Massziv24 kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Massziv24 - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Massziv24

Akció - kedvezmény a bútorokra a Massziv24.hu oldalon

A Massziv24.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről


masszív24 webshop
1

Massziv24 – Masszív bútorok legnagyobb kínálata

A Massziv24 internetes áruház bútorok és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek gyönyörűvé varázsolják otthonát. Használja a Massziv24 kedvezmény kódot vagy a kedvezmény kupont és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb lakáskiegészítőt. 

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Massziv24.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

 • RAKTÁRKÉSZLET
 • BÚTORAINK
 • HELYISÉGEK
 • KOLLEKCIÓK
 • FA TÍPUSOK
 • KIEGÉSZÍTŐK
 • ÚJDONSÁGOK
 • LIFESTYLE

masszív24 webshop
3

Jó minőség és egyedi kollekciók

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: asztalok, padok, székek és fotelek, ülőkék, szekrények, ágykeretek és éjjeliszekrények, komódok, highboards komódok, TV állványok, polcok, állványok és ruhafogasok, tükrök, ládák, íróasztalok, fürdőszoba, bár szett, bútorápolás, ágyrácsok és matracok, dekorációk, tükrök, bútorápolás, faminták, világítás, szőnyegek, párnák…

Webáruház lakberendezési és lakásdekorációs termékek forgalmazásával foglalkozik. Válogasson a színes termékpalettából, használja a Massziv24 kupont és ne feledje, hogy a Massziv24 internetes áruházban étkező, nappali, hálószoba, iroda és fürdőszoba bútorokat és további kiegészítőket talál nagy választékban. Látogasson el a Massziv24.hu weboldalra, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, bónuszokat, kedvezmény kódokat, kuponokat.

masszív24 webshop

Néhány kollekció: ANTIK, BARON, CAMBRIDGE, CAMBRIDGE HONEY, CASTLE, COLLAGE, COLORES, CULTURE, DAKOTA, DARKNESS, FABRICA, GREY WOOD, HISTORY, INDUSTRY, IRON, KOLINS, KOLONIAL, LIGHT WOOD, MANCHESTER, METALL, MODERNA, MONTANA, MONTREAL, MUMBAJ, NATURAL, OLDTIME, ORIENT, PAINTY, PLAIN SHEESHAM, PORTO, PURE NATURE, RETRO, ROUND, SPECIAL, TESORI, WHITE WOOD, WOODLAND, TIROL.

A bútorok karbantartására ajánlott tisztítószereket is megvásárolhatja a webáruházban. 100% elégedettségi garanciát vállalnak a termékekre. Használja ki a Massziv24 kedvezményeket, akciós kuponokat, kedvezmény kódokat például, komódok vagy akár étkezőgarnitúra vásárlásakor. Raktárkészlet menüpontban a raktárról rögtön elvihető termékek szerepelnek, amelyek akciósak is.

4

Masszív24 kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

BiztonságVásároljon kényelmesen, aggodalom nélkül. Nálunk a hét minden napján, és a nap bármely órájában biztonságosan vásárolhat. Nincs nyitvatartási idő, vásároljon otthona kényelméből hétvégén és ünnepnapokon is. Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza a címünkre.

5

Értékelés Massziv24

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x