Nutriversum kuponkódok és kuponok

www.nutriversum.com

A Nutriversum.com egy online táplálékkiegészítő outlet mindazok részére, akik testi és szellemi egészségük fenntartását létfontosságúnak tartják. Vitaminok és ásványi anyagok, fehérjék, tömegnövelők, aminosavak, testsúly-kontroll és edzés előtti formulák, kreatinok, glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú készítmények, funkcionális krémek. Több mint 1000 termék outlet áron a Nutriversum kupon által. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Nutriversum Webáruházról

Nutriversum logó I Kuplio.hu

Nutriversum – Minden, ami táplálékkiegészítő

 

Innovatív, saját márkás táplálékkiegészítők és étrend-kiegészítő termékek várják a Nutriversum weboldalán. Itt a legjobb ár-érték arányban, prémium minőséget talál. Ne feledje fizetéskor a nutriversum kupont használni, ahol fehérje akció is várja.

 

 

Kinek ajánlják a termékeket

 

Sportolóknak és mindenkinek, akinek számára kiemelkedően fontos a saját és szerettei egészségének megőrzése. A speciális üzleti modell bevezetésével, azt tűzték ki célnak, hogy mindenki számára biztosítsák a lehetőséget, hogy az alapvető táplálékkiegészítőkhöz és étrend-kiegészítőkhöz tartósan kedvező juthassanak hozzá.

A táplálékkiegészítők legtöbb esetben túl vannak árazva. Az iparágban átlagosan a marketingre fordított összeg a termékek árának a felét is kiteheti. Mivel a termékek árába nem építettek viszonteladói hasznot, túlzott marketing költséget, ezért tudják a legjobb ár-érték arányban folyamatosan biztosítani az alapvető kiegészítőket amatőr és profi sportolóknak egyaránt. A Nutriversum saját márkás termékeinek gyártói azon cégek, amelyek több mint 20 éve meghatározó szerepet vállalnak Európa és Amerika vezető táplálékkiegészítő márkáinak gyártásában. Tény, hogy még a legnagyobb gyártók is elvétve rendelkeznek saját gyártóüzemmel, annak magas költsége miatt. A minőség tekintetében azonban nincs kompromisszum, a táplálékkiegészítő gyártás ma legalább olyan szigorúan ellenőrzött iparág, mint az élelmiszeripar és a gyógyszeripar. A gyáraknak meg kell felelniük a legmagasabb minőségellenőrzési normáknak és komoly engedélyeztetési folyamatnak. A termékeket pedig az Európai élelmiszer-biztonsági Hivatal (EFSA) folyamatosan ellenőrzi. A Nutriversum termékei ugyanazon kiváló alapanyagokból készülnek és rendelkeznek minden minőségellenőrzési tanúsítvánnyal, hasonlóképp a piacon jelenleg kapható vezető márkákkal. A budapesti outlet áruházban 500 féle saját márkás és brand termék közül választhat, vagy megrendelheti mindezt online a www.nutriversum.com webshopon keresztül.

Termékkategóriák:

Akcióink

Márkáink

Étrendkiegészítők

Egyéb termékek

PurePro

Csomagok

Nutriversum magazin

 

 

Információk a törzsvásárlói kártyáról

 

Hogyan és hol használható a Törzsvásárlói kártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Törzsvásárlói kártya felmutatásával lehet igazolni az üzletekben. A kártya Magyarország bármely Nutriversum üzletében felhasználható. A regisztrációt követően a kedvezmény automatikus. A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, internetes áruházban bejelentkezést követően automatikusan él) a vásárlások bekerülnek a Nutriversum elektronikus nyilvántartásába.

Kedvezmények

A vásárló egyedi kedvezményekre jogosult a Nutriversum üzletek és webáruházban található termékekre. Étrend-kiegészítők, sportolók és nehéz fizikai munkát végző személyek részére kifejlesztett speciális táplálékok, bio élelmiszerek, kozmetikumok, egyéb kiegészítők vásárlása esetén, továbbá egyedileg meghirdetett akciós vásárlásokra jogosult, melyeket a Nutriversum Kft. meghatározott időközönként hirdet meg üzleteiben. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivétel ha ez a bolti promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.nutriversum.com internetes áruház oldalain külön említésre kerül.

Hogyan lehet Nutriversum Törzsvásárlói kártyához jutni?

A kártya a Nutriversum üzleteiben igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló hiánytalanul kitöltse az adatlapot, és elektronikus aláírásával elfogadja a törzsvásárlói kártyarendszer szabályzatát. Az adatok rögzítése azonnal megtörténik, ez után 2 munkanapon belül igénybe vehetők a kedvezmények. A törzsvásárlói kártyát nem postázzák. Webáruházban történt regisztráció esetén fizikai kártya postázása nem történik meg.

A kártya pótlása, illetve cseréje iránti kérelmet a Nutriversum üzletekben lehet jelezni. A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártyát véglegesen letiltják, az eredeti kártya nem lesz használható, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

Hogyan használjuk fel a Nutriversum kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a Nutriversum.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a Nutriversum.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a kék kosár emblémára. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor ki kell pipálni ezt a lehetőséget fizetés előtt.

Lejárt kuponok

12. 11. 2017

- 20 % kedvezmény tömegnövelő formulára a Nutriversum.hu oldalon

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most - 20 % kedvezményt talál az akcióban lévő Gainer PRO tömegnövelő formulára 4 különféle ízben. Szöveg elrejtése

7. 11. 2017

Akár - 45 % kedvezmény a kifutó termékekre a Nutriversum.hu webáruházban

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most akár - 45 % kedvezményt is talál az akcióban lévő kifutó termékekre. Szöveg elrejtése

21. 5. 2017

- 40 % kedvezmény TST fokozó formulára a Nutriversum.hu webáruházban

A Nutriversum.hu webáruházban… Több infó

A Nutriversum.hu webáruházban most akár - 40 % kedvezményt is talál az akcióban lévő TST fokozó formulára. Szöveg elrejtése