GyógyLine kuponkódok és kuponok

www.gyogyline.hu

A GyógyLine.hu egy több mint 5 éve működő webáruház, melynek kínálatában csaknem 7.000 az egészség helyreállítását és megőrzését segítő terméket talál. A webáruház azon patikák egyike, amelyek kizárólagosan jogosultak internetes gyógyszer forgalmazásra. A folyamatosan megújuló akciók segítségével Ön olcsóbban juthat hozzá gyógyszerekhez, ajándékcsomagokhoz, dekorkozmetikumokhoz, baba-mama termékekhez, gyógyászati segédeszközökhöz, homeopátiás készítményekhez, szépségápolási cikkekhez, teákhoz, vitaminokhoz, étrend-kiegészítőkhöz. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

GyógyLine Webáruházról

Gyógyline – Gyógyszertári webáruház

 

A Gyógyline webáruház szerepel az internetes gyógyszerkereskedelmet folytató gyógyszertárak hivatalos listáján. Csak minőségellenőrzött termékeket forgalmaznak. Rendkívüli Gyógyline akciók, kedvezmények és bónusz várja!

 

Amit kínálnak:

A gyogyline.hu több mint hat éve működő webáruház, ahol csaknem 7.000, az egészség helyreállítását és megőrzését segítő termék között választhat. A webáruházat megtalálja az OGYÉI honlapján is azon patikák között, amelyek kizárólagosan jogosultak internetes gyógyszerforgalmazásra.

 „Amennyiben a jegyzékben megtalálja azt a gyógyszertárát, amelytől gyógyszert kíván interneten keresztül rendelni, biztos lehet abban, hogy a gyógyszertár e célú tevékenysége folyamatos hatósági ellenőrzés alatt van. A hatósági ellenőrzés kiterjed a gyógyszer beszerzési forrására, a gyógyszer kiadás szakszerűségére és az azokkal kapcsolatos nyilvántartás naprakész vezetésére”.

A Gyógyline mögött a mintegy 20.000 terméket tartó Gyógyhír Patika áll. Ez azt jelenti, hogy a gyogyline.hu a gyógyszertáron belül működik, és munkatársaik is azonosak a patika munkatársaival, tehát kollégák szaktudása és tapasztalata a webshop vásárlóinak rendelkezésére áll. A portálon folyamatosan megújuló termékkínálatot és akciókat talál. Ha törzsvásárlóvá válik, még nagyobb kedvezményekre számíthat. Ha speciális igénye van, külföldről is beszerezik a terméket az Ön számára, csak jeleznie kell szándékát.

Termékkategóriák:

Akciók, Dekorkozmetikumok, Ajándékcsomagok, Alternatív gyógymódok, Allergia, asztma, Baba mama, Bőrgyógyászat, Cukorbetegség, Daganatos betegségek, Emésztési zavarok, Élelmiszer jellegű készítmények, Táplálékallergia, Férfibajok, Fitness, wellness, sport, Fog- és szájápolás, Fül-orr-gégészet, Gyógyászati segédeszközök, Higiéniás termékek, Homeopátiás készítmények, Hormonális betegségek, Idegrendszeri panaszok, Megfázás, influenza, Mozgásszervi betegségek, Nőgyógyászat, családtervezés, Saját készítményeink, Szenvedélybetegségek, Schüssler-termékek, Szemészeti készítmények, Szépségápolás, kozmetika, Szexuális élet, párkapcsolat, Szív- és érrendszeri betegségek, Teák, Tesztek, Urológia, Vitaminok, ásványi anyagok, étrend-kiegészítők.

 

Szállítás:

A megrendelt terméket a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül szállítják ki. A házhoz szállítás 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

0-10.000 Ft közötti rendeléskor a szállítási költség csupán 890 Ft.

10.000-15.000 Ft közötti rendeléskor a szállítási költség csupán 490 Ft.

A megrendelt termékekért személyesen is el lehet menni, ekkor nincs szállítási díj. Cím: Gyógyhír Patika 1086 Budapest, Teleki tér 5.

 

Lejárt kuponok

31. 10. 2017

Akár - 23 % kedvezmény Schüssler kozmetikumokra a Gyogyline.hu eshopban

A Gyogyline.hu webáruházban… Több infó

A Gyogyline.hu webáruházban most akár - 23 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott Schüssler kozmetikumokra. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Akár - 17 % kedvezmény Vichy fényvédelmi termékekre a Gyogyline.hu eshopban

A Gyogyline.hu webáruházban… Több infó

A Gyogyline.hu webáruházban most akár - 17 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott Vichy fényvédelmi termékekre. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Akár - 29% kedvezmény homeopátiás gyógyszerekre a Gyogyline.hu webáruházban

A Gyogyline.hu webáruházban… Több infó

A Gyogyline.hu webáruházban most akár - 29 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott homeopátiás gyógyszerekre. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén

A Gyogyline.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

A Gyogyline.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése