Gyermeknap: ünnepeljük a legkisebbeket

gyermeknapi kedvezmények

Lassan közeleg a Gyermeknap. Van már ötleted mivel is leped meg a gyerkőcöket? Mutatunk pár tippet, amivel egész biztosan leveszed őket a lábukról.

Te is azok közé a szülők közé tartozol akik imádnak születésnapi bulit, vagy egyéb ünnepséget szervezni? Az előkészületek és az ajándékok kiválasztása izgalmas feladat. Gyermeknap alkalmából.

Valamennyi szülő kellemes feladatai közé tartozik az ünnepségek előkészítése és a gyermekek születésnapi és egyéb ünnepi ajándékok kiválasztása is. A Gyermeknapon a gyerkőcöké a főszerep, lepd meg őket egy szép ajándékkal.

Tisztában vagyunk vele, hogy az ajándék kiválasztása nem könnyű feladat. Nagyban függ a gyerek életkorától, hiszen ami egy kisebbnek tetszik, az egy idősebb, tinédzser korú gyereknek már nem valószínű,

A Gyermeknap rovatban megtalálhatók: gyerek ruházat, babatermékek, bútorok, elektronikai cikkek, utazási cikkek is. Nézd meg ajánlatainkat a Gyermeknapi kedvezmény kategóriában, ahol rengeteg termék közül válogathatsz.

anya-gyermek

 

Már 70 éve ünnepeljük a Gyermeknapot
 

Magyarországon a gyerekek ünneplése 1931-ben kezdődött el, először gyermekhétnek nevezték el. Egy héten át zajlottak különféle programok, rendezvények. 1950 óta a gyermeknapot 1 napos formájában tartjuk.

Bőséges a választék programokból, színházi előadásokból, a települések is rendeznek gyermeknapot, amit a gyerekek termesztésen imádnak.

Mindazonáltal a lényeg mindenki számára ugyanaz– a gyermekek és jogaik védelme. Ezen a napon minden figyelem a gyerekekre irányul.

„Egy gyermek élete olyan, mint egy papírlap, melyen minden arra járó nyomot hagy.“ - kínai közmondás

anya-lanya-jatek-pokroc

 

Ünneplésre fel!

 

Gyermeknap alkalmából szervezhetsz egy szuper bulit is csemetédnek. Meghívhatod a családot is, dekoráld ki a lakást, készíts különböző finomságokat a vendégeknek.. Az élelmiszer kategóriában sok kedvező ajánlatot találsz.

Egészségesebb nassolvinalót keresel? A Bioszallito.hu webáruház kínálatában rengeteg egészséges, bio élelmiszer közül válogathasz.

Egészségesebb alternatívák lehetnek:

__check

liofizált gyümölcsök

__check

​​​​​​mogyorókrém

__check

​​​​​​málnás kása

__check

​​​​​​házi puding

__check

​​​​​​gyümölcs püré

__check

méz

__check

​​​​​​zöldségchips

gyereknap-unneples

 

Játékok és ruhák a legkisebbeknek


Van a családban kisbaba? Egy pici baba, még nem tud úgy örülni egy játéknak, mint egy nagyobb gyerkőc. Ajándékozzunk praktikus dolgokat.  1 éves kor felett  már nagyon tudnak örülni különböző, pl. fábók készült játékoknak, amelyek fejlesztik a motorikus képességeket is, pl. egy fából készült kirakós

A babák nőnek mint a gomba és rengeteg mindenre van szüksége. Látogass el a Pilulka.hu  webáruházba és válogass a különböző kozmetikumok, bébiételek, pelusok és cumisüvegek között.

anya-kisfiu-jatek

 

A nagyobb gyerkőcöket, 3 éves kor felett különböző interaktív játékokkal, építőkockákkal vagy egy futóbiciklivel is megajándékozhatunk. Nagyszerű ajándékok lehetnek még a különböző fejlesztő könyvek, amelyek sok színes képet is tartalmaznak.

Egy gyermek életében nagyon fontosak a könyvek, mesék. Válaszd ki a megfelelőt a Könyv kategória ajánlatai közül.

anya-kisfiu-jatszanak

__bulb
Legjobb gyerekkönyvek: TOP 30 tipp

A kicsi gyerekeknél célszerű a könyvek iránti szeretetet minél előbb kialakítani. Nem tudod milyen könyvet válassz a piciknek , nagyobbaknak vagy a tinédzsereknek? Íme néhány tipp.

Gyerekszoba átalakítás

 

Milyen az ideális gyerekszoba? Erre nincs jó válasz, hiszen mindenki ízlése különböző. Próbáljuk úgy kialakítani, hogy a szoba stílusa megfeleljen a gyermek igényeinek. Ne feledd, ahogy a gyerek növekedik, úgy a szobát is idővel majd át kell alakítani.

Egy kisgyermeknek mindenekelőtt elegendő térre van szüksége a játékhoz.  Egy iskolás gyermek számára fontos, hogy kialakítsunk egy tanulósarkot, ahol könnyebben tud koncentrálni és megkönnyíti a tanulást.

A gyerekszoba átalakítása előtt, érdemes átgondolni és eltervezni, hogy mit és hogyan szeretnénk módosítani.

gyerekszoba-konyvek

Scandishop.hu webáruház oldalán kedvező árakon vásárolhatsz gyerekszobabútort.Tervezd meg a gyerekszobát még ma, és egészítsd ki különféle dekorációkkal is.

Szórakoztató elektronika

 

Manapság a telefont a gyerekek már nagyon korán elkezdik használni. A szórakoztatáson túl, mindenképp az egyik legfontosabb funkciója, hogy a gyereket azonnal el tudod érni. Lepd meg őt egy új divatos telefonnal Gyermeknap alkalmával.

Némelyik okosóra, amellett, hogy sok hasznos funkcióval rendelkezik, alkalmas telefonálásra is, ezért ez is nagyszerű ajándék ötlet lehet

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

A te gyermeked is imádja a számítógépes játékokat? Akkor biztos lehetsz benne, hogy egy új játéknak nagyon fog örülni.

Szívesen olvas? Akkor egy új e-book olvasó is nagyszerű meglepetés lehet. A fejhallgató vagy egy gyerekkamera is szuper ajándék.

Vásárolj további termékeket kedvezményesen a Műszaki cikkek kategóriában.

 

ket-kisfiu-jatszik

 

Közös élmények

 

Úgy gondoljuk, hogy a legjobb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, hogyha minőségi időt tudsz vele tölteni. Legyen szó akár egy sétáról, közös mozizásról vagy egyéb tevékenységről.

Tudtad, hogy a Gyermeknap idén csütörtökre esik? Tökéletes lehetőség  egy hosszú hétvégére. Legyen szó akár kempingezésről vagy új helyek felfedezéséről. Nagyon sok lehetőség van a közös kirándulásra.

__bulb
Olcsó városnéző túrák érdekelnek? Utazz még olcsóbban!

Az olcsó városnézések valójában a legolcsóbb utazások egyikei. Rengeteget spórolhatsz az útiköltségen is. Hogyan utazz olcsóbban? Ebből a cikkből megtudhatod.

csalad-gyerekek-erdo

 

A legőszintébben talán a gyerekek tudnak örülni. Reméljük cikkünkben megtaláltad gyermekeid számára a legideálisabb ajándékot.

 

gyermeknapi-kedvezmenyek