Travelist kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Travelist - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Travelist

Akció - kedvezmények a Secretescapes.com oldalon

A Secretescapes.com weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott üdülési ajánlatokra, amelyek a főoldalon találhatóak.

Többet a kedvezményről


Travelist webshop
1

Travelist– by secret escapes

A Travelist internetes áruház utazási ajánlatok válogatott választékát kínálja, amelyek biztosan megfelelnek az ön igényeinek. Használja a Travelist kedvezményeket és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb utazást, pihenést, nyaralást. 

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Travelist.hu fő kategóriáit:

  • AKTUÁLIS AJÁNLATOK
  • HORVÁTORSZÁG
  • ALL INCLUSIVE

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: Horvátország Családdal, Szlovákia, Külföld, Magyarország, Városnézés, Last minute, pihenés SZÉP kártya, Májusi hosszú hétvége, Hegyvidéki kikapcsolódás, Balaton, Exkluzív hotelek, Újdonságok, Adria, All inclusive, Romantikus kiruccanás, Síszünet, Lengyelország, Belföldi wellness, Nyaralás, Montenegró, Albánia, Szlovénia, Hegyvidéki wellness, Négycsillagos nyaralás, Horvát szigetek.

Travelist webshop
3

A Travelist előnyeit

Horvátországi nyaralások: A horvátországi nyaralások felejthetetlenek szoktak lenni. A tenger és a rengeteg napsütés mindenkire jó hatással van. Ha pedig inkább az árnyékot és a gasztronómiát keresi, azt itt ugyanúgy megtalálja. Lehet szigeten eltöltött egy hét vagy akár egy nagyobb városban, Horvátország biztosan nem okoz csalódást. Használja ki a Travelist kedvezményeket, akciós kuponokat a következő utazásához. Látogasson el családjával, barátaival a horvátországi szigetek egyikére.

A szabadtéri programok kedvelői szintén megtalálhatják a számításaikat csak nézzenek szét az ajánlatok között és ne feledjék kihasználni az akciós kedvezményeket horvátországi, magyarországi, montenegrói, lengyelországi, albániai, szlovákiai, szlovéniai utak alkalmával.

Magyarország: Aki nem szeret sok időt utazással tölteni, annak kiváló hazai ajánlataik vannak. Magyarországot is érdemes felfedezni. Városlátogatások és kiváló wellness ajánlatok várják. Természetesen rengeteg ajánlat várja a Balatonra. A hosszú hétvégéket is érdemes hazánk felfedezésével tölteni, mivel ilyenkor minden óra aranyat ér. Kifejezetten hosszú hétvégékre szóló ajánlatok is vannak, ezt egyszerűen a kategóriákból is ki tudja választani. Akár az egyedi akár a csoportos utakat választja, biztos lehet benne, hogy a Travelist-nél jó kezekben van.

 

4

Travelist kedvezmények

Kiárusítás

Válogasson a csodálatos tengerparti vagy hegyvidéki utazások között és  használja a Travelist kedvezményeket és ne feledje, hogy a Travelist internetes áruházban rendkívüli árakon talál utazásokat, nyaralásokat, hosszú hétvégi kikapcsolódásokat, wellness napokat. Amennyiben Önt inkább konkrét országok érdeklik, íme közülük is néhány: Albánia, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Magyarország, Montenegró, Lengyelország.

 

5

Értékelés Travelist

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x