Márkabolt kuponkódok és kuponok

4 hiteles kedvezménykód és kupon Márkabolt - Április 2024

__photo
-10%
Kedvezmény
Márkabolt

Akár - 10% kedvezmény szárítógépekre a Markabolt.hu webáruházban

A Markabolt.hu webáruházban most akár - 10% kedvezményt is talál az akcióban lévő szárítógépekre.

Többet a kedvezményről
-10%
Kedvezmény
Márkabolt

Akár - 10% kedvezmény mosógépekre a Markabolt.hu webáruházban

A Markabolt.hu webáruházban most akár - 10% kedvezményt is talál az akcióban lévő mosógépekre.

Többet a kedvezményről
-10%
Kedvezmény
Márkabolt

Akár - 10 % kedvezmény beépíthető sütőkre a Markabolt.hu webáruházban

A Markabolt.hu webáruházban most akár - 10 % kedvezményt is talál az akcióban lévő beépíthető sütőkre.

Többet a kedvezményről
-10%
Kedvezmény
Márkabolt

Akár - 10% kedvezmény mosogatógépekre a Markabolt.hu webáruházban

A Markabolt.hu webáruházban most akár - 10% kedvezményt is talál az akcióban lévő mosogatógépekre.

Többet a kedvezményről


Markabolt webshop
1

Márkabolt – Beépíthető és szabadon álló termékek

AEG, Electrolux és Zanussi termékeket kínálnak nagy választékban. Rendkívüli Markabolt akciók és kedvezmények is várják, látogasson el a honlapra még ma.

2

Termékkategóriák

Az Márkabolt webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

Szárítógép, Mosógép és szárítógép szett, Mosógép, Elöltöltős mosógép, Felültöltős mosógép, Mosogatógép, Beépíthető mosogatógép, Szabadonálló mosogatógép, Beépíthető sütő, Sütő és főzőlap szett, Beépíthető főzőlap, Hűtőgép, Szabadonálló hűtőgép, Beépíthető hűtőgép, Tűzhely, Porszívó, Páraelszívó, Mikrohullámú sütő, Beépíthető kávéfőző, Kisgép, AEG, Electrolux, Zanussi, Mintadarabok

Markabolt webáruház
Markabolt webáruház
3

Miért érdemes a Markabolt webshopban vásárolni?

A markabolt.hu webáruházban található sütő és főzőlap szettek, mosogatógép, mosógép és szárítógép szettek várják. Ezek a szettek nem megbonthatók, így csak abban a formában vásárolhatók meg, ahogy az az oldalon látható. A termékekről megjelenő képek általában a tényleges gépeket ábrázolják, amennyiben ettől jelentős eltérés van, a képen a szimbolikus fotó felirat látható. A termékleírás általánosan tartalmazza a termékkategóriát, a típus pontos megnevezését, cikkszámot, méreteket, fogyasztási kategória betűjelét, további műszaki adatokat, termék súlyát és a vételárat, mely 1 db termékre vonatkozik és tartalmazza az ÁFÁ-t. A használati útmutató letölthető formában megtalálható az oldalon. A tartozékok, porzsákok csak üzletekben történő személyes átvétellel rendelhetők, ezekre házhozszállítás csak abban az esetben kérhető, ha készülékkel együtt történik a megrendelés. Márkabolt magazin menüpont alatt található cikkeket érdemes olvasni, mert sok hasznos információt és tanácsot kaphat. Ország boltja minőségi díj II. helyezettje lett a Markabolt.hu 2016 és 2017-ben.

Fizetés és szállítási információk: A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat: Banki átutalás. Az átutalás határideje a számla kiállításától számított 5 nap. Kiszállításkor, az áru átvételekor, készpénzben a szállítónál A kiszállítást megelőzően, személyesen, készpénzben vagy bankkártyával (kivéve az American Express kártyát) a megrendelés során kiválasztott üzletben

4

Markabolt kedvezmények

Kiárusítások

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán, ha házhozszállítást kér, a szállítási cím minden esetben szerepel a számlán. A megrendelés módosításra legkésőbb a szállítást megelőző munkanapon, a szállítást legalább 24 órával megelőzően van lehetőség. Amennyiben szeretné a megrendelt készülék kiszállításakor a már leszerelt régi készüléke díjmentes elszállítását, azt a megrendeléskor jeleznie kell az erre vonatkozó rész megjelölésével. Régi készüléke utólagos elszállítására nincs mód.

5

Értékelés Márkabolt

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x