Extreme Audio kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Extreme Audio - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Extreme Audio

Akció - kedvezmények az Extremeaudio.hu webáruházban

Az Extremeaudio.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Extreme Audio

Ingyenes szállítás az Extremeaudio.hu oldalon

Az Extremeaudio.hu webáruházban 30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


extreme audio webshop
1

Extremeaudio – Live and Listen

Az Extreme Audio napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő hifi bolthálózata. Márkaboltjukat azzal a céllal nyitották meg, hogy legyen egy olyan hely a minőségi zenehallgatás, filmnézés igazi szerelmeseinek, ahol széles választékból, kellemes környezetben tudja az érdeklődő a számára leginkább megfelelő terméket kiválasztani, meghallgatni és megvásárolni. Rendkívüli Extremaudio akciók is várják, illetve ne feledje a webáruházban történt vásárláskor az Extremaudio kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

Az  Extreme Audio webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Akciók
  • Gyártók
  • 0% THM
  • Hi-Fi
  • Hangszóró
  • Hangprojektor
  • Vezeték nélküli megoldások
  • Autó Hi-Fi
  • Fejhallgató
  • Kapcsolat

Természetesen az olyan komplex rendszerek is megtalálhatóak, mint például a Yamaha MusicCast. Kedvünkre válogathatunk a kábelek, kiegészítők, sztereo és házimozi rendszerek közül.

extreme audio webáruház
3

Amit a cégről tudni érdemes

Az Extremeaudio munkatársai több mint 20 éve foglalkoznak azzal, hogy a zene valóban úgy szólaljon meg az autóban vagy a lakásban, ahogyan azt a szerző megkomponálta. Az elmúlt évek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot felhasználva több hang-és házimozi rendszer tervezésében és installálásában is közreműködtek, melyet tulajdonosaik azóta is nagy megelégedéssel hallgatnak. A jó hangzás nem csupán pénz kérdése, de mindenképpen minőségi alapanyagok kellenek hozzá. A kínálatot neves gyártók minőségi termékeiből állították össze a kezdő szinttől a felső kategóriáig. A különböző gyártókkal és forgalmazókkal való kiváló kapcsolatnak köszönhetően a vásárlóknak naprakész információkat tudnak adni az elérhető készülékekről és technológiákról, és a munkatársak segítségével megalapozottan hozhatják meg vásárlási döntésüket. 

extreme audio shop

A széles választék és a szaktanácsadás mellett természetesen az ár is fontos szempont szokott lenni. A kínálatban megtalálhatóak akciós és kedvező áru bemutató termékek is. Budapesten egyedülállóan egy 400nm-es márkaboltban vagy debreceni és győri üzleteikben várják személyesen is az érdeklődőket.

Az Extreme Audio debreceni bemutatóterme egy nagyobb és tágasabb helyre költözött nemrégiben. Az új bolt a Győrben és Budapesten már megismert dizájnelemeket és szolgáltatásokat sorakoztatja fel. Az egységes dizájn és az igényes berendezés ma Magyarországon szinte sehol máshol nem jelenik meg egyszerre. Az debreceni boltban a megszokottan jól tagolt eladótérben külön helye lett a hordozható hangfalaknak, fejhallgatóknak.

4

Extreme audio kedvezmények

Kiárusítások

Az általuk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

5

Értékelés Extreme Audio

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x