GyógyLine kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon GyógyLine - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
GyógyLine

Akció - kiárusítás a Gyogyline.hu oldalon

A Gyogyline.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


gyógyline online patika
1

Gyógyline – Gyógyszertári webáruház

A Gyógyline webáruház szerepel az internetes gyógyszerkereskedelmet folytató gyógyszertárak hivatalos listáján. Csak minőségellenőrzött termékeket forgalmaznak. Rendkívüli Gyógyline akciók, kedvezmények és bónusz várja!

2

Termékkategóriák

Akciók, Dekorkozmetikumok, Ajándékcsomagok, Alternatív gyógymódok, Allergia, asztma, Baba mama, Bőrgyógyászat, Cukorbetegség, Daganatos betegségek, Emésztési zavarok, Élelmiszer jellegű készítmények, Táplálékallergia, Férfibajok, Fitness, wellness, sport, Fog- és szájápolás, Fül-orr-gégészet, Gyógyászati segédeszközök, Higiéniás termékek, Homeopátiás készítmények, Hormonális betegségek, Idegrendszeri panaszok, Megfázás, influenza, Mozgásszervi betegségek, Nőgyógyászat, családtervezés, Saját készítményeink, Szenvedélybetegségek, Schüssler-termékek, Szemészeti készítmények, Szépségápolás, kozmetika, Szexuális élet, párkapcsolat, Szív- és érrendszeri betegségek, Teák, Tesztek, Urológia, Vitaminok, ásványi anyagok, étrend-kiegészítők.

gyógyline online patika
3

Miért érdemes a Gyógyline webshopban vásárolni?

A gyogyline.hu több mint hat éve működő webáruház, ahol csaknem 7.000, az egészség helyreállítását és megőrzését segítő termék között választhat. A webáruházat megtalálja az OGYÉI honlapján is azon patikák között, amelyek kizárólagosan jogosultak internetes gyógyszerforgalmazásra.

 „Amennyiben a jegyzékben megtalálja azt a gyógyszertárát, amelytől gyógyszert kíván interneten keresztül rendelni, biztos lehet abban, hogy a gyógyszertár e célú tevékenysége folyamatos hatósági ellenőrzés alatt van. A hatósági ellenőrzés kiterjed a gyógyszer beszerzési forrására, a gyógyszer kiadás szakszerűségére és az azokkal kapcsolatos nyilvántartás naprakész vezetésére”.

gyógyline online patika

A Gyógyline mögött a mintegy 20.000 terméket tartó Gyógyhír Patika áll. Ez azt jelenti, hogy a gyogyline.hu a gyógyszertáron belül működik, és munkatársaik is azonosak a patika munkatársaival, tehát kollégák szaktudása és tapasztalata a webshop vásárlóinak rendelkezésére áll. A portálon folyamatosan megújuló termékkínálatot és akciókat talál. Ha törzsvásárlóvá válik, még nagyobb kedvezményekre számíthat. Ha speciális igénye van, külföldről is beszerezik a terméket az Ön számára, csak jeleznie kell szándékát.

 

4

Gyógyline kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Ahhoz, hogy vásároljon, nem kötelező regisztrálnia. Ha regisztrál, tagja lesz törzsvásárlói programjuknak, és kedvezményeket kaphat. A regisztráció során szállítási és fizetési módokat tud rögzíteni felhasználói fiókjához, amiket ezek után bármikor kiválaszthat, ezzel gyorsítva a rendelése menetét. A regisztráció további előnye, hogy a törzsvásárlói pontok automatikusan jóváíródnak a sikeres rendelések után a rendszerben, melyeket a következő rendeléseknél bármikor levásárolhat.

5

Értékelés GyógyLine

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 5x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x