Nutriversum kuponkódok és kuponok

www.nutriversum.com

A Nutriversum.com egy online táplálékkiegészítő outlet mindazok részére, akik testi és szellemi egészségük fenntartását létfontosságúnak tartják. Vitaminok és ásványi anyagok, fehérjék, tömegnövelők, aminosavak, testsúly-kontroll és edzés előtti formulák, kreatinok, TST fokozók, glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú készítmények, funkcionális krémek, állatvitaminok. Több mint 1000 termék outlet áron. Keresse táplálékkiegészítő akcióikat! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Hasonló kedvezmény kódok és kuponok

Nutriversum Webáruházról

Nutriversum logó I Kuplio.hu

Nutriversum – Minden, ami táplálékkiegészítő

 

Innovatív, saját márkás táplálékkiegészítők és étrend-kiegészítő termékek várják a Nutriversum weboldalán. Itt a legjobb ár-érték arányban, prémium minőséget talál. Ne feledje fizetéskor a nutriversum kupont használni, ahol fehérje akció is várja.

 

 

Kinek ajánlják a termékeket

 

Sportolóknak és mindenkinek, akinek számára kiemelkedően fontos a saját és szerettei egészségének megőrzése. A speciális üzleti modell bevezetésével, azt tűzték ki célnak, hogy mindenki számára biztosítsák a lehetőséget, hogy az alapvető táplálékkiegészítőkhöz és étrend-kiegészítőkhöz tartósan kedvező juthassanak hozzá.

A táplálékkiegészítők legtöbb esetben túl vannak árazva. Az iparágban átlagosan a marketingre fordított összeg a termékek árának a felét is kiteheti. Mivel a termékek árába nem építettek viszonteladói hasznot, túlzott marketing költséget, ezért tudják a legjobb ár-érték arányban folyamatosan biztosítani az alapvető kiegészítőket amatőr és profi sportolóknak egyaránt. A Nutriversum saját márkás termékeinek gyártói azon cégek, amelyek több mint 20 éve meghatározó szerepet vállalnak Európa és Amerika vezető táplálékkiegészítő márkáinak gyártásában. Tény, hogy még a legnagyobb gyártók is elvétve rendelkeznek saját gyártóüzemmel, annak magas költsége miatt. A minőség tekintetében azonban nincs kompromisszum, a táplálékkiegészítő gyártás ma legalább olyan szigorúan ellenőrzött iparág, mint az élelmiszeripar és a gyógyszeripar. A gyáraknak meg kell felelniük a legmagasabb minőségellenőrzési normáknak és komoly engedélyeztetési folyamatnak. A termékeket pedig az Európai élelmiszer-biztonsági Hivatal (EFSA) folyamatosan ellenőrzi. A Nutriversum termékei ugyanazon kiváló alapanyagokból készülnek és rendelkeznek minden minőségellenőrzési tanúsítvánnyal, hasonlóképp a piacon jelenleg kapható vezető márkákkal. A budapesti outlet áruházban 500 féle saját márkás és brand termék közül választhat, vagy megrendelheti mindezt online a www.nutriversum.com webshopon keresztül.

Termékkategóriák:

Akcióink

Márkáink

Étrendkiegészítők

Egyéb termékek

PurePro

Csomagok

Nutriversum magazin

 

 

Információk a törzsvásárlói kártyáról

 

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói kártya felmutatásával lehet igazolni az üzletekben. A kártya Magyarország bármely Nutriversum üzletében felhasználható. A regisztrációt követően a kedvezmény automatikus. A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházban bejelentkezést követően automatikusan él) a vásárlások bekerülnek a Nutriversum elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények

A vásárló egyedi kedvezményekre jogosult a Nutriversum üzletek és webáruházban található termékekre. Étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok, bio élelmiszerek, kozmetikumok, egyéb kiegészítők vásárlása esetén, továbbá egyedileg meghirdetett akciós vásárlásokra jogosult, melyeket a Nutriversum Kft. meghatározott időközönként hirdet meg üzleteiben. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivétel ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.nutriversum.com internetes áruház oldalain külön említésre kerül.

Hogyan lehet Nutriversum Törzsvásárlói kártyához jutni?

A kártya a Nutriversum üzleteiben igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló hiánytalanul kitöltse az adatlapot, és elektronikus aláírásával elfogadja a törzsvásárlói kártyarendszer szabályzatát. Az adatok rögzítése azonnal megtörténik, ez után 2 munkanapon belül igénybe vehetők a kedvezmények. A törzsvásárlói kártyát nem postázzák. Webáruházban történt regisztráció esetén fizikai kártya postázása nem történik meg.

A kártya pótlása, illetve cseréje iránti kérelmet a Nutriversum üzletekben lehet jelezni. A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártyát véglegesen letiltják, az eredeti kártya nem lesz használható, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

Hogyan használjuk fel a Nutriversum kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a Nutriversum.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a Nutriversum.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a kék kosár emblémára. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor ki kell pipálni ezt a lehetőséget fizetés előtt.

Lejárt kuponok

12. 11. 2017

- 20 % kedvezmény tömegnövelő formulára a Nutriversum.hu oldalon

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most - 20 % kedvezményt talál az akcióban lévő Gainer PRO tömegnövelő formulára 4 különféle ízben. Szöveg elrejtése

7. 11. 2017

Akár - 45 % kedvezmény a kifutó termékekre a Nutriversum.hu webáruházban

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most akár - 45 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kifutó termékekre. Szöveg elrejtése

21. 5. 2017

- 40 % kedvezmény TST fokozó formulára a Nutriversum.hu webáruházban

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most akár - 40 % kedvezményt is talál az akcióban lévő TST fokozó formulára. Szöveg elrejtése