Divat, textil és dekoráció – ez mind a Bonprix!

otthon

Szeretne egy kényelmes, kuckózós estét otthon? Vegye fel a legkényelmesebb pizsamáját, takarózzon be egy puha pokróccal, gyújtson egy illatgyertyát és főzzön egy teát. Hol szerez be ennyi kelléket? A Bonprix webáruház nagy segítség lesz a beszerzésükben, hisz itt mindent megtalál.

 

Mi az a Bonprix?

A Bonprix egy nemzetközi divatcég, melynek a központja Hamburg és az OTTO Group konszern tagja, jelenleg 29 országban működik nagy sikerrel Európa szerte, köztük Magyarországon, Ausztriában, de a tengerentúlon Észak- és Dél -Amerikában.

A Bonprix webáruház, csak úgy mint a katalógusuk, rendkívül széles termékkínálattal rendelkezik – forgalmaznak női, férfi, gyermek ruházatot, cipőt, kiegészítőt de lakástextilt, lakáskiegészítőt és dekorációt is, és mindezt meglepően alacsony áron.

A cég mottója a „bonprix – it’s me” ami azt sugallja, hogy a vásárlók egész biztosan megtalálják a számukra legideálisabb darabot, személyiségükhöz leginkább illő ruhát. És nem csak a modellalkatú hölgyeknek kedvez a szerencse, bárki megtalálja a stílusának megfelelő viseletet.

 

Miért pont a Bonprix?

5 különböző márka, rendszeres új kollekciók a webshopban és a katalógusban is, vagy épp a németországi Bonprix Fashion üzletekben, kell ennél több? A legújabb divattrendeket hozza el mindennapi formában pénztárcabarát áron az Ön otthonába.

Széles választék az egész családnak

A webáruházban rendkívül széles választékban talál pólókat, pulóvereket, ruhákat, farmernadrágokat, alsóneműt, fürdőruhát és számos más terméket, aminek köszönhetően felöltöztetheti a családját bármelyik évszakban bármilyen alkalomra.

Trendek és inspirációk

Mindig a legfrissebb trendeket követik a Bonprix webshopban, így tehát nem lesz nehéz választani. Black&white, Fashion Basics, The New Pastels, csakhogy néhány kollekciót említsünk, amelyekből ötletet meríthet.

Díszítse lakását

Nem csak ruházatra korlátozódik a termékpaletta, a webshopban megtalálható rengeteg meseszép lakásdekoráció és lakástextil. Bármilyen stílusú is otthona, itt biztosan talál megfelelő lakáskiegészítőt, vagy ha átalakítana, garantáltan talál a legfrissebb divattrendeknek megfelelő dekorációt.

Felelősségteljes vállalkozás

 A Bonprix sikere nemcsak abban rejlik, hogy minőségi árut biztosít, hanem fair munkakörülményeket is az összes beszállítónak, partnercégeknek és természetesen az alkalmazottaknak egyaránt. Szintén pozitívum a mai környezettudatos világban, hogy igyekszik ökologikus megoldást találni a csomagolásra és szállításra.

 

Hogyan spórolhat a vásárlásnál?

✓ Legyen Bonprix klubtag. A klubba való belépéssel 10% kedvezményt kap minden rendelésre amíg a tagsága érvényes.  A Bonprix klub tagja lehet, ha internetes rendelésnél, vagy telefonosan is. A klubtagság nem ingyenes, a féléves díj: 1.750 Ft.

✓ Iratkozzon fel a hírlevélre. A hírlevélre való feliratkozás után minden 5.990 Ft összegű vásárlás felett 1.500 Ft kedvezmény jár, sőt mindig időben értesül az aktuális kedvezményekről, játékokról kollekciókról.

✓ Ajánlja ismerőseinek a Bonprix-t. Ha ismerőseinek is ajánlja a webshopot, mindketten jól járnak. Minden egyes Ön által szerzett ügyfél után 1.500 Ft kedvezményt kap a vásárlásra.

✓ Kövesse az aktuális Bonprix kedvezményeket és leárazásokat, higgye le, nem fogja megbánni.

✓ Használja ki a remek kedvezménykuponokat, amelyeket megtalál oldalunkon, és frissítse ruhatárát és lakását szebbnél szebb darabokkal.