GymBeam kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon GymBeam - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
GymBeam

Akció - kedvezmény a fitness termékekre a Gymbeam.hu oldalon

A Gymbeam.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
GymBeam

Kedvezmény a férfi fitness ruházatra a Gymbeam.hu oldalon

A Gymbeam.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
GymBeam

Akció - kedvezmény a női fitness ruházatra a Gymbeam.hu oldalon

A Gymbeam.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
GymBeam

Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén

A Gymbeam.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


gymbeam webshop
1

Gymbeam – Táplálékkiegészítők

A gymbeam.hu táplálkozás, életmód és fitness tanácsadással, és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Rendkívüli Gymbeam akció is várja, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor az Gymbeam kuponkód érvényesítését.  Ha igazán magas kedvezményekre vágysz, akkor a Black Friday GymBeam ideje alatt érdemes körülnézned a webáruházban, ahol hatalmas árzuhanás várható ebben az időszakban. 

2

Termékkategóriák

A Gymbeam webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • FEHÉRJÉK 
  • TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK 
  • TARTOZÉKOK 
  • MÁRKÁK 
  • BLOG
  • A Blog menüpont alatt az alábbi almenüpontok találhatóak:
  • Táplálék kiegészítők, Hogyan fogyjunk le, Tanácsok és tippek, Fitness receptek és étrend, Gyakorlatok és edzéstervek illetve Egyéb

gymbeam online
3

Amit kínálnak

Akár egészséges smoothie receptötleteket is találhat az oldalon, de természetesen mindent megtalál ami táplálékkiegészítővel kapcsolatos.

2013-ban alakult cég üzletfilozófiája a következő 5 kulcsfontosságú pontokból áll:

1. Gyors kézbesítés: Mindent megtesznek azért, hogy a rendeléseket azonnal azok beérkezése után becsomagolják, és átadják a futárszolgálatnak. A munkaidőben beérkezett rendelések általában másnapra kézbesítésre kerülnek.

2. Szállítási árak: A kiváló kapcsolataik révén, az ágazatban a legolcsóbbak közzé tartoznak a szállítási díjak terén.

3. Széles választék: A legnépszerűbb táplálékkiegészítőket mindig készleten tartják és a piac egyik legszélesebb választékával várják a kedves vásárlókat.

4. Egyszerű reklamációs eljárás Mindig garantálják az egyszerű, gyors, és vásárlóbarát reklamációs eljárást.

5. Korrekt árak: Annak köszönhetően, hogy a Gymbeam Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítő forgalmazója, kedvező beszerzési árakkal, és alacsony haszonkulcsokkal dolgoznak, melynek eredménye a kedvező fogyasztói árak. Az árukereső.hu weboldal megbízható bolt kategóriájába választották. 2017-ben pedig az Ország Boltja minőségi díj II. helyezettje lett.

gymbeam webshop

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat segítségével szállítják ki, amely minden ügyfelet SMS-ben értesít, a szállítás napján pedig telefonon. A munkanapokon 15:00 óráig leadott rendeléseket 24 órán belül teljesíteni tudják, ezután az árut 2 napon belül szállítják ki. A fizetés teljes mértékben biztonságos, mivel vagy bankkártyával, vagy csak a kézbesítésnél fizet készpénzben. A kártyás fizetés esetén a postaköltség 790 Ft, az utánvételi fizetés esetén 990 Ft, míg a 21.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítják ki a megrendelt árut. A törékeny árut fóliába csomagolva szállítják, így nem kell aggódnia, hogy hibásan érkezik meg Önhöz. Amennyiben nem így történne, jogában áll nem átvenni az árut és a Gymbeam újra kézbesíti az árut hibátlan állapotban. 

Rendszeres akciói mellett az év legnagyobb shopping ünnepén is részt vesznek, ahol a GymBeam Black Friday során hatalmas akciók várnak. 

 

 

4

Gym Beam kedvezmények

Kiárusítás
Ajándék

Nagykereskedelmi együttműködés - Hogyan köthetek nagykereskedelmi együttműködést? A GymBeam vállalat lehetővé teszi a nagykereskedelmi együttműködést. Ez, mint a partnerünknek azonnal több előnyt is nyújt, melyek közé tartozik a termékek kedvezményes ára is. A nagykereskedelmi együttműködés előnyeiről és a lehetőségekről többet is megtudhatsz a weboldalunkról a Nagykereskedőknek részben. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a nagykereskedelmi együttműködéssel kapcsolatban, felteheted e-mailben, melyeket a info@gymbeam.hu címre várunk, vagy töltsd ki a B2B adatlapot a www.gymbeam.hu/b2b/form oldalon.

5

Értékelés GymBeam

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x