Élelmiszer online: Szállíttassa házhoz az élelmiszert, és spóroljon!

kaja

Mi lenne, ha azt mondanánk Önnek, hogy élelmiszert vásárolni olcsóbban is lehet, és ráadásul még házhoz is viszik Önnek? Ismerkedjen meg az internetes élelmiszer vásárlással!

Összeszámolta már, mennyit költ havonta élelmiszerekre és italokra? És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy csökkentheti ezt az összeget, és ráadásul a vásárolt holmit még az ajtajáig is viszik? Ismerkedjen meg az internetes élelmiszer vásárlással!

 

A házhoz szállított élelmiszer időt és pénzt spórol meg Önnek

 

Függetlenül attól, hogy csak saját részre vagy az egész családnak vásárol élelmiszert, valószínűleg már feltűnt, hogy minden hónapban fizetéséből egy jelentős összeget élelmiszerre költ. Az internetes vásárlás az elmúlt években nagy fellendülésnek indult. A virtuális bevásárlókosarakba ruhákat, kozmetikumokat vagy könyveket pakolunk. Próbáltál élelmiszert vásárolni online?

Eljátszott már a gondolattal, hogy az otthona kényelméből tudja le az élelmiszer nagybevásárlást? Képzelje csak el! Nincs több tömött szupermarket vagy végtelen sorok a kasszáknál. A beszerzési elv azonban továbbra is hasonló, mint amit megszokott a "valódi élelmiszer boltokban". Ma szinte már mindent, amire szükség van, egyszerűen online megrendelhet, és az eladó az Ön által megvásárolt termékeket az ajtajáig viszi az Ön által választott időpontban. Esetleg vásárlását felveheti valamelyik átvételi ponton is.

 

Az élelmiszer házhoz szállítást a várandós anyák és nyugdíjasok is értékelni fogják

 

Az élelmiszer házhoz szállítást elsősorban a nagyobb bevásárlások vagy a nehéz dolgok vásárlása alkalmával fogja értékelni, különösen nyáron - ásványvizek és egyéb italok vásárlásánál, melyek hazaszállítása sok erőfeszítést igényel. A házhozszállítás előnyét a terhes anyák vagy nyugdíjasok is megérzik. Ráadásul, ha nincs még autója sem vagy lift a panelházban, ahol lakik, az online vásárlás egyértelműen a legjobb megoldás. Mindemellett, nem csak időt tud megtakarítani a kedvezménykuponnak köszönhetően, amit a családjának szentelhet, hanem pénz és üzemanyagot is.

Ismerkedjen meg az online boltokkal

 

Ne feledje, hogy a pénzmegtakarítás megkezdődik, még mielőtt a szupermarket online rendelési űrlapjára kattint. Fontos dolog a szervezettség. Csak azt vásároljon, amire igazán szüksége van. Mielőtt nekifogna az online vásárlásnak, hozzon létre egy webáruház listát, amelyekben vásárolni szeretne. Bio, RAW vagy gluténmentes élelmiszerek, csak választania kell.

 

Az interneten sem árt elővigyázatosnak lenni

 

Különösen a gyakori vásárlások viselik meg a legjobban a pénztárcáját. Ha a napi kisebb vásárlásokat részesíti előnyben, változtasson ezen. Ne feledje, hogy ha nem boltban vásárol, nem kísértik meg az olyan dolgok, amikre valójában nincs is szüksége.

Egy tipp tőlünk: Amikor kiválasztja a megfelelő webáruházat, tanulmányozza át a vásárlási feltételeket, fizetési módokat, valamint a reklamáció és visszáru kezelést is. Így elkerüli a felesleges kellemetlen meglepetéseket.

 

Segítenek a kedvezmény kuponok is

 

A Kuplio.hu portál jelenleg is kínál felhasználóinak Tesco kedvezmény kupont az áruházlánc online bevásárló felületén történő élelmiszervásárláshoz. Az első online vásárlása előtt csak egyszerűen és gyorsan regisztráljon. A regisztrációjának köszönhetően később további kedvezményeket kaphat, amelyek biztosan megörvendeztetik Önt. Jelenleg 1.500 Ft -ot takaríthat meg az első rendelésnél.

A regisztráció után kiválaszt egy kétórás időtartamot 20:00-22:00 óra között, amikor szeretné, hogy megtörténjen a házhoz szállítás, majd kiválasztja a megvásárolni kívánt termékeket. Ha már behelyezte az utolsó tételt is a bevásárlókosárban, ne felejtse el érvényesíteni az első vásárláshoz nyújtott kedvezménykupont. A fizetés történhet online előre fizetéssel vagy a hitelkártyával az áru átvételekor.  

Ha megtetszett az online vásárlás, és szeretné újra alkalmazni, semmi gond. Az egyszeri kedvezményeken kívül számos webáruház kínál kedvezmény kódokat és kedvezménykuponokat az egyes élelmiszerekre, mint a tejtermékek, tartós élelmiszerek, fagyasztott élelmiszerek, italok és sok más termék. További információért látogasson el a Kuplio.hu oldalra, és nézze meg a jelenlegi kedvezményeket.