Bontsd ki az ajándékod már ma: Karácsonyi kedvezmények akár -40%

karácsonyi kedvezmények

Ne várj karácsonyig, lepd meg magad már ma. Különleges karácsonyi kedvezményekkel készültünk, amelyekkel idén karácsonykor végre spórolhatsz. És az így megtakarított pénzből meglepheted magad valamivel.

Használd ki a kihagyhatatlan karácsonyi kedvezményeket az ajándékok vásárlása során. Minden nap új kedvezmény vár. Sőt, nem is akármilyenek, néhány eléri az akár -40%-ot is. Az előkarácsonyi vásárlási maraton december 1-én veszi kezdetét. A kedvezményeknek köszönhetően hatalmas örömet okozhatsz szeretteidnek, és még a költségvetéseddel is jót teszel.

Ha te is minden évben azon töröd a fejed, hogy mit ajándékozz, meríts ihletet ötleteinkből. Mi mindent vásárolhatsz most kedvezménnyel?

Ruházat és ékszerek

 

Nem kell megvárnod az újévi leárazásokat, rengeteg divat webáruház kínál már most kedvezményket. Sokkal olcsóbban szerezheted be a tökéletes ünnepi szett darabjait, az új kabátod, vagy épp egy új kényelmes melegítőt is, amiben jókat pihenhetsz az ünnepek ideje alatt. Irány az Answear.hu vagy Aboutyou.hu és rendeld meg a karácsonyi ajándékokat időben. Ne feledkezz meg az ékszerekről sem, amelyek tökéletesen illenek a fa alá. Kattints az Vivantis.hu oldalra és válogass a szebbnél szebb nyakláncok, fülbevalók, karkötők és karórák közül.

 

karácsony ruha

Kozmetikumok és parfümök

 

Egy szépségápolási termék minden korosztály számára megfelelő ajándék. Rendelhetsz már kész ajándékszettet is, vagy összeállíthatod te magad is a kedvenc kozmetikumaiból álló csomagot. A Parfimo.hu, Notino.hu és Yves-rocher.hu webáruházakban most rengeteg kozmetikumot találsz verhetetlen áron. Ha tökéletesen ismered az ajándékozott ízlését, akkor egy parfüm is remek választás lehet.

karácsony kozmetikum

Elektronika

 

A karácsonyi kedvezmények természetesen érintik ezt a kategóriát is. Kedvezményes elektronikai termékeket találsz az Alza.hu, Dyson.hu vagy Electronicstar.hu oldalakon. Tudtad, hogy minden  évben a mobiltelefonok, számítógépes játékok, okostévék és kávéfőzők foglalják el a népszerűségi lista első helyeit? Ezek közül melyiket csempészed be karácsonyfa alá?

karácsony elektronika

Bútor és lakáskiegészítők

 

Használd ki a kedvezményeket, és a fölösleges ajándékok helyett adj idén valami igazán hasznosat, amit minden nap használnak majd. Lehet, jó ötlet egy új kanapé, matrac vagy étkészlet. Ha új bútorra vagy háztartási cikkre épp nincs is szükség, nézz körül a lakáskiegészítők és dekorációk közt is. Itt megtalálod a legjobb bútorokra vonatkozó kedvezményeket.

karácsony bútor

Könyvek

 

A könyvek minden évben a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé tartoznak. A többi ajándékkal ellentétben nem jelentenek különösebb veszélyt a költségvetésedre és a rengeteg műfaj miatt szinte mindenki tud magának választani. Megtalálják a megfelelő könyveket az amatőr detektívek, a konyhatündérek, és mindenki, aki szeretne kicsit is kiszakadni a mindennapokból és elmerülni egy-egy izgalmas történetben. Irány a Libri.hu, ahol a bestsellereket és az igazi különlegességeket most sokkal olcsóbban szerezheted be. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor meríts ihletet a bestseller listából.

karácsony játékok

Játékok

 

Ha van gyermeked, vagy a környezetedben élüknek, akkor karácsonykor biztosan nem tudod kikerülni a játékvásárlást. Mi a teendő, ha minden évben ugyanolyan típusú játékot választasz, és amelyet csak egyféleképpen tud használni, így egy idő után már nem fogja érdekelni? Idén válassz kreatív játékot, amelyek fejlesztik a logikus gondolkodást, a kommunikációt és a motorikus képességeket. A gyermekek így tanulnak valami újat, és még jól is szórakoznak közben. A Játéksziget.hu és Játéknet.hu oldalakon rengeteg fejlesztőjátékot találsz minden korosztály számára.

karácsony ajándék

Adventi naptár tele meglepetésekkel

 

Végezetül készültünk egy különlegességgel. Szereted a meglepetéseket? Mit szólnál 20 meglepetéshez? Idén is készültünk adventi naptárral, amely kellemesebbé teszi a karácsonyi várakozást. Éld meg újra a gyermekként átélt izgalmat, amikor alig bírtad kivárni, hogy kinyithasd a naptár következő ablakát. A különbség ebben az esetben, hogy ez a naptár nem teszi tönkre az alakod – csoki helyett minden nap exkluzív kedvezmények és kedvezménykódok várnak a kedvenc webáruházaidtól.

adventi banner

Ha nem szeretnél lemaradni egy kedvezményről sem, iratkozz fel hírlevelünkre, és minden nap egy meglepetés vár majd.

December 1-én kezdünk, és az utolsó ablakocska december 20-án nyílik.