LegyFerfi kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon LegyFerfi - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
LegyFerfi

Akció - kedvezmények a Legyferfi.hu oldalon

A Legyferfi.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
LegyFerfi

Ingyenes szállítás a Legyferfi.hu oldalon

A Legyferfi.hu webáruházban 29.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


legyferfi webshop
1

Légyférfi – Stílusos férfi öltözet

Webáruház modern és stílusos öltözékekkel. Rendkívüli Legyferfi akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Legyferfi kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Legyferfi webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • FÉRFI RUHÁZAT
  • FÉRFI CIPŐK
  • FÉRFI KIEGÉSZÍTŐK
  • FÉRFI FEHÉRNEMŰK
  • ÚJDONSÁGOK
  • KIÁRÚSÍTÁS

A Legyferfi Outlet során nagyszerű kedvezmények várnak.

legyferfi webshop
3

A webáruház előnyei

Több mint 30.000 elégedett ügyfélre tettek szert az évek során. Majdnem 3.000 férfiaknak tervezett termék található a kínálatban ahol biztosan talál megfelelő méretet, színt és típust, ha férfiruhát keres. A méret választásban segítségére lehet, ha megtekinti a termék alatti mérettáblázatot, mely minden termék pontos méreteit tartalmazza. Javaslat: Mérje le kedvenc ruhadarabja méretét (hossz, mell, derék, csípőbőségét) és hasonlítsa össze a mérettáblázatban szereplő méretekkel így a legmegfelelőbb terméket választhatja. Szerezz be egy Legyferfi kuponkódot és használd ki a kedvezményeket.

legyferi webshop

Szállítás: A megrendelés kiszállításának pontos időpontja attól függ, hogy a megrendelt termékek raktáron van-e vagy rendelni szükséges. Erről az információt a méret alatt találja. Ha a termék alatt a következő megjegyzés szerepel: raktáron - akkor a megrendelés 24-48 órán belül kézbesítve lesz. Ha a termék alatt ezt a megjegyzést találja: 3-5 nap – az azt jelenti, hogy a megrendelés kiszállítása 3-5 napba telik. A szállítási díj 890 Ft. Ingyenes szállítás 29.900 Ft feletti vásárlásnál! A megrendeléseket a Transzoflex futárszolgálat szállítja. A szállításról tájékoztatást küldenek az ön által megadott címre. A szállítás időpontjáról a futárszolgálat fogja önt tájékoztatni. Igyekeznek gyors kiszállítást biztosítani. Amennyiben nem elégedett a megvásárolt termékkel akkor 14 napos cseregaranciát biztosítanak. A részleteket a weboldalon találja.

4

Légyférfi kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Hűségpontok. A hűségpontok a termék ára alapján vannak számolva. Minden elköltött 3.000 Ft felett 1 pont jár. A hűségpontokat a rendelés után kapja meg, jóváhagyás után. A jóváhagyás a megrendelés kiszállítása után történik. Minden jóváhagyott pont 150 forintnak megfelelő visszatérítést jelent. A pontokat a legközelebbi megrendelésben már rögtön fel is használhatja. Használd ki a Légyférfi kuponkód  vagy a Légyférfi Black Friday előnyeit és vásárolj olcsóbban.

5

Értékelés Légyférfi

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x