Intimissimi kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Intimissimi - Április 2024

__photo
-30%
Kedvezmény
Intimissimi

Akár - 30% kedvezmény a női fehérneműkre az Intimissimi.hu oldalon

Az Intimissimi.hu webáruházban most akár - 30% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott női fehérneműkre

Többet a kedvezményről


intimissimi webshop
1

Az Intimissimi fehérnemű webshop top minőséget biztosít

Az emberek többségének a legfontosabb és leggyakrabban hordott ruhadarabjai a fehérneműk. Ruháink viselését kényelmesebbé teszik a súrlódást csökkentve. Fontos az is, hogy formát kölcsönözzenek nekünk, valamint megfelelő védelmet biztosítsanak a privát részeinknek. A rugalmasság is elengedhetetlen, mert testünk alakját kell a fehérneműknek felvennie és megfelelően kell illeszkedniük hozzánk. Az Intimissimi webshop minőségi alsóruházatot biztosít a vásárlók számára, és ezt mind elérhető áron. Klienseik soha nem csalódottak a rendelt termékekkel, elégedettek a vásárlásukkal. Ne várj hát, rendelj még ma az Intimissimi webáruház kínálatából, és használd ki az akcióik lehetőségeit.

2

Rengeteg variáció

Az Intimissimi kínálatában nem csak fehérneműt találunk, hanem több fajta alsó- és mindennapi ruházatot is:

  • szezonális
  • leárazás
  • új termékek
  • melltartók
  • alsók
  • fehérnemű
  • ruházat
  • hálóruha
  • homewear, vagyis otthoni viselet
  • kollekció

intimissimi akció
3

Akciók mindenütt

Már itt is láthatjuk, hogy a weboldal széles választékkal várja vevőit, és készen áll minden problémánk megoldására. Ha a feljebb említett menüpontokra kattintunk, akkor egy legördülő listát kapunk, ami felsorolja, milyen típusú termékek vannak az adott kategóriában. Példának vehetjük az alsókat, ahol brazil, mini, francia fazonokból, illetve kollekciók alapján válogathatunk. Az oldal szűrőjével pedig könnyen kiválaszthatjuk a méretet, színt, szövetet vagy a típust/fazont, amit éppen keresünk. Viszont az oldal nem kizárólag a női nemnek kedvez, mert már a férfiak is vásárolhatnak a kijelölt férfi részlegen. Ne vesztegesd az idődet, használd ki az Intimissimi akció árait, és cseréld le régi, elnyűtt fehérneműid.

intimissimi kedvezmény

Aki életében már vásárolt fehérneműt az biztos tudja, hogy milyen drága tud lenni. Az Intimissimi kupon ebben segít neked, mert a hűségprogramjuk keretein belül szülinapodra akár -25% kedvezményt is kaphatsz ajándékba. Ne feledkezz meg az Intimissimi ingyen szállítás előnyről se, a kézbesítés már 25.000Ft-tól teljesen ingyen van. Még áruvisszavételre is van lehetőség 14 napig, ami sokaknak megnyugvást okoz, mert az ilyen típusú boltoknál ez nem gyakori. Használd ki a webshop minden ajánlatát és promócióját hírlevelükre feliratkozva.

4

Intimissimi Black Friday

Kuponok
Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black Friday
Ajándék

A Black Friday Intimissimi a legjobb webshopok közé tartozik, ami a nagy novemberi árzuhanást illeti. Nem csak kedvezményekkel, de 1+1 promócióval is találkozhatunk, ami azt jelenti, hogy ha két termék árát fizeted, akkor egy harmadikat ajándékba kaphatsz. Expressz kézbesítést is kérhetünk rendelésünkre, így biztosak lehetünk abban, hogy a csomagunk előnyt élvez, és minél hamarabb ideér. Ha nem szereted a várakozást, látogasd meg üzleteik valamelyikét, és nézz körül élőben is. Ne hagyd ki idén sem a novembert, és vásárolj az Intimissimi.com oldalon.

5

Értékelés Intimissimi

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x