Játékfarm kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Játékfarm - Június 2024

__photo
-300 Ft
Kuponkód
Játékfarm

Kedvezménykód -300Ft a Jatekfarm.hu oldalon

A Jatekfarm.hu weboldalon -300Ft kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ajándék
Előny
Játékfarm

Ajándékutalvány a Jatekfarm.hu oldalon

A Jatekfarm weboldalon a hírlevélre való feliratkozásért 40.000Ft értékű Zalakaros utalványra tehet szert. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Játékfarm

Ingyenes szállítás a Jatekfarm.hu oldalon

A Játékfarm.hu webáruházban 40.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Játékfarm webáruház
1

Játékfarm – Gyerekálmok boltja

Rendkívüli Játékfarm akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Játékfarm kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Játékfarm webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • ÚJ
  • TÁRSASJÁTÉKOK
  • FEJLESZTŐ JÁTÉKOK
  • KREATÍV JÁTÉKOK
  • JÁTÉKUDVAR
  • BABASAROK
  • LEGJOBB JÁTÉKOK

Játékfarm webáruház
3

Amiért érdemes vásárolni

Elkészítették önnek a Játékok Könyvét. Ez egy több, mint 27 oldalas könyv, amiben 60-nál is több remek tanácsot adnak, és valószínűleg az elmúlt évek 8 legjobb cikkeit olvashatja el benne. Ez a könyv, ingyen az öné lehet, és még egy ajándékot is raktak bele. Örömmel veszik, ha felkeltették a játékok az érdeklődését, ha tudnak valami újat, érdekeset, vicceset mutatni, mert akkor már elérték a céljukat.

Itt minden, amit lát, az egészen biztosan fejlesztő hatással lesz gyermekre.  Olyan játékok között keresgélhet, ahol nem kell arra figyelnie, hogy milyen a játék minősége, van-e fejlesztő hatása, vajon meddig bírja ki a játék a gyermek kezei között. Ezektől a nyomasztó gondolatoktól itt megszabadulhat. A tulajdonos tizenhét évig óvónőként dolgozott, ahol rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerezett a nevelés és játékok terén. Elvégezte a fejlesztő pedagógiai szakot is, és az óvodában a gyerekek között kamatoztatta az ott megszerzett tudást. A több éves tapasztalat és a megszerzett tudás is egyre inkább olyan tudatosságra ösztönözte, ami nagyban meghatározta a gyerekek fejlődését. Ennek része volt természetesen maga a játék, amik között a gyerekek egész nap játszottak.

Játékfarm webáruház

Itt a Játékfarm-on olyan játékok találhatók, amelyek már egész kis kortól a gyermekek fejlesztése érdekét szolgálják. Ha szülőként tér ide valaki, akkor is könnyedén el tud igazodni a sok játék között. Amennyiben pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, logopédusok, szakemberek keresgélnek az oldalon, ők is biztosan találnak fejlesztő játékokat és nem csak óvodás korú gyerekeknek, hanem egészen 10-12 éves korig is. Kifejezetten örömmel veszik, ha felhívják őket és konkrét segítséget kérnek, hogy egyes képesség területek fejlesztésére milyen játékot tudnak ajánlani. Több csatornán is elérhetők, ha segítség kell, vagy felmerül egy kérdés, érdeklődés. Olyan játékokat tudnak ajánlani, amitől egész biztos hasznosan fogja a gyermek az időt eltölteni. Céljuk, hogy egyre több szülő megismerje ezeket a játékokat és ez által az értékrendje is változzon kicsit, hogy a szülők egyre többet játszanak együtt a gyermekkel, hogy a családok egy esti beszélgetés mellett társasozzanak, és hogy a nagyobb gyerekek is játszanak például egy jó stratégiai játékot.

4

Játékfarm kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Oktatási intézmények kiemelt kedvezményben részesülnek a regisztráció után. Az alap intézményi kedvezmény 5%, amely sávosan emelkedik. A kedvezmény az első vásárlás után lép életbe. A regisztráció után él a hűségpont rendszer is, amelyben további hűségpontok, kedvezmények gyűjthetők és amelyek tetszőlegesen levásárolhatók.

5

Értékelés Játékfarm

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x