Anyák napi ajándékötletek minden édesanyának

anya-lanya

Az egyik legfontosabb személy az életünkben az anyukánk. Mi az, amit meg szeretnél köszönni édesanyádnak ezen a különleges napon? Ajándékozd meg egy nagyszerű és egyedi ajándékkal.

Szerető, gondoskodó, önfeláldozó, mindig mosolygós, még akkor is, ha nagyon fáradt. Ilyen egy igazi anya. Neked mi jut eszedbe, ha saját édesanyádra gondolsz? Bizonyára te is egyetértesz azzal, hogy pótolhatatlan az életedben.

A nagy rohanásban sokszor nem jut idő kifejezni az irántuk való szeretetünket, de Anyák napján ezt megtehetjük. Sokszor szavakkal nehéz kifejezni, hogy mit is érzünk, de egy kis ajándék, egy kis apróság ezt megteszi helyettünk.

„Csodálatos az, amit egy nő megbír! - Egy nő, aki anya; - egy anya, aki szeret.“

- Jókai Mór,  magyar regényíró

Ismered anyukád ízlését? Ruhák, kiegészítők vagy egyéb dekorációs termék a lakásba? Az Answear.hu webáruházban egész biztos találsz egy szép ajándékot.

csalad-gyerekek


Anyák napja 2023


Mikor is van Anyák napja? Az édesanyákat Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük. A legtöbb országban többnyira májusban tartják,  de némelyik államban februárban, vagy akár októberben is ünneplik, azonban a hagyományok eltérőek lehetnek.

 

csalad-gyerekek-boldogsag

 

Nézzük meg, hogy hogyan is kezdődött. Az Anyák napjának alapítója Anna Maria Jarvis, aktivista volt, és édesanyja inspirálta abban, hogy az anyákat meg kell ünnepelni.

Magyarországon először 1925 március 8-án ünnepelték a MÁV gépgyár foglalkoztatójában. Az ötletet Petri Pálné hozta Amerikából. Ezután a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt előkészületeket tett, hogy országosan is bevezessék ezt az ünnepet. 1928-ban már már hivatalos iskolai ünnepéllyé vált az Anyák napja.

 

no-gyerek-agy

 

Anyák napi ajándékötletek

 

Bizonyára senki sem ismeri jobban anyukádat, mint te magad. Pontosan tudod, hogy minek örülne, hova szeretett volna mindig is eljutni, vagy hogy mire is vágyik. Teljesítsd a kívánságait akár még ma.

Inspirációra lenne szükséged? Olvasd el ötleteinket a megfelelő ajándék kiválasztásához. Egész biztos találsz olyat, aminek anyukád is nagyon örülne.

anya-lanya-jatek

Ízletes finomságok



A csokoládé és egyéb finomságok a hagyományos ajándékok közé tartoznak, akár anyák napjára, és más ünnepekre is. Ebben az esetben kicsit kreatívabb is lehetsz. Anyukád szereti a kávét? Rendelj neki a megszokottól eltérő fajtát, egy egyedi, limitált kiadásban.

Mi lenne, ha elvinnéd a kedvenc fagyizójába? Májusban már kellemes meleg idő van,  biztosan meglepődne és nagyon örülne.
 

További Anyák napi ajándékötletek

__check

bonbonok, pralinék

__check

macaron box

__check

ajándékutalvány csokikóstolásra

__check

szemyélyre szabott csokoládé doboz

Nagyszerű ajánlatok találsz még az Étel és ital kategóriában.

anya-lanya-ajandek

 

Virág, az örök klasszikus

 

Melyik nő ne örölne egy csokor virágnak? Édesanyád az élő virágokat vagy a cserepes virágokat szereti jobban? Manapság nagyon népszerűek a virágboxok, illetve a virágkosarak is. Ha nem vagy biztos bene, hogy milyen virágot is vegyél, akkor finoman kiderítheted, hogy anyukád melyiket is preferálja.

anya-lanya-virag

 

 Ajándékozz ékszert



Egy karórával vagy egy szép ékszerrel szeretnéd megajándékozni édesanyád? Gyere és válogass az Óra és ékszer kategórában ahol egész biztos találsz egy gyönyörű darabot.


Bizonytalan vagy, hogy milyet is válassz? Ideális lehet egy visszafogotabb, kisebb ékszer. Egy szolid fülbevaló, egy kisebb gyűrű mindennapos viseletre, vagy egy egyedi készítésű karkötő. Régi vágya egy különleges nyaklánc? Lepd meg anyukád!

noi-nyaklanc

Érdemes jobb minőségű ékszereket vásárolni, amelyek nem mennek tönkre idő előtt. Az Ekszer-eshop webáruházban egész biztos, hogy megtalálod a megfelelő ajándékot.

Ajándékutalvány

 

Mindenkire ráfér olykor egy kis kikapcsolódés wellness. Az ajándékutalvány egy nagyon praktikus ajándék lehet, mivel édesanyád választhatja ki, hogy hova is szeretne utazni.

Hozzájárulhatunk az otthoni kikapcsolódáshoz is, egy masszázs szőnyeg, vagy egy relax krém vásárlásával is, illetve egy új és kényelmes matrac vásárlásával.

Lepd meg anyukád egy wellness pihenéssel két főre.

wellness-no

Bízunk benne, hogy ötleteink segítségével sikerül majd mosolyt csalni édesanyád arcára. Az ajándékok mellett, ne felejtsd el elég, minőségi időt együtt tölteni anyukáddal, hiszen ez mindennél fontosabb.