5 fürdőruha tipp, akár - 20% kedvezménnyel

nyár

Szép és trendi fürdőruhát keres, pénztárcabarát áron? Használja ki webshopok ajánlatait, ahol akár 20%-ot spórolhat.

 A meleg, napos idő még egy picit várat magára, de a nyár már a küszöbön. A nyaralások, tengerpartok, strandok és meleg éjszakák időszaka lassan beköszönt. Elgondolkodott már azon, hogy milyen outfitben fog ragyogni  idén nyáron? Az új ruhatár tervezésekor ne feledkezzen meg egy nagyon is fontos ruhadarabról. Ha tengerparton nyaral, ha csak a közeli strandokra látogat el, a fürdőruha mindenképp fontos kellék.

Felejtse el a hosszú sorban állást, a tolakodást a próbafülkéknél és a drága darabokat. Itt az ideje kicsit körülnézni a webáruházak gazdag kínálatában és a legjobb kedvezmények között.

 

Színes bikini

 

Ez a fürdőruha fajta meghódította a világot. végtelen mennyiségű fazon, szín, anyag közül válogathatunk, Önnek csak azt kell eldönteni mi áll a legjobban, melyik felel meg ízlésének és testalkatának egyaránt. A nagyobb mellű nők gyakrabban döntenek a pántos felsőrész mellett, a kisebbekkel rendelkezők pedig inkább a push-up-os, pánt nélküli darabok mellett döntenek. Sok esetben a felső rész pántja levehető, így mindig úgy viselheti, ahogy éppen kedve szottyan. Ilyen, és ehhez hasonló darabokat talál például a Lascana.hu oldalon is.

 

Az örök klasszikus

 

Valami hagyományosat keres? Akkor válassza a klasszikus egyrészest, amelyek kínálatában az Astratex.hu sem szűkölködik. Az egyrészes fürdőruha soha nem megy ki a divatból, és mindig jól fog benne kinézni, nem kell attól tartani, hogy valami olyan is látszik, amit éppen nem szeretnénk. Olyan színt válasszon, ami kiemeli bőrszínét. Kedveli a rózsaszínt, kéket vagy sárgát? Csak Önön múlik a választás, hiszen gyakorlatilag minden szín, és minta megtalálható a termékpalettán. Csak úgy mint minden fazon – a megszokottól, az extravagánsig.

 

Telt formák

 

A webáruházakban is gondolnak mindenkire, azokra is, akik szeretnék elrejteni a testükön azt, amivel nem elégedettek. Hála az égnek, az az időszak, amikor a vékony volt a szép, már régen mögöttünk van, és a telt formák térnek vissza a divatba. Szóval csak bátran mutassuk meg, és érezzük magunkat jól egy ilyen Manzara által kínált darabban is: 

 

A sportos hölgyeknek

 

Nem igazán figyeli a legújabb trendeket? Lemarad a legújabb darabokról? Viszont azt a típus, aki imádja az adrenalint, vizet és a hullámokat? Akkor az alábbi darab biztosan elnyeri tetszését.

 

A divatbolondoknak

 

Pontosan a sportos ellentétje? A nyár és a vízpart motiválja? Szeretne ragyogni? Ha nem szereti a klasszikus vonalakat és inkább valamilyen feltűnő, extravagáns darabot szeretne, semmi akadálya. 

Na, sikerült választani? Siessen vásárolni, mert elkapkodják a legjobb darabokat!