Nutriversum kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Nutriversum - Április 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
Nutriversum

Akár - 40% kedvezmény a táplálékkiegészítőkre a Nutriversum.hu oldalon

Az Nutriversum.hu webáruházban most akár - 40 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott táplálékkiegészítőkre

Többet a kedvezményről
-20%
Kedvezmény
Nutriversum

Akár - 40% kedvezmény a top Nutriversum termékekre a Nutriversum.hu oldalon

Az Nutriversum.hu webáruházban most akár - 40 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott táplálékkiegészítőkre

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Nutriversum

Akció - kedvezmények a Nutriversum.com oldalon

A Nutriversum.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Nutriversum

Ingyenes szállítás a Nutriversum.com oldalon

A Nutriversum.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Nutriversum webshop
1

Nutriversum – Minden, ami táplálékkiegészítő

Innovatív, saját márkás táplálékkiegészítők és étrend-kiegészítő termékek várják a Nutriversum weboldalán. Itt a legjobb ár-érték arányban, prémium minőséget talál. Ne feledje fizetéskor a nutriversum kupont használni, ahol fehérje akció is várja.

2

Termékkategóriák

A budapesti outlet áruházban 500 féle saját márkás és brand termék közül választhat, vagy megrendelheti mindezt online a www.nutriversum.com webshopon keresztül. Termékkategóriák:

  • Akcióink
  • Márkáink
  • Étrendkiegészítők
  • Egyéb termékek
  • PurePro
  • Csomagok
  • Nutriversum magazin

Nutriversum webshop
3

Miért érdemes a Nutriversum webshopban vásárolni?

 

Sportolóknak és mindenkinek, akinek számára kiemelkedően fontos a saját és szerettei egészségének megőrzése. A speciális üzleti modell bevezetésével, azt tűzték ki célnak, hogy mindenki számára biztosítsák a lehetőséget, hogy az alapvető táplálékkiegészítőkhöz és étrend-kiegészítőkhöz tartósan kedvező juthassanak hozzá.

A táplálékkiegészítők legtöbb esetben túl vannak árazva. Az iparágban átlagosan a marketingre fordított összeg a termékek árának a felét is kiteheti. Mivel a termékek árába nem építettek viszonteladói hasznot, túlzott marketing költséget, ezért tudják a legjobb ár-érték arányban folyamatosan biztosítani az alapvető kiegészítőket amatőr és profi sportolóknak egyaránt. A Nutriversum saját márkás termékeinek gyártói azon cégek, amelyek több mint 20 éve meghatározó szerepet vállalnak Európa és Amerika vezető táplálékkiegészítő márkáinak gyártásában. Tény, hogy még a legnagyobb gyártók is elvétve rendelkeznek saját gyártóüzemmel, annak magas költsége miatt. A minőség tekintetében azonban nincs kompromisszum, a táplálékkiegészítő gyártás ma legalább olyan szigorúan ellenőrzött iparág, mint az élelmiszeripar és a gyógyszeripar. A gyáraknak meg kell felelniük a legmagasabb minőségellenőrzési normáknak és komoly engedélyeztetési folyamatnak. A termékeket pedig az Európai élelmiszer-biztonsági Hivatal (EFSA) folyamatosan ellenőrzi. A Nutriversum termékei ugyanazon kiváló alapanyagokból készülnek és rendelkeznek minden minőségellenőrzési tanúsítvánnyal, hasonlóképp a piacon jelenleg kapható vezető márkákkal. 

Nutriversum webshop

Információk a törzsvásárlói kártyáról: Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói kártya? A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói kártya felmutatásával lehet igazolni az üzletekben. A kártya Magyarország bármely Nutriversum üzletében felhasználható. A regisztrációt követően a kedvezmény automatikus. A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházban bejelentkezést követően automatikusan él) a vásárlások bekerülnek a Nutriversum elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények A vásárló egyedi kedvezményekre jogosult a Nutriversum üzletek és webáruházban található termékekre. Étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok, bio élelmiszerek, kozmetikumok, egyéb kiegészítők vásárlása esetén, továbbá egyedileg meghirdetett akciós vásárlásokra jogosult, melyeket a Nutriversum Kft. meghatározott időközönként hirdet meg üzleteiben. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivétel ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.nutriversum.com internetes áruház oldalain külön említésre kerül.

Hogyan lehet Nutriversum Törzsvásárlói kártyához jutni? A kártya a Nutriversum üzleteiben igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló hiánytalanul kitöltse az adatlapot, és elektronikus aláírásával elfogadja a törzsvásárlói kártyarendszer szabályzatát. Az adatok rögzítése azonnal megtörténik, ez után 2 munkanapon belül igénybe vehetők a kedvezmények. A törzsvásárlói kártyát nem postázzák. Webáruházban történt regisztráció esetén fizikai kártya postázása nem történik meg.

 

4

Nutriversum kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A kártya pótlása, illetve cseréje iránti kérelmet a Nutriversum üzletekben lehet jelezni. A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártyát véglegesen letiltják, az eredeti kártya nem lesz használható, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

5

Értékelés Nutriversum

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x