Húsvéti kedvezmények – varázsolja el környezetét az ünnepi díszítéssel és ízletes finomságokkal

húsvét

Közeleg a húsvét, Ön már felkészült rá? Ne hagyjon semmit az utolsó pillanatra, és készüljön nagyszabásúan az ünnepekre már most! A húsvéti kedvezmények segítik ebben Önt.

 

A hó már elolvadt az ország minden szegletében, és megjelentek az első hóvirágok. Közeleg a tavasz, és vele együtt a húsvét is. Az ünnepek a legtöbb családnál a különböző tradíciók jegyében zajlanak, az asztalok roskadoznak az ízletes ételek, kalácsok súlya alatt, és a hímes tojásokról vagy a bájos kis tavaszi dekorációkról sem feledkezünk meg. Hoztunk Önnek néhány tippet, arról, hogy hogyan díszítheti fel olcsón és gyorsan az otthonát, hogyan készíthet ízletes nyalánkságokat (nem csak) a locsolók számára. És még lehet, hogy mindemellett spórolni is tud.

 

A húsvéti akciók mindig a kedvére tesznek

 

Az otthonok feldíszítése húsvét alkalmából már hagyománynak számít. Szinte bármit díszíthet, és bármit felhasználhat a dekoráláshoz. Közkedveltnek számít a hímes tojás, a húsvéti nyuszi, de szintén mutatós például egy csokor barka egy vázában, melyet színes tojásokkal és szalagokkal díszíthet. Végülis a tavaszra jellemzőek az élettel teli színek, kár lenne ezeket nem kihasználni.

Ha azok közé az emberek közé tartozik, akik nem ijednek meg egy kis kreatív kézimunkától, ajánlunk Önnek egy nagyon kis aranyos dekorációt. Ennek elkészítése csak pár percet vesz igénybe, és akár a gyerekek is megbirkóznak vele, de erről győződjön meg saját maga:

Forrás: beauty dream

 

Tippek tőlünk

 

Ha a kreativitás nem az erős oldala, akkor se bánkódjon. A kedvezményes húsvéti bevásárláshoz készítettünk Önnek egy speciális kategóriát húsvéti kedvezmények címmel, ahol számos webshop szebbnél-szebb dekorációt kínál, nem csak húsvétra. Megtalálja itt például a 4homeTchibo, RemeklámpákVidaXL és még további e-shopok ajánlatait.

 

A konyhában is sikert arathat. Az ünnepi asztal egyik kedvenc étele vitathatatlanul a húsvéti kalács. Egy mutatósan elkészített fonott kalács nem csak az éhező hasaknak okoz örömet, de az ünnepi asztalon is jól fest. A díszítésnél nyugodtan hagyatkozzon saját ízlésére, engedje el bátran fantáziáját. Hoztunk Önnek egy receptet, melynek segítségével még a kevésbé tapasztalt szakácsok is könnyedén elkészíthetik ezt az ínycsiklandozó kalácsot.

Forrás: Cookpad receptek

A végéről nem maradhat el az örök klasszikus, a hímes tojás sem. Az internet tele van különböző ötletekkel és tippekkel, amelyek alapján Ön is megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A festéshez használhat vízfestéket, körömlakkot, de akár csillámport is.  Az alábbi videó a körömlakkal történő festési technikát mutatja be, amelynek segítségével gyönyörű hímes tojás készíthető a locsolók örömére.

Forrás: Csilla