FotóSarok kuponkódok és kuponok

www.fotosarok.hu

A FotóSarok szaküzletben megtalálja a fotózáshoz szükséges eszközök teljes választékát. Kedvezmények sora várja, válogasson kedvére fényképezőgépek, objektívok, kiegészítők, vakuk, állványok, vázak, memóriakártyák, tokok és hátizsákok sokaságából. A következő márkák termékeit biztosan megtalálja kínálatukban: Nikon, Canon, Vanguard, Manfrotto, Sigma, Giotto’s, Velbon, Hoya, Sandisk, Cokin, Kenko, Kata, Think Tank, LowePro és Varta. Keresse akciós termékeiket! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

FotóSarok Webáruházról

Fotósarok – Vizuális szolgáltató központ

Rendkívüli Fotósarok akciók és kedvezmények várják.

 

Amit kínálnak:

Értékesítés, szakszerviz, használt cikkek, tanácsadás, stúdiófelszerelések, fotókönyvek, mesterkurzusok, VIP fotótanfolyam, szoftverképzés, Photoshop tanfolyam, céges fotóoktatás, csapatépítő tréning, termék- és reklám fotózás, műtárgy fotózás, modell fotózás, műterembérlés, sajtótájékoztatók, gyerekfotó, portfólió és referenciaalbum-készítés, arculati fotók, sport-, esküvő- és rendezvény fotózás, fotó- és poszternyomtatás, retusálás, grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, kiállítási anyagok előkészítése.

Fotósarok blogban híreket, teszteket és véleményeket olvashat fotókról, gépekről.

A FotóSarok oktatóközpont ugyan nem az egyetlen, a fotózás rejtelmeit oktató intézmény, de sok minden teljesen egyedivé teszi és kiemeli a többi, hasonló iskola közül. Ezek pedig a következők:

  • Oktatóik a szakma elismert szakemberei, akik több évtizedes szakmai múlttal bírnak.
  • Minden témakört más, az abban kimagasló eredményt elért művész tanít és mutat be.
  • Képzésük a legmodernebb fényképészeti ismereteket adja át a legmodernebb technikai felszerelésekkel.
  • A gyakorlati foglalkozásokon a legmodernebb technikai eszközöket ki is próbálhatják hallgatók.
  • Színes, változatos, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokat szerveznek, különleges helyszínekkel.

A fényképezés, fotófeldolgozás és az Apple termékek régóta szoros kapcsolatban állnak egymással. Maga az Apple minden számítógépén megtaláljuk az iPhoto alkalmazást, amely az amatőr fotósok minden igényét kielégíti, a képek rendszerezése és digitális szépítése terén felmerülhet. A profiknak pedig hosszú évek óta ajánlják az Aperture programot, amely a RAW képek importálásától, rendszerezésétől az optimalizáláson át a nyomtatásig mindent tud.

A mobil eszközök napjainkban kiválóan alkalmasak arra, hogy munkákat bárhol megmutathassák, online felületen megosszák, sőt, az új eszközök, mivel számítási teljesítményük egyre közelít az asztali rendszerekéhez, már egyre alkalmasabbak kisebb-nagyobb fotófeldolgozási feladatokra is.

Akik a Windows rendszerről váltanak OS X-re, vagy már rendelkeznek Mac számítógéppel, iPhone-nal, iPad-del, de szeretnék az ezekben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kihasználni, vagy munkájuk során felmerülő kérdésekre keresnek választ, szoftveres problémákba ütköznek, a Fotósarokban szívesen segítenek ezekben a kérdésekben.

 

Termékkategóriák:

SZAKÜZLET

OKTATÁS

MŰTEREM

ÜGYNÖKSÉG

FOTÓKÖNYV

NYOMTATÁS

MACMESTER

ELÉRHETŐSÉG

BLOG