Melyik a legjobb tavaszi ballonkabát?

Nem tudod melyik tavaszi kabát a megfelelő ? A ballonkabát nagyszerű választás lehet.  Összeállítottunk egy válogatást a legolcsóbbaktól, minden napra és különleges alkalmakra egyaránt.

A téli és tavaszi hónapokban a kabát bizonyul a legfontosabb ruhadarabnak. Melegen tart, stílusos és nem utolsó sorban kényelmes.

Manapság az egyik legnépszerűbb a ballonkabát. Hölgyek, nektek is van otthon? Ha mégsem, akkor inspirálódj cikkünkből, és döntsd el melyik lenne számodra a legjobb választás.

Egy jó minőségű tavaszi kabátot  nem jelenthet gondot beszerezni, ha tudod hol keresd. Találd meg a legideálisabb darabot az Aboutyou.hu webáruházban.

no-epulet-kabat

 

 7 tipp, hogyan válasszunk kabátot

__check

Anyag – A gyapjú, kasmír, szőrme, pamut és szintetikus anyagok a legnépszerűbbek. Ugyanakkor kellő védelmet nyújtanak a hideg ellen, és kellemes viseletet biztosítanak.

__check

Cél – mindennapi viseletre, különleges alkalmakra, vagy sportosabb modellt keresel

__check

Hossz – elsősorban az alkatodtól függ. Például, ha alacsony vagy, akkor vagy egy rövidebb vagy egy maxi kabát illik hozzád, ami optikailag meghosszabbítja a lábaid.

__check

Szín – a legtöbben a semleges színű kabátokat részesítik előnybe, mint a fekete, szürke, barna. Az ilyen színű kabát nagyszerű választás, mert sokoldalú és mindenhez passzol. De ha azok közé tartozol, akik szeretik a merészebb színeket, ne félj a merészebb színektől. Hiszen fontos, hogy jól érezd magad benne.

__check

Stílus – olyan kabátot keress, amely tükrözi a stílusod.

__check

Méret – válassz olyan kabátot, amely alá még fel tudsz venni például egy pulóvert, de nem is túl bő.

__check

Ár – fontold meg, hogy mennyit tudsz rászánni egy kabátra, és ennek megfelelően böngéssz a kabátok között az adott árkategóriában

no-epulet-ajto

 

Női tavaszi kabátok összehasonlítása



A megfelelő kabát megtalálása a webáruházak széles kínálatában eltarthat egy ideig. Talán ez az összehasonlítás megkönnyíti a döntést.

Összehasonlítjuk a Sinsay, a Reserved és az Answear webáruház termékeit. A fent említett paramétereket értékeljük, azaz: anyag, cél, hossz, színválaszték, méret, ár.

 

A legolcsóbb női ballonkabát

 

Igazán olcsó ruhákat keresel? Akkor látogass el a Sinsay webáruházba. Az oldal sokféle terméket kínál nagyszzerű áron. A kérdés azonban az ár és a minőség aránya. Ez tükröződhet a termékek élettartamában. Ez a kabát vásárlásakor is érvényes.

ballonkabat-sinsay

Forrás: Sinsay.com

 

Oversize ballon kabát hajtókákkal és megkötős derékövvel 2 színben és 7 méretben kapható. 3 zseb található két oldalt.. A sima bélés biztosítja a kényelmet viselés közben.

 

Leírás

__check

 Anyag: 100 % polyester

__check

Cél:  mindennapokra

__check

Hossz: hosszított szabás

__check

Szín: fekete, testszínű

__check

Méret: XXS - XXL

__check

Ár:  12.995 HUF

sinsay-elonyok-hatranyok

Sinsay ballonkabát – előnyök és hátrányok
 

 

Közepes árkategória

 

Tudod melyik webáruházban vásárolhatsz minőségi ruhákat kedvező áron? A válasz: Reserved. A női kabátot hegyes hajtókás gallér, kétsoros gombos rögzítés és öv díszíti. Két oldalzsebbel és hosszított szabással rendelkezik, ezért időjárástól független hordható.

 

reserved-ballonkabat
Forrás: Reserved.com

 

Leírás

__check

Anyag:: 98 % pamut, 2 % elasztán

__check

Cél: mindennapos viselet

__check

Hossza: hosszított szabás

__check

Szín: bézs, zürkészöld, fekete

__check

Méret:  XS - L

__check

Ár:  29.995 HUF

reserved-elonyok-hatranyok

Reserved ballonkabát – előnyök és hátrányok
 

 

A legdrágább, de a legelegánsabb

 

Ha gardróbodból hiányzik egy elegánsabb kabát különleges alkalmakra, akkor látogass el az Answear webáruházba. Egy egyszerű szabású kabátra esett a választátunk, amely derékkötővel és gombokkal van diszítve.

Márkás kabátt szeretnél? Akkor egészen biztos, hogy elnyeri a tetszésed.

answear-ballonkabat

Forrás: Answear.hu

 

Leírás

__check

Anyag: 97 % pamut, 3 % elasztán

__check

Cél: mindennapokra vagy különleges alkalmakra

__check

Hossz: térdi érő

__check

Szín: testszínű, rózsaszín

__check

Méretek: 34 - 40

__check

Ár:  130.990 HUF

answear-elonyok-hatranyok

Answear ballonkabát – előnyök és hátrányok

 

kabat-no
 

Még hiányzik a szekrényedből egy stílusos tavaszi kabát? Akkor gyorsan szerezz be egyet! Garantáltan a kedvenc darabod lesz, amelyet bármikor elővehetsz.

Szeretnél kevesebb, de minőségibb darabokat? Hozz létre egy kapszulagardróbot. Cikkünkben leírjuk, hogyan is láss hozzá.