Sport8 kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Sport8 - Április 2024

__photo
-15%
Kedvezmény
Sport8

Akár - 15 % kedvezmény a táplálékkiegészítőkre a Sport8.hu webáruházban

A Sport8.hu webáruházban most akár - 15% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott táplálékkiegészítőkre

Többet a kedvezményről
-15%
Kedvezmény
Sport8

Akár - 15 % kedvezmény a fitnesz gépekre a Sport8.hu webáruházban

A Sport8.hu webáruházban most akár - 15% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott fitnesz gépekre

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Sport8

Ingyenes szállítás a Sport8.hu oldalon

A Sport8.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén és kiemelt termékek esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Sport8 webshop
1

Sport8 – Táplálékkiegészítők, fitneszgépek, sportórák

A Sport8 internetes áruház a táplálékkiegészítők, fitneszgépek, sportórák széles választékát kínálja, amelyek az egészséges életvitel kialakításához járulnak hozzá. Használja ki a Sport8 kupon kedvezményét és találja meg az önnek legmegfelelőbb terméket. 

2

Amit a Sport8 webáruház kínál

Az alábbiakban találja összefoglalva a Sport8.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

 • Akciós Termékek
 • 0% THM - 0% Kamat
 • HAVI PROMÓ
 • Pulzusmérő Óra
 • Táplálékkiegészítő
 • Fitneszgép, Kondigép
 • Úszó Sport
 • Fitnesz-Aerobic Kiegészítő
 • Sportkrém
 • Sportpadló
 • Iskolai Tornaszerek
 • Wellness
 • Muscle&Fitness És FLEX Magazin

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: otthoni és edzőtermi berendezések, fitneszgép, táplálékkiegészítő vagy pulzusmérő polar/timex/sigma óra. Fitneszgépek között megtalálhatóak a legdivatosabb futópadok, szobakerékpárok, ellipszis trénerek, evezőpadok, vibrációs gépek vagy bármilyen kondigép, kombinált gép. Kizárólagos forgalmazói a világ legnagyobb fitneszgép márkáinak - Body Solid, BH Fitness. Nutrend táplálékkiegészítők terén komplett szortimentet tartanak. Fehérje, tömegnövelő, aminosav, zsírégető, vitamin és ásványi anyag, izületvédő, és állóképességi sportok számára készített termékekkel várják a webshopban.

Sport8 webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Pulzusmérő órákEgyre nagyobb divat a pulzusmérő óra használata, mivel nagyobb szerepet kap napjainkban az edzések terén. A világ 3 vezető pulzusmérő óra márkáját forgalmazzák, így ezek között választhatunk, Polar óra, Timex óra, Sigma óra. Válogasson a színes termékpalettából, használja a Sport8 kedvezmény kupont és ne feledje, hogy a Sport8 internetes áruházban olyan minőségi termékeket talál, ami a sportoláshoz elengedhetetlen kellékek. Vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, kedvezmény kódokat, kuponokat.

 

Sport8 webshop

Táplálékkiegészítők. A táplálékkiegészítők vásárlásakor is kihasználhatja az akciós kuponokat, kedvezményeket többek között fehérjék, zsírégetők, aminosavak, vitaminok, tömegnövelők és ásványi anyagok vásárlásakor.

Természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a kondigépek és a fitneszgépekre is. Rendkívül nagy a választék az alábbi termékekből: futópad, futópad kiegészítő, ellipszis tréner, szobakerékpár, spin bike, evezőgép, lépcsőzőgép, vibrációs gép, edzőpad, kombinált gép, fekvenyomópad, szabadsúlyos gép, erőkeret, keresztcsiga, rúd-tárcsa-súlyzó kombináció, fogantyú, edzőtermi gép.

 

4

Sport 8 kedvezmények

Kiárusítások
Ingyenes szállítás

Hasznos tanácsokat és rendkívül érdekes cikkeket olvashat a Muscle and Fitness és Flex magazin menüpont alatt. Válaszokat kaphat arra is, melyik táplálékkiegészítőt ajánlják, illetve hogyan álljon neki az otthoni edzésnek.

5

Értékelés Sport8

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x