Karácsonyi bevásárlás a szülők szemével: Mit vegyünk a gyerekeknek karácsonyra?

kiscsaj

Megkérdezted a gyerekeket, hogy mit szeretnének karácsonyra, de nem tudják? Most hoztunk néhány tippet. Ráadásul december 1. és 20. között akár 50%-os kedvezményekkel állunk rendelkezésedre.

A gyerekeknek karácsonyi ajándékának kiválasztása általában édesanyák feladata. És legyünk őszinték, néha kifogynak az ötletekből. De ne aggódj, van néhány remek ajándékötletünk, hogy mit vásárolj kisebb, nagyobb és tizenéves gyerekeknek.

A karácsonyi ajándék kedvezmények kategóriájában a remek ajánlatok széles választékát találod. Mit veszel meg először?

kari fa

Szeretnéd meglepni a párodat? Ezek az ajándékötletek biztosan jól jönnek majd. 

Kezdd a ruhákkal

 

A ruha minden alkalomra jó ajándék, ez alól a karácsony sem kivétel. Mindig kell, hiszen gyerekek játék közben vagy tönkreteszik, vagy kinőnek belőle.

Valószínűleg egyetértesz azzal, hogy a kisgyermekek vagy az általános iskolások ruháit egyszerű szempontok szerint válaszd ki. Főleg praktikus és könnyen kombinálható ruhákra van szükségük. Mi képezi az alapját egy ilyen outfitnek?

__check

Rövid és hosszú ujjú pólók

__check

nadrág vagy farmer

__check

pulóverek és pulóverek

__check

meleg kabát

__check

vízálló és szigetelt lábbeli

Ha a kamaszokról van szó, a feladat már kicsit nehézkesebb. Elég nehéz a kedvükre tenni. Segít, ha átnézed kedvenc webáruházaikat. Még mindig nem tudod eldönteni, melyik legyen? Kérdezd meg őket arról, hogy milyen ruhát szeretnének, és az így kapott listájukból válaszd ki a megfelelőt.

A fiatal felnőttek már szívesebben vásárolnak ruhát egyedül. Persze, segíthetsz nekik ebben. Légy kreatív, és adj nekik karácsonyi utalványt akciós vásárlásokhoz. Hogyan csináld? Válassz különféle akciókat a karácsonyi ajándékokra vonatkozó kedvezmények kategóriájából. Az így elkészített borítékhoz csatolj egy jelképes összeget, és ízlésük szerint vásárolhatnak be online.

 

piros csomag

Nem kell a több webáruházat átnézni, hogy megtaláld a legjobb darabokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csak látogass el az Answear.hu-ra, és használd fel a december 9-ig érvényes kedvezménykódot: HOHOHO, amellyel akár -30% olcsóbban is vásárolhatsz.

Játék minden mennyiségben

 

Minden kisgyerek játékra vágyik. De a játékok nem csak a gyerekek szórakoztatására szolgálnak. Számos sokkal fontosabb szerepet töltenek be a gyermek fejlődésében.

Milyen játékok tetszhetnek minden gyereknek?

__check

figurák, babák – embereket megszemélyesítő játékok. A gyerkőcök biztosan szeretnek babákkal, katonákkal vagy különféle karakterekkel játszani.

__check

Építő  – fejlesztik a kézügyességet, például egy készlet összeállítása során.

__check

Oktató – fejlesztik a gyerekek képzeletét, beszédét, gondolkodását, de a látást és a hallást is. Ilyen játékok például a játék hangszerek, rejtvények, alakfelismerő játékok vagy más egyszerű rejtvények.

__check

Sport – támogatják a gyermeket a mozgásban. Például kerékpár, labda, teniszütő vagy korcsolya

__check

Egyéb – például a jelmezes játékok, a szerepjátékok és a színdarabok fejlesztik a képzeletet, de megmutatják a gyermek érzelmi állapotát is.

Ha szeretnéd a gyermek kreatív oldalát fejleszteni, akkor ajánljuk a kifestőkönyveket. Megvásárolhatod őket, vagy előre lerajzolhatod te magad is. Nézz körül a Játékshop.eu-n és válogass kedvedre.

 

rozsaszin jatek

 

Olvassatok együtt

 

A szókincs fejlesztése már kiskorban és felnőttkorban is fontos. A könyvek nagyszerű karácsonyi ajándékok, ez nem vitás.

A legkisebbek számára számos képes és interaktív könyv közül válogathatsz, a nagyobb gyerekeknek pedig tetszeni fog a gyermekirodalmi szekció, amely lebilincselő történeteket tartalmaz.

Egy tininek pedig biztosan hatalmas öröm lesz, idén karácsonyra kedvenc sportolója vagy énekese életrajzát kapja.

interaktív konyv

A kedvesed biztosan megérdemli a legjobbat idén karácsonykor is. Az itt található ajándékoknak biztosan örülne. Mit szólsz?

Az egészség az első

 

Sajnos a hűvösebb téli időjárásban a megfázás nem ritka, és gyerekek hajlamosabbak különféle betegségekre. Minden nap az iskolában vagy oviban vannak, ezért folyamatosan erősíteni kell immunrendszerüket.

Hogyan erősíthetjük meg az egész család immunrendszerét?

__check

növeld a gyümölcsök, zöldségek és hüvelyesek fogyasztását

__check

rendszeresen szedj vitaminokat (C, D, folsav, cink és egyebek)

__check

ügyelj az elegendő mozgásra – rendszeresen járjatok közös családi sétákra

__check

gondoskodj arról, hogy eleget aludjon (ideális esetben napi 7-9 órát)

__check

csökkentsd a stresszt – például kedvenc könyvének elolvasásával

lany bicajon

Gondoskodj családod egészségéről az Unipatika adventi naptárának segítségével. Minden nap új kód, csak kattints ide.

Rendezd be a gyerekszobát

 

A gyerekszoba minőségi bútorai nemcsak a jó iskolai eredményekhez, hanem a tökéletes pihenéshez is elengedhetetlenek. A karácsony ideális, hogy gondolj kicsit a lakberendezésre is.

Minden tanulónak 2 részre kell osztania a gyerekszobáját:

1

pihenő rész

2

tanuló rész

A pihenőhelyen legyen:

__check

kényelmes ágy

__check

játékra fenntartott hely

__check

hely szabadidős tevékenységenek

__check

szekrény vagy egyéb tárolóhely

A tanuló részben szükség van a következőkre:

__check

 kellően nagy asztal

__check

ergonomikus szék

__check

olvasólámpa

__check

 szekrények és könyvespolcok

kislany taskaval

 

Adventi naptár

 

Mit szólnál exkluzív kedvezményekhez és kedvezménykódokhoz a legnépszerűbb webáruházaktól? December 1. és 20. között az adventi naptárunkba rejtett fantasztikus ajánlatok várnak.

adventi napar

Minden szülő a megfelelő ajándékot szeretné adni gyermekének karácsonyra. Úgy véljük, rengeteg ötletet adtunk. Mit mondasz?

kari akcio