IrodaSzékem.hu kuponkódok és kuponok

www.irodaszekem.hu

Az IrodaSzékem.hu webáruházban több mint 300 féle irodaszék közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. A klasszikus forgószéken kívül széles választékjukban található babzsákfotel, bárszék, aktív irodaszék, nyeregszék, térdeplőszék, ülőlabda és labdaszék, TV fotel, relax szék is, vagy akár kanapét és fotelt, terasz és balkon szetteket, illetve várótermi padot is vásárolhat oldalukon kedvezményesen. Válogasson az akciós irodaszékek és azok kiegészítői közül! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

IrodaSzékem.hu Webáruházról

Irodaszékem – Több mint 300 féle irodaszék

Rendkívüli Irodaszékem akció és kedvezmény, néhány esetben ingyenes szállítás várja.

 

Amit kínálnak:

Irodaszékek széles választékával várják a kedves vásárklókat. Akár forgószéket, vagy várópadot keres, netán gyerekszékre van szüksége, csak nézzen szét az Irodaszékem weboldalán, mert itt biztosan megtalálja amit keres.

 

Termékkategóriák:

Forgószék

150 kg teherbírású irodaszék

24 órás forgószék

Főnöki fotel, vezetői szék

Babzsákfotel

Bárszék

Design szék

Egészséges ülés

Favázas szék

Fémvázas szék

Gamer székek

Gyerek forgószék

Kanapé és fotel

Munkaszék és ipari szék

Prémium irodaszék

Tárgyalószék

Terasz és balkon szettek

TV fotel és relax szék

Várótermi pad

Irodaszék kiegészítők

 

Szállítás:

Termékeket Magyarországon belül mindenhova egységes díjakkal szállítják házhoz. A kiszállítás költsége a termék súlyától, mennyiségétől, a csomagolásától (összeszerelt, vagy lapraszerelt) és a pontos mérettől függ.

Túlméretes, vagy túlsúlyos termékeket, valamint az olyan rendeléseket, melyekhez helyszíni összeszerelést is kértek, kizárólag bútorszállításra és bútorszerelésre specializálódott partnerükkel tudják kiszállítani.

A kiszállítás díja maximum bruttó 16.990 Ft - akkor is, ha akár 50 db széket rendel.

Ha már kinézett egy konkrét irodaszéket, és annak pontos szállítási díjára kíváncsi, azt megtalálja a termék részletes adatlapján a termék ára alatt, illetve a szállítási díjat megtalálja a kosár oldalon is a termék vételáránál.

A lapraszerelt termékek többségéhez tudnak helyszíni összeszerelést is biztosítani. Azoknál a termékeknél, melyeknél van lehetőség helyszíni összeszerelést kérni, annak pontos díját, amely egy darab termékre vonatkozik, megtalálja a "Színválasztás" oldalon a színminták alatt. Ugyanitt tudja bejelölni ha megrendelné a szolgáltatást. A helyszíni összeszerelés díja minden megkezdett óra esetén minimum bruttó 2.990 Ft, de ez termékenként változhat, mert a termék összeszerelésének bonyolultságától / időigényességétől, valamint a rendelni kívánt darabszámtól függően ez változhat.

 

Fizetési lehetőségek:

  • utánvétes fizetési módot választva készpénzben a termék átvételekor a futárnál kell fizetni.
  • online bankkártyás fizetéssel a rendeléskor.
  • banki átutalással a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérő alapján.
  • személyes átvételt választva készpénzben a termék átvételekor a raktárban.

A bruttó 100.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében 10.000 Ft előleget kérnek, ekkor a megrendelést az előleg befizetése után tudják érvényesíteni/ indítani. Az előleget banki átutalással lehet kifizetni.

 

Lejárt kuponok

1. 12. 2020

Akár - 23 % kedvezmény az irodaszékekre az Irodaszekem.hu oldalon

Az Irodaszekem.hu webáruházban… Több infó

Az Irodaszekem.hu webáruházban most akár - 23 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott irodaszékekre. Szöveg elrejtése

1. 12. 2020

Akár - 17 % kedvezmény az bárszékekre az Irodaszekem.hu webáruházban

Az Irodaszekem.hu webáruházban… Több infó

Az Irodaszekem.hu webáruházban most akár - 17 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott bárszékekre. Szöveg elrejtése

31. 5. 2017

Akár - 22 % kedvezmény az irodaszékekre az Irodaszekem.hu webáruházban

Az Irodaszekem.hu webáruházban… Több infó

Az Irodaszekem.hu webáruházban most akár - 22 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott irodaszékekre. Szöveg elrejtése