IrodaSzékem kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon IrodaSzékem - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
IrodaSzékem

Akció - kedvezmények az Irodaszekem.hu oldalon

Az Irodaszekem.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
-55%
Akció
IrodaSzékem

Kiárusítás akár – 55 % irodaszékekre az Irodaszekem.hu oldalon

Az Irodaszekem.hu webáruházban akár - 55 % kiárusításokat is talál a kiválasztott irodaszékekre.

Többet a kedvezményről


irodaszekem webshop
1

Irodaszékem – Több mint 300 féle irodaszék

Rendkívüli Irodaszékem akció és kedvezmény, néhány esetben ingyenes szállítás várja. Irodaszékek széles választékával várják a kedves vásárklókat. Akár forgószéket, vagy várópadot keres, netán gyerekszékre van szüksége, csak nézzen szét az Irodaszékem weboldalán, mert itt biztosan megtalálja amit keres.

 

2

Termékkategóriák

Forgószék, 150 kg teherbírású irodaszék, 24 órás forgószék, Főnöki fotel, vezetői szék, Babzsákfotel, Bárszék, Design szék, Egészséges ülés, Favázas szék, Fémvázas szék, Gamer székek, Gyerek forgószék, Kanapé és fotel, Munkaszék és ipari szék, Prémium irodaszék, Tárgyalószék, Terasz és balkon szettek, TV fotel és relax szék, Várótermi pad, Irodaszék kiegészítők

irodaszekem webshop
3

Szállítás, Fizetési lehetőségek

Szállítás: Termékeket Magyarországon belül mindenhova egységes díjakkal szállítják házhoz. A kiszállítás költsége a termék súlyától, mennyiségétől, a csomagolásától (összeszerelt, vagy lapraszerelt) és a pontos mérettől függ. Túlméretes, vagy túlsúlyos termékeket, valamint az olyan rendeléseket, melyekhez helyszíni összeszerelést is kértek, kizárólag bútorszállításra és bútorszerelésre specializálódott partnerükkel tudják kiszállítani. A kiszállítás díja maximum bruttó 16.990 Ft - akkor is, ha akár 50 db széket rendel. Ha már kinézett egy konkrét irodaszéket, és annak pontos szállítási díjára kíváncsi, azt megtalálja a termék részletes adatlapján a termék ára alatt, illetve a szállítási díjat megtalálja a kosár oldalon is a termék vételáránál.

irodaszekem webshop

A lapraszerelt termékek többségéhez tudnak helyszíni összeszerelést is biztosítani. Azoknál a termékeknél, melyeknél van lehetőség helyszíni összeszerelést kérni, annak pontos díját, amely egy darab termékre vonatkozik, megtalálja a "Színválasztás" oldalon a színminták alatt. Ugyanitt tudja bejelölni ha megrendelné a szolgáltatást. A helyszíni összeszerelés díja minden megkezdett óra esetén minimum bruttó 2.990 Ft, de ez termékenként változhat, mert a termék összeszerelésének bonyolultságától / időigényességétől, valamint a rendelni kívánt darabszámtól függően ez változhat.

Fizetési lehetőségek: utánvétes fizetési módot választva készpénzben a termék átvételekor a futárnál kell fizetni. Online bankkártyás fizetéssel a rendeléskor. Banki átutalással a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérő alapján. Személyes átvételt választva készpénzben a termék átvételekor a raktárban.

 

4

Irodaszékem webáruház

Kiárusítások

A bruttó 100.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében 10.000 Ft előleget kérnek, ekkor a megrendelést az előleg befizetése után tudják érvényesíteni/ indítani. Az előleget banki átutalással lehet kifizetni.

5

Értékelés IrodaSzékem

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x