Boldog karácsony: Uraim, válasszatok egyedi ajándékokat akár 50% kedvezménnyel

karácsony

Kifogytál az ötletekből? Meríts ihletet ajándék tippjeinkből. Ezenkívül nagyszerű, akár 50%-os kedvezmények is várnak rád december 1. és 20. között.

A karácsonyi ajándékok kiválasztása nem is olyan egyszerű, ugye? Ha azok közé tartozol, akiknek tanácsra van szükségük ajándékokkal kapcsolatban, akkor jó helyen jársz. A legjobb ajándéktippek listája segíteni fog. A karácsonyi ajándék kedvezményekre kattintva pedig minden remek ajánlatot megtalálsz.

A weboldalunkon található kedvezménykuponok használatával garantáltan spórolhatsz. Termékek és inspirációk széles választéka vár a divat, sport, elektronikai cikkek, játékok, könyvek, parfümök, kozmetikumok, ékszerek és órák, bútorok, egészség és utazás kategóriákból.

Weboldalunkon megtalálod a legjobb karácsonyi ajándékokra vonatkozó kedvezményeket. Tekintsd meg a teljes ajánlatot még ma.

pasi ajandekkal

 

A divat mindig jó ötlet

 

A ruhák a leggyakrabban vásárolt ajándékok közé tartoznak. Nem csak karácsonyra, hanem más ünnepekre is biztos megoldás.

Tudod, milyen méretű ruhákat veszel a barátnődnek, feleségednek, fiadnak vagy lányodnak? Ebben az esetben a lehetőségeid szinte korlátlanok.

Ha nem vagy biztos benne, és szeretnéd elkerülni a kínos pillanatokat, kövesd az alábbi 3 szabályt:

1

Válassz semleges ruhákat és kiegészítőket.

2

Válassz olyan darabokat, amikkel nincs mit elrontanod

3

Az oversize ruházat mindig időtálló lesz.

A karácsonyi motívumú zokni, sapka vagy oversize pulóver olyan apróságok, amelyek garantáltan a háztartás minden tagjának tetszeni fognak.

De ne feledkezz el magadról vásárláskor. A folyamatos karácsonyi kedvezmények ideálisak arra, hogy megvásárold azt, ami hiányzik a ruhatáradból. Télre elsősorban jó minőségű kabát és meleg kabát legyen.

ferfi no

Az utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi ajándékvásárlást? Weboldalunk akciós ajánlataival olcsóbban vásárolhatsz meg mindent online. Csak nézz körül.

Maradj mozgásban

 

Szeretnél többet mozogni, de egyszerűen nincs kedved? Motiváld az egész családot. Kezdetnek teljesen elég, ha a séta a napi rutin része. Hozzájárul a jobb hangulathoz és a memóriához, pozitívan befolyásolja a fogyás vagy az immunitás erősítését.

Azt hiszed, nincs időd sétálni? Próbálj meg legközelebb autó nélkül menni bevásárolni. Vagy ahelyett, hogy hetente egyszer tévéznél, menj el esténként sétálni a városba az egész családdal.

szep csalad

Séta közben ne felejtsd el a meleg és vízálló ruhákat. Hiszen a sport és a jó minőségű funkcionális ruházat mindig együtt jár.

Szerezz örömet elektronikai cikkekkel

 

Elromlott az porszívód? Vagy egy csúcsminőségű kávéfőzővel szeretnél kedveskedni párodnak? Nem kell sokba kerülnie, ha a megfelelő időben vásárolod meg őket. A karácsonyi akciók során történő vásárlás erre tökéletes.

Több örömet szerezhetsz, ha közös ajándékot adsz. Egy játékkonzollal vagy házimozival az egész családot és minden generációt megörvendeztethetsz.

mama papa

A karácsonyi szabadság alatt a szórakozásról is gondoskodhatsz, ha az egész családnak szóló filmet választasz. Itt megtalálod a legjobb karácsonyi filmek listáját.

Gondolj a gyerekekre is

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy karácsonyi levelet írnak Jézusnak, a gyerekek alig várják a karácsonyt. És persze te is az őszinte gyermeki örömükre a karácsonyi ajándékok kibontásakor.

