Fürdőruha moletteknek – hogyan válassz?

fürdőruha

A teltebb forma nem akadály, hogy magabiztosnak érezd magad a strandon egy kényelmes és szép fürdőruhában. Megmutatjuk, hogyan válassz fürdőruhát.

Mindenkinek más a testalkata, és mindenkinek más fazonú és méretű fürdőruha áll jól. A szépségideál az évek során rengeteg változott. Ezzel együtt tehát a fürdőruha kínálat is, a molettebb hölgyek számára is egyaránt.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor válassz ezek közül a fazonok közül. Tökéletesen fogsz bennük festeni a strandon.

Az Answear webshopban biztosan megtalálod a megfelelő fürdőruhát. A teljes fürdőruha kínálatot megveheted akár olcsóbban is, csak nézz körül.

Molett fürdőruha

 

Lehet most úgy gondolod, az erősebb testalkathoz az egyrészes fürdőruha illik. Ez hatalmas tévedés. Rengeteg fazon közül válogathatsz, amelyek jól állnak majd. Melyek ezek?

molett bikini

Molett bikini

 

Kezdjük máris a bikinikkel. Sok teltkarcsú hölgy félelemből nem is válogat köztük, hiszen többet mutat mint szeretnénk.

De te ezt felejtsd el. Ha tetszik egy plus size bikini, csak kövesd a következő pontokat a választásnál:

- T-alakú melltartó – a T szabású melltartó formálja a legjobban a dekoltázsod
- Vastagabb pántok – ne feledd a vastagabb pántok nem csupán jobban tartják a fürdőruhát, de sokkal kényelmesebbek is lesznek.
- Különböző fazonú alsók – pont a magasderekú fürdőruha alsók a legnépszerűbbek. A hasadat tökéletesen takarják még a bikini nadrágok a bikini szoknyák is. És még komfortérzeted is lesz bennük.

Alakformáló fürdőruha

 

Az egyrészes fürdőruha hatalmas előnye, hogy karcsúsít, és formálja a derekat, csípőt és hasat. Ezek a plus size fürdőruha modellek többnyire színesek és mintásak fekete sávval az oldalukon, amellyel optikailag karcsúsítanak.

A fekete sáv alternatívája lehet még a húzott oldalsó rész, amely ugyanúgy eltakarja a részeket, amelyeket nem szeretnél láttatni. Itt légy egy kicsit óvatos – a fürdőruhán ne legyen túl sok belőle, mert akár az ellenkező hatás is kiválthatod vele.

egyreszes furdoruha

A népszerű tankini

 

Tudod, mi a tankini? Ez egy alternatíva az egyrészes és kétrészes fürdőruhák közt. Ezek a kétrészes fürdőruhák egy meghosszabbított felsőrészből és alsórészből állnak.

Ez a fajta fürdőruha nem csak azoknak áll jól, akik szeretnék eltakarni a problémás testrészeiket, de például szülés után lévő fiatal anyukáknak is tökéletes választás lehet.

tankini molett

Tetszenek a tankinik? A választásnál biztosan segít majd a Factcool.hu, ahol fehérneműk és fürdőruhák százai várnak.

Tankini ruhák

 

Talán a legkényelmesebb fürdőruha a teltebb hölgyek számára. Eltakarják a test nagyrészét, és kényelmesen fogod magad benne érezni. És persze vonzónak.

Rengeted színben, mintával és formában találod meg őket. Ha emellett a fazon mellett döntöttél, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a megfelelőt. Bátran vedd fel terhesség alatt és szülés után is.

Tombol a nyár. Nem tudod, hova utazz idén? Olvasd el cikkünket.

Milyen színű legyen?

 

A fürdőruhaválasztásnál mindig nagyon fontos szempont a szín és a különböző színkombinációk. A fürdőruhák esetében is érvényes, hogy a fekete karcsúsít.

De nem kell tartanod a színes fürdőruciktól sem. Válassz világosabb színeket és mintákat. A kontrasztos színek és minták nem túl előnyösek, mivel felhívhatják a figyelmet a problémás testrészekre. Jó ötlet még, ha csíkok és vonalak nélküli fürdőruhát választasz, hiszen ezek akár optikailag szélesíthetik testalkatod.

tenger furdes

Melyik a kedvenc fazonod? Bármelyik is legyen az, reméljük segített a cikkünk a döntés meghozatalában. Akármilyen fürdőruhában is töltöd a nyara, a lényeg, hogy kényelmesen érezd benne magad, hiszen akkor a szépséged megkétszereződik.

__bulb
Hogyan szerezz olcsó szállást

Olcsó utazás? Csak akkor érdemes olcsó utazást választani, ha sikerül mellé szép és olcsó szállást is találni kellemes környezetben. Tudod, hogyan juthatsz olcsó szálláshoz? Most hoztunk néhány tippet.