Igazi metál rajongó vagy? Itt találhatod meg a legjobb metál ruházatot

Metálrajongóként nem hiányozhatnak a szekrényedből a legmenőbb ruhák sem. Megmutatjuk, hol tudod megvásárolni a legjobb darabokat kedvező áron.

A metál története az 1960-as és 1970-es évekre nyúlik vissza, és azóta ez a fajta zene számos műfajjá és stílussá fejlődött, mint például heavy, black, death és power metal és még sok más. A metálzenét általában a gitárral vagy dobokkal kísért keményebb ritmusok jellemzik, mellettük váltakozik a dallamos éneklés és a kiabálás.

A rajongók elsősorban az öltözködési stílusukkal és a megjelenésükkel fejezik ki a zene iránti lelkesedésüket, akár hangsúlyosabb frizura, akár smink formájában. Tudod, hogy hol lehet mindent megvásárolni? Görgess tovább és megtudhatod.

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Tippek, hol vásárolhatod meg a metál ruházatot

 

A rock rajongókat már első pillantásra felismerhetjük. Hűségüket a metál kultúrához főként az öltözködésükkel fejezik ki. Hol lehet ilyen ruházatot találni? Vannak szaküzletek, amelyek kifejezetten metál ruházatra specializálódnak, ahol a kedvenc zenekarokkal díszített pólóktól kezdve a bőrdzsekikig és igazán feltűnő kiegészítőkig minden megtalálható. Az ilyen üzletek egyike a Metalshop, gyors szállítással. És éppen az ő kínálatukra fogunk összpontosítani ebben a cikkben.

Metalshop webáruház úgy határozza meg magát, mint a metáltermékek legszélesebb választékával rendelkező üzlet. Összesen több mint 20 000 különböző terméket forgalmaz.

Az internetes metál bolt oldalán a termékek összesen 11 kategóriában vannak rendezve. Az első háromban megtalálhatók a férfiak, nők és gyerekek számára kínált termékek. Ezek után jönnek a kiegészítők, cipők és pólók kategóriái.

Szeretnéd gyorsan megtudni, milyen újdonságok érkeztek az oldalra? Kattints a megfelelő nevű szekcióra. Következő a Kiárusítás aloldal. Ha rákattintasz, a kedvezményes ajánlatok egy helyen jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy még gyorsabban vásárolhatsz, miközben pénzt takarítasz meg.

A Filmek kategória különösen érdekes. Amint ráhúzod a mutatót, több tucat népszerű film közül választhatsz. A webshopban a filmek köré tematizált termékek széles választékát kínálják. Igazi rajongóként mindenképpen kell, hogy legyen a tiédhez kapcsolódó termék.

Ugyanezen elven működik egy másik kategória is, a Zenekarok. Ismét választhatsz kedvenc zenekarod közül az ajánlatok közül, és vásárolhatsz olyan terméket, amely valamilyen módon kapcsolódik hozzájuk. Egyébként ez egy remek ötlet lehet egy lelkes zenei rajongó számára születésnapi ajándéknak.

Az utolsó kategória a Márkák. Erre kattintva kiválaszthatsz egy adott preferált márkát, és kiválaszthatod annak termékeit.

Bármelyik fent említett kategória kiválasztása után a bal oldalon megjelenik egy szűrő. Innen választhatsz, hogy például kabátokat, nadrágokat, pulóvereket, szoknyákat, pólókat vagy otthoni kiegészítőket szeretnél vásárolni.

__bulb
Melyik a legjobb tavaszi ballonkabát?

Nem tudod melyik tavaszi kabát a megfelelő ? A ballonkabát nagyszerű választás lehet.  Összeállítottunk egy válogatást a legolcsóbbaktól, minden napra és különleges alkalmakra egyaránt.

Nem lesz nehéz metal ruházatot találnod más weboldalakon sem. Hiszen a divatboltok általános kínálatában is találsz olyan darabokat, amelyek passzolnak a metál stílushoz. Például az Ékszer-eshop webáruház is árul bőrből készült karkötőket, amelyekben van egy csöppnyi metál is. Nézz körül, hátha megtetszik valamelyik karkötő. A férfiakat talán érdekelhetik a Pepita webáruház rocker fülbevalói is.

Egyszerűen létrehozhatsz saját, eredeti darabokat is magadnak. Van otthon egy régi farmerdzsekid, amelyen néhány helyen kilyukadt? Remekül alkalmas arra, hogy rávarrd a kedvenc zenekarod logóját, vagy fújd le festékszóróval. És máris születik egy egyedi metál darabod.

A nagyszerű fémes megjelenéshez jó minőségű sminkre is szükséged van, amely egész nap kitart az arcodon. A Notino webáruházban globális és helyi márkákat találsz verhetetlen áron.

 

metal-rajongo-holgy

Autor: Elyas Pasban (Unsplash)

Egy igazi metál rajongó számára nem hiányozhat egy kényelmes és stílusos bakancs sem. A Metalshop webáruház kínálatában széles kínálat közül választhatsz.

Milyen ruhákra van szükséged metál rajongóként?



Most, hogy már tudod, hol vásárolhatsz, ejtsünk pár szót arról, hogy milyen konkrét darabok elengedhetetlenek egy metál rajongó ruhatárában.

Az első és legfontosabbak a kedvenc metálbandáid képével vagy logójával ellátott pólók. Egy ilyen pólót nem csak egy nagyobb koncertre, hanem hétköznapra is felvehetsz farmerrel kombinálva.

Egy menő metálos pulóver, dzseki vagy kabát minden hideg időben jól jön majd. Egy ilyen darab megvéd a hidegtől, miközben megmutatja zenei ízlésedet. Nyúlhatsz egy klasszikus bőrdzsekihez, bikerdzsekihez vagy egy pulóverhez is. Rengeteg lehetőség van, csak választanod kell.

A nadrág és a farmer sem hiányozhat. A pólókkal együtt egyfajta metál divat alapdarabnak számítanak. A tipikus szín, amihez a metálosok nyúlnak, ha farmerről van szó, a fekete. De nem fogsz hibázni, ha bőrnadrághoz is remek választás.

A cipő kategóriában találhatsz vastagabb talpú bőrcsizmákat, amelyek igen népszerűek a metálosok körében. Ezek elég strapabíróak, de egyben tartósak is.

Weboldalunkon nagyszerű kedvezményeket találhatsz, kár lenne kihagynod őket:

A metál kiegészítők szintén fontosak. A bőrövek és karkötők, amelyeket a fenti cikkben is említettünk, rendkívül népszerűek. Ezeket fémelemekkel, tűkkel vagy láncokkal lehet díszíteni. Ezek az elemek adják meg nekik azt a robusztus megjelenést, ami a metál stílushoz tartozik.

A metálrajongók körében nagyon népszerűek a láncok is. Hasonlóképpen népszerűek a zenekarok logójával ellátott sapkák is, amelyekkel kifejezheted rajongásod a metálzene iránt.

Már tudod, milyen metálos ruhadarabokkal és kiegészítőkkel egészítsd ki a ruhatáradat? Biztosan találsz bőven választékot a számos online áruházban. És ne felejtsd el, hogy a metál ruházatot hétköznapokon is viselheted. Csak kombináld ezeket a feltűnő darabokat semleges és kevésbé feltűnő ruhákkal, hogy csinos outfiteket alkoss.

__bulb
Hogyan válasszunk túrabakancsot

A hosszú tél után ismét örülhetünk, hiszen eljött a természetjárás ideje. Kedvünk támad megmászni a legmagasabb csúcsokat is, és bejárni a környék erdőit. Megvan már a megfelelő túrafelszerelésed?