A 6 legjobb Valentin napi ajándék férfiaknak

valentin

Valljuk be, a férfiak nagyrésze nem egy romantikus alkat. De akkor mégis hogyan lehetne velük megünnepelni a szerelmesek nagy ünnepét és meglepni őket Valentin nap alkalmából? Lássuk tehát, milyen tanácsokkal tudunk szolgálni Önnek, hogy Ön is sikeresen emlékezetessé tehesse ezt a jeles napot.

 

Tipp #1: Egy kis romantika, amelynek nem lehet ellenállni

Lehet a pasik nagyrésze nem egy tipikus romantikus hős, de higgye el, amint felkerül a szexi ruha és elkészül párja kedvenc vacsorája, nem fog tudni ellenállni a romantikus csábításnak. Ha mindehhez pedig még hozzájön egy kis esti meglepetés is egy csodás luxus fehérneműben, ezentúl a Valentin nap lesz kedvese kedvenc ünnepe.

Egy igazán trendi és egyedi, Valentin napi motívummal ellátott alsónadrággal viszont meglepheti szerelmét is, ez is mindig remek ajándék.  Remek minőségű fehérneműk széles választéka várja a  vásárlókat az Astratex.hu vagy Lascana.hu  webáruházakban.

 

Tipp #2: Bor

Ha a kedvese egy igazi ínyenc, akkor a Valentin napi meglepetés ezúttal legyen egy remek minőségű, finom bor. Mi is lehetne romantikusabb, mint kinyitni egy üveggel a kedvencből, élvezni a gyertyafényt és egymás társaságát?

 

Tipp #3: Technika

Kevés dolog dobja fel a férfiakat jobban, mint az apró, kis kütyük. Sportol? Vegyen neki fitnesz karkötőt. Szeret fényképezni? Lepje meg valami hasznos kiegészítővel. Az ilyen ajándékok kiválasztásánál, mindig vegye figyelembe mit szeret a partnere, mi a hobbija és támogassa ebben. És mi a legjobb ebben? Hogy ezekre a technikai apróságokra nem kell egy vagyont költeni. Elég, ha kihasználja az Alza  vagy Mall  kupon előnyeit és máris olcsóbb a vásárlás.

 

Tipp #4: Közös kirándulás

A közös élmények mindig a legjobbak, kiváltképp ha Valentin napról van szó. Lepje meg partnerét egy hosszúhétvégével mondjuk valamelyik európai nagyvárosban. Épp Párizsban romantikázna, netán római sétákra vágyik? Vagy belföldi pihenésről álmodozik kis hazánk valamelyik mesés wellness szállodájában? Ne habozzon és használja ki a Booking.com és a Szállásguru.hu kedvezmények előnyeit és találjon pénztárcakímélő szállást, hogy felhőtlen legyen a Valentin nap.

 

Tipp #5: Ajándékozzon emléket

Tengernyi közös képük és videójuk van, de mind csak a telefonban vagy a számítógépen? Épp itt az ideje tehát, hogy ezek kézzel fogható formát nyerjenek. Albumba rendezheti a fényképeket, készíthet képet belőlük vagy egy szép fotónaptárt is összeállíthat. Remek megoldás Valentin napi ajándék gyanánt a  közös képekből készített fotóajándék, mint például a kispárna, bögre vagy egy nagyon trendi mobiltok. Lehetséges, hogy az ajándék előkészítése időigényes feladat, de az garantált, hogy szerelme értékelni fogja.

 

Tipp #6: Mutassák meg a világnak, hogy összetartoznak

Egy újabb ajándék, amely némi kreativitást igényel. Hogyan is tudják megmutatni, hogy Önök összetartoznak? Nagyon egyszerűen. Az utóbbi időben egyre népszerűbbek az egyedi tervezésű pólók párok részére. Szeretné mindezt olcsón? Akkor látogasson el weboldalunkra ahol az Onlinepolo kuponok és az Atestilusod kuponok segítségével nagyszerű áron beszerezheted a Valentin napi ajándékot.