Tonerpiac kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Tonerpiac - Június 2024

__photo
-19%
Kedvezmény
Tonerpiac

Akár - 19 % kedvezmény tonerekre és patronokra a Tonerpiac.hu webáruházban

A Tonerpiac.hu webáruházban most akár - 19 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott tonerekre és patronokra.

Többet a kedvezményről


tonerpiac webshop
1

Tonerpiac – Minden ami toner

A Tonerpiac internetes áruház a különböző tonerek széles választékát kínálja, amelyek megkönnyítik mindennapi munkáját. Használja a Tonerpiac kedvezmény kódot vagy a kedvezmény kupont és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket.

2

Termékkategóriák

 Az alábbiakban találja összefoglalva a Tonerpiac.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

  • BROTHER NYOMTATÓHOZ
  • CANON NYOMTATÓHOZ
  • HP NYOMTATÓHOZ
  • TOVÁBBI NYOMTATÓKHOZ

tonerpiac webáruház
3

Amit a Tonerpiac webshop kínál

A további nyomtatók kategóriában az alábbi termékeket találja: Dell nyomtatóhoz, Epson nyomtatóhoz, Konica Minolta nyomtatóhoz, Kyocera nyomtatóhoz, Lexmark nyomtatóhoz, Oki nyomtatóhoz, Panasonic nyomtatóhoz, Ricoh nyomtatóhoz, Samsung nyomtatóhoz, Sharp nyomtatóhoz, Xerox nyomtatóhoz tonereket.

Válogasson a színes vagy fekete-fehér tonerek közül, használja a Tonerpiac kedvezmény kupont és ne feledje, hogy a Tonerpiac internetes áruházban csak minőségi termékeket talál. Nézzen szét a Tonerpiac.hu virtuális polcain, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, kedvezmény kódokat, kuponokat. Amennyiben konkrét márkához keres tonert akkor ezeket is könnyen megtalálja, íme közülük is néhány: Dell, Canon, Brother, HP, Lexmark, Kyocera, Konica Minolta, Panasonic, Xerox, Samsung, Ricoh, Oki, Epson.
 

IkoninkTeljeskörű minőségbiztosítást nyújtanak kizárólag az ICONINK márkanéven forgalmazott termékekhez. A termékek nevében feltűntetett gyártói nevek csupán a vásárlói eligazodást segítik, az így forgalmazott termékek nem az eredeti gyártótól származnak. Minden termék új, utángyártott, kompatibilis termék, melyekre 2 év garanciát biztosítanak. A gyártó az alábbiakat vizsgálja a tonerekre nézve: Minden toner kazetta teljes üzemi teszten esik át. Gyártás közben is vizsgálják a tonereket, 5%-os nyomtatási és 2%-os PQ2 nyomtatás minőségi teszteket végeznek,  működési számellenőrző rendszert alkalmaznak,  vizsgálják a termékek környezetre gyakorolt hatásait, vizsgálatokat végeznek magas és alacsony hőmérsékleten, magas és alacsony páratartalom mellett,  rázótesztet alkalmaznak, ami biztosítja a toner kazetták szivárgásmentességét és strapabíróságát a szállítás alatt, teljes élettartam tesztet végeznek, vizsgálják a nyomtatási minőséget a teljes életciklus alatt, minden 500. termék energiafogyasztási tesztre kerül, ellenőrzik a kész termékeket, csomagolást, a chip-et, duplán ellenőrzik a termékjellemzőket.

Használja ki a Tonerpiac kedvezményeket, mert így akciós áron juthat hozzá a tonerekhez.  Rendkívüli ajánlatok várják és felhasználhatja az akciós kuponokat, kedvezmény kódokat is a tonerek vásárlásakor.

4

Tonerpiac kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Futárszolgálatuk országos lefedettséggel, utánvétes fizetési lehetőséggel, átvevőhelyekkel 191 településen rendelkezik és SMS értesítést küld csomagpontos átvétel estén, ahol akár ismerősei is átvehetik.

5

Értékelés Tonerpiac

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 2x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x