Biocity kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Biocity - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Biocity

Akció - kedvezmények a Biocity.hu oldalon

A Biocity.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Biocity

Ingyenes szállítás a Biocity.hu oldalon

A Biocity.hu webáruházban 6.900 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


biocity webshop
1

Biocity – A Bio életmód kincstára

Több éves szakmai tapasztalattal, a vevői igényekhez folyamatosan alkalmazkodó kínálattal, minőségi árukészlettel, kiváló felkészültségű, életvitelükben példát mutató munkatársakkal várják Önt a Biocity weboldalán, illetve az üzletükben. Mindenben Önnek szeretnének a segítségére lenni. Ne feledje, a Biocity kupon még kedvező árakat is nyújt Önnek.

2

Termékkategóriák

A Biocity webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Reform élelmiszer
  • Étrend-kiegészítő
  • Drogéria
  • Öko háztartás

biocity webshop
biocity webshop
3

Tudatos táplálkozás az otthonában

A tudatosan táplálkozó emberek olyan ételeket kedvelnek, amelyek meghosszabbítják az életet, megtisztítják az ember létét, erőt, egészséget, boldogságot és elégedettséget adnak.

A mai felgyorsult világ és a vele járó stressz, a halmozódó, megoldásra váró érzelmi és egészségügyi problémáink nap mint nap ismételt kihívást jelentenek számunkra, de ugyanakkor lehetőséget is, a választás, a változtatás, a felismerés lehetőségét, hogy tudatosabbá tegyük életvitelünket, célként kitűzve, hogy megkönnyítsük, gyógyírt keressünk a gondjainkra. A mindennapi táplálékunk megválasztása egyik alappillére az érzelmi és fizikai jólétünknek, és megoldást kínálhat a betegségektől mentes élethez, és a már esetlegesen meglévő egészségügyi gondokból természetes úton való felépüléshez.

 „A táplálékod legyen gyógyítód!” (Hippokrates) hangzik a legtöbbünk által jól ismert ókori intelem, amely a mai napig vezérfonala kellene, hogy legyen életszemléletünknek. Örömteli, hogy egyre többen jutnak el ehhez a felismeréshez és indulnak el a tudatos táplálkozás útján. A Biocity ehhez szeretne segítséget nyújtani a mindennapokban. A változatos kínálat és a kedvező árak elérhetővé teszik önnek mindezt.

4

Biocity kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Amennyiben nincs raktáron valamennyi megrendelt termék, a Biocity Online áruház saját költségére-részszállítmányra jogosult. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Biocity Online áruház a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül. Természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne, de előfordulhat, hogy egy megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicserélik. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Az áru kifizetése történhet bankkártyával, PayPal-al, utánvéttel vagy előre utalással. Készpénzes vásárlás személyesen a szegedi üzletben lehetséges.

5

Értékelés Biocity

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x