt.hu oldalon

Az Egeszsegbolt.hu webáruházban… Több infó

Az Egeszsegbolt.hu webáruházban az aktuális kiárusítás ideje alatt akár - 20% kedvezményt is talál a kiválasztott termékekre Szöveg elrejtése