Heelys Gurulóscipő Webshop kedvezmény kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Heelys Gurulóscipő Webshop - Július 2024

__photo
-40%
Kedvezmény
Heelys Gurulóscipő Webshop

Akár -40% kedvezmény a gurulós cipőkre a Guruloscipo.hu oldalon

A Guruloscipo.hu webáruházban most akár -40% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott gurulós cipőkre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Heelys Gurulóscipő Webshop

Ingyenes szállítás a Guruloscipo.hu oldalon

A Guruloscipo.hu webáruházban 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


gurulóscipő webshop
1

Gurulóscipők– Heelys

A Heelys gurulóscipő az eredeti kettő az egyben cipő, kivehető kerekekkel a sarkában. Gurulhat és sétálhat is benne, a döntés az Öné. Ha épp nem gurulna, a kerekek helyére gumi sarokdugók illeszthetők, így normál utcai cipőként is hordható. Rendkívüli gurulós cipő akció és Heelys akció várja, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a gurulós cipő kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az Heelys Gurulóscipő webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Gurulós cipők
  • Fiú cipők
  • Lány cipők
  • Kiegészítők
  • Védőfelszerelés
  • Hátizsákok
  • Akciós cipők

gurulóscipő webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

A Heelys-t azaz a gurulóscipőt egy amerikai úriember találta ki akit Roger Adamsnek hívnak. Kaliforniában a tengerparton üldögélve nosztalgikus hangulatban bámulta a gyerekeket, amint görkorcsolyáznak, s ekkor született meg fejében a Heelys, azaz az egygörgős "korcsolya" ötlete. Visszatért a gyökerekhez, a korcsolyához és 2 évig kísérletezett otthon a garázsban. Először egy vajazókéssel esett neki egy sportcipő sarkának, hogy helyet csináljon egy görgőnek. A fejlesztés során az utcabéli gyerekeken próbálta ki a prototípusokat, az ötlet működött, a gyerekek imádták. 1998-ban megalakította a Heeling Sports Limited-et. Az első pár Heelys-ek millennium évében kerültek a boltokba Amerika szerte, azóta pdig folyamatosan növekszik az értékesítés. Eddig már több mint 5 millió pár cipőt adtak el. Az amerikai piacok után Japán meghódítása következett, majd 2005-ben az európai terjeszkedés került a középpontba, ekkor történt a magyar termékbevezetés. A termék sikere azóta is töretlen, tavalyi év folyamán több, mint 1 millió párat értékesítettek Európában. A Heelys cipők méretei között 1-1 cm különbség van. A weboldalon található táblázatban össze lehet hasonlítani, hogy az egyes méreteknek hány centiméteres a belső talphossza. A legpontosabban úgy lehet meghatározni, hogy mekkora cipőre van szüksége, hogy leméri a sarok és a lábujj közötti legnagyobb távolságot. A kapott értéktől fél-egy centivel nagyobb cipőt érdemes választani.

 

 

gurulóscipő webshop

A HEELYS gurulós cipők veszélyesek is lehetnek. Legyen óvatos és felügyelet mellett használja, ha lehetséges. Nagyon ajánlott a védőfelszerelések viselése használat közben (sisak, csukló-, könyök- és testvédő). Kerülje mindenképpen a repedéseket, köves helyeket, homokot és vizet és csak egyenletes útfelületeken használja.

4

Heelys Gurulóscipő Webshop kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Szállítás: Magyarország területén az alábbi szállítási díjakkal kell számolni: 20.000 Ft-os megrendelés alatt a szállítási díj 1.500 Ft 20.000 Ft-os vagy azt meghaladó megrendelés esetén ingyenes a szállítás. Az raktáron lévő termékeket akár másnap, legkésőbb harmadnap kézbesítik. A külső raktáron lévő vagy rendelésre hozott termékek esetében a feltüntetett 7, illetve 10 munkanap tájékoztató jellegű, a pontos időpontról e-mailben értesítik.

 

5

Értékelés Heelys Gurulóscipő Webshop

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x