Melyik a legjobb ajándék gyerekeknek? Az ajándék kiválasztásakor fontos a gyermek életkora. Jöjjenek hát tippjeink, hol vásárol olcsón, és hogyan legyél egyúttal az „év apukája”

gyerek kori

 

Meglepi könyvmolyoknak

 

Adj egy kis időt a feleségednek egy jó könyvvel. Ha egy igazi könyvmoly, egy könyv lesz a legjobb ajándék, amit kaphat. Ha ismered a kedvenc műfaját, nem lőhetsz mellé. Ráadásul egy könyvvel nem csak egy új történetet adsz neki, hanem időt magadra is. Hiszen tökéletes pihenést érdemel egy ilyen ajándékért cserébe.

konyvek asztal

 

Ne feledkezzünk meg a kiváló minőségű parfümökről és kozmetikumokról sem

 

Szeretnéd egy parfümmel meglepni a kedvesed? Ez talán az egyik legnehezebb választás. Vedd figyelembe a személy személyiségét és az általa preferált illattípust.

parfum virag

A kozmetikai termékek között még nehezebb lehet eligazodni. Oldd meg elegánsan, ahogy egy férfihoz illik. Ajándékozz ajándékutalványt kedvenc drogériájába vagy webáruházába. Biztosan nem rontasz el semmit.

sampon ketto

Egy igazi klasszikus ajándékötlet a kozmetikai szett. Szerencsédre, a Notino.hu oldalon most a set25  kuponkód segítségével -25% kedvezménnnyel kaphatod meg a népszerű márkák szettjeiet 2022.12.04-ig. 

Mutasd meg stílusod

 

Szeretnéd elmondani mennyit jelent párod neked egy ajándékkal? Erre a legmegfelelőbb egy ékszer. Tudod, hogy szól a mondás:

"A gyémánt a lányok legjobb barátja." - Marilyn Monroe

De ezek a kiegészítők már nem csak a hölgyek kiváltságai. Uraim, ti is felhasználhatjátok személyiségetek, erőtök vagy tekintélyetek bemutatására a társadalomban.

magazin smink

Vásárolj bútorokat is

 

Szüleidnek új konyhára vagy ágyra van szüksége? Vagy esetleg tudod, hogy már régóta vágynak egy nagyobb kényelmes kanapéra a nappaliba? Tudd meg a részleteket, és kezdd el a keresést. Ráadásul, ha a karácsonyi ajándék kedvezményeket használod, a vásárlás még kevesebbe fog kerülni.

fekete butor

Verhetetlen áron vásárolhatsz mindenféle kiegészítőt a kényelmesebb élethez. választottál már? A 4Home kupon biztosan megkönnyíti a választást, csak használd a 3% extra kedvezményre jogosító AFH3 kódot. 

Az egészség a legjobb befektetés

 

Ezekben a napokban gyakran elfelejtjük, mennyire fontos az egészség. Vigyázz az egész családodra és ajándékozz nekik egészséget vitaminok és táplálék-kiegészítők formájában.

Az egészségügyi termékek valóban nagy mennyiségben kaphatók. Ha nem tudod, melyiket válaszd, akkor elsősorban az immunrendszer erősítésére szolgáló vitaminokat válaszd. Az év bármely szakában és fiatal kortól szükség van rájuk.

apa fia

 

Új élmények együtt

 

Hiányzó kaland, megérdemelt pihenés vagy új helyek, látnivalók megismerése. Mindezt magadnak és szeretteidnek ajándékozhatod karácsonyra. Vagy utazzatok sokat együtt. Csak találj egy megfelelő úti célt, válassz és foglalj időpontot, és gyűjtsetek új élményeket.

apu anyu

 

Adventi naptár kedvezmények

 

A ajánlatoknak még koránt sincs vége. December 1-től 20-ig adventi naptárral készültünk nektek. Mi rejtőzik benne? Nem más, mint exkluzív kedvezmények és kedvezménykódok a webáruházaktól, ahol a legtöbbet vásárolsz.

adventi naptar

Segítettek a karácsonyi ajándék ötleteink? Meggyőződésünk, hogy már van elég inspirációd ahhoz, hogy stílusosan ünnepelj idén.

karacsonyi ajandek