Így spórolj a 4home segítségével!

bútor

Szeretnéd lakásodat még otthonosabbá varázsolni? Tudjuk, néha igazán nem könnyű feladat. De most hoztunk neked néhány tippet, hol érdemes megvásárolnod a szükséges lakáskiegészítőket, ráadásul olcsóbban!

 

Ismered a 4Home webáruházat?

 

A 4Home 2004-ben jött létre és a mai napig  trendi, ugyanakkor praktikus lakáskiegészítőkkel várja vásárlóit. Jó minőségű lakástextíliák, kiegészítők és dekorációk közül válogathatsz rendkívül széles választékban. A webáruház kínálatában találsz még továbbá vízforralókat, mixereket, illetve további háztartási eszközöket és takarításhoz szükséges eszközöket.

Hogyan spóroljunk?

 

A rendkívül széles kínálatról meggyőződhetsz a saját szemeddel, mi pedig most megmutatjuk, hogyan tudsz olcsóbban hozzájutni a vágyott termékekhez.

Ingyenes szállítás

Sokféleképpen tudsz náluk spórolni, ezek közül az egyik mód az ingyenes szállítás, amely automatikusan a tiéd 15.000 Ft feletti vásárlás esetén. Hála ennek a kedvezménynek akár több mint 1.000 Ft-t is spórolhatsz.

Kedvezménykódok

Ha tovább szeretnél spórolni, van még egy remek lehetőség! Mégpedig a webáruházban beváltható kedvezmény kuponok, amelyeket a weboldalunkon találsz a 4Home profilján:

Kiárusítás

Állandó kedvezményeket biztosít a 4Home weboldalán található Kiárusítás szekció is, ahol rengeteg terméket szerezhetsz be olcsóbban.

Ne hagyd ki a lehetőségeket, vásárolj a 4Home webáruházban már ma, és varázsold szebbé otthonod.