Bellinda kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Bellinda - Július 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Bellinda

Ingyenes szállítás a Bellinda.hu oldalon

A Bellinda.hu webáruházban 3.500 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


bellinda webshop
1

Bellinda – Fehérneműk

A Bellinda egy nemzetközi alsóruházati márka, amely széles választékot kínál. Kiváló minőségű, kényelmes, a mindennapi igényeket kielégítő fehérneműk, harisnyák, zoknik között válogathat, ahol mindenki talál megfelelő darabot magának. Rendkívüli Bellinda akciók is várják, többek között - Bellinda melltartó akció-, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Bellinda kedvezmény kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Bellinda webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • NŐI FEHÉRNEMŰK
  • NŐI ZOKNIK, HARISNYÁK
  • FÉRFI
  • EGYÉB MÁRKÁK

bellinda webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Méretválasztási tanácsadó segíti a választást. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit hosszan megőrizhetünk, ha betartjuk a mosási útmutatót, amit szintén megtalálhat a weboldalon. A klasszikus pamut fehérnemű és harisnya mellett sportos, alakformáló, divatos fehérneműk és harisnyák továbbá bambusz szálból készült zokni, balerina zokni, termikus zokni és harisnya, varrás nélküli fehérnemű és zokni, cukorbetegeknek speciális zokni, melltartók, alsók, boxerek vásárolhatók kedvező áron.

bellinda webáruház

Nagyon népszerűek az Active Slimmer család harisnyái és legginsei, melyek serkentik a vérkeringést, csökkentik a narancsbőrt, ez által elősegítik a zsír csökkentését a problémás területeken. Az innovatív Active Slimmer család termékei speciális poliamid anyagból készülnek. Az Acti Mineral Complex ® a bőrrel érintkezve összegyűjti a test hőmérsékletét és infravörös hullámokban sugározza vissza. A Bellinda márkanév jelentése “Bella Linda” azaz gyönyörű hárs, mely a latin neve az észak-csehországi Krásná Lípa városának, ahol Josef Heinrich Vatter 1882-ben az első harisnyagyárat alapította. A Bellindát, mint harisnya márkát 1950-ben Fred Vatter and Dr. Otto Palme alapította.

4

Bellinda kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Bellinda bónuszprogram. A Bellinda bónuszprogram a Hanes Hungary Kft. hűségprogramja, amellyel pénzt takaríthat meg vásárlásai után. A hűségprogramot a weboldalon már regisztrált vagy újonnan regisztráló ügyfelek vehetik igénybe. Hűségprogram keretében pénzt takaríthat meg a következő vásárlása alkalmával. A megrendelés kifizetését követő 30 nap múlva a vásárlásának (szállítási és postaköltség nélküli) értékének 10%-át jóváírják a Bellinda-számláján. A teljes összeget a vásárlás befejeztével számolja ki a gép. A Bellinda-számlájának egyenlegéről e-mailben kap értesítést. A számlaegyenlegét a Bellinda.hu oldalra való bejelentkezést követően folyamatosan nyomon követheti, és a bejelentkezést követően tudja felhasználni. A bevásárlókosárban az áru áttekintése alatt láthatja a „Bellinda bónuszprogram“ szöveget, és erre kattintva tájékozódhat arról, mennyi pont áll a rendelkezésére a Bellinda-számláján, majd kiválaszthatja, mekkora összeggel szeretné csökkenteni a vásárlásának értékét.

5

Értékelés Bellinda

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x