Karácsonyi utáni leárazások: Mi minden kapható olcsóbban?

új év

Nehéz búcsút mondani az ünnepek nyújtotta kényelemnek. Ám minden vég egy újnak a kezdete, tehát karácsony után már kezdődnek is az újévi leárazások. Hogyan tájékozódj az ajánlatok között, és mi mindent szerezhetsz be olcsóbban? Egy pár hasznos tipp következik.

 

Gyakran megesik, hogy a nagy kiárusítás maraton már december végén elkezdődik. Megéri viszont várni az akciókra, amelyek az új éveb érkeznek, hiszen akkor az árak még nagyobbat zuhannak. Szóval, mi mindent érdemes a karácsony utáni és az újévi leárazások során vásárolni?

 

Elektronika

A műszaki cikkek rajongói biztosan találnak valami maguknak tetsző apróságot. A boltok ebben az időszakban minden megtesznek, hogy magukhoz csábítsák a vásárlókat, tehát az árak elképesztően alacsonyak. A mobiltelefonokat, háztartási eszközöket vagy számítógépeket most igazán olcsón megkaphatod ebben az időszakban. Kattints csak az Alza, Mediamarkt, ExtremeDigital oldalakra, hiszen itt biztos kellemes meglepetésekben lehet részed. Ha a kinézett termék nem része az újévi kiárusításnak, keress egy erre vonatkozó kedvezmény kupont.

 

Divat

Új év, új én. Az új kezdet mindig lehetőség a változtatásra. Erről szólnak az újévi fogadalmaink is, és reménykedünk, hogy eljön a várva-várt pozitív fordulat. Sosem könnyű viszont elhagyni a komfort zónánkat. Egy kényelmes felső, egy tökéletes szabású zakó vagy kabát, amelyre már régóta vágyunk, biztosan jót tesz önbizalmunknak. A legjobb pedig, hogy a januárban egyáltalán nem probléma mindezt megvásárolni kedvezményesen. Óriási előny továbbá az online vásárlás során az alacsony árak mellett, az ingyenes szállítás vagy az ingyenes árucsere, vagy visszaküldés. Nézd csak meg az About You vagy a Bonprix webáruházak kínálatát, ahol biztosan elnyeri valami a tetszésed.

 

» A mi tippünk: Minden akcióról azonnal tudni akarsz? Semmi akadálya, csak nézz szét az Akciók szekciónkba, a kedvenc webáruházad ajánlatait egy helyen megtalálod.

 

Aktív élet

Az újévi fogadalmak ösztönöznek minket a jobb és jobb teljesítmény elérésére. Éppen ezért nem is meglepő, hogy a január legnagyobb slágere a fittnesz bérlet. Ha te csak most kezded az edzést, mindenképpen gondolj a kényelmes viseletre, ezzel is kicsit motiválva magad a rendszeres mozgásra. Ezenkívül az újévi leárazások remek lehetőséget nyújtanak olcsóbban beszerezni az legújabb kerékpárod vagy épp sífelszerelésed, amit ebben a szezonban még ki is használhatsz. A legjobb befektetés tehát, ha magadért, vagyis a saját egészségedért teszel, méghozzá egy aktívabb életmód kialakítása által.

 

Kozmetikumok és parfümök

Annak ellenére, hogy a parfümök és kozmetikumok a klasszikusnak nevezhető karácsonyi ajándékok, pont abban az időszakban vásárolod meg ezeket a termékeket olcsóbban. Több, mint valószínű, hogy az újévi leárazások során egy-egy illatot akár 30% kedvezménnyel is beszerezhetsz. És ez valóban egy kihagyhatatlan ajánlat. Ezenkívül a parfümökre rendkívül könnyű kedvezményt szerezni. Abban az esetben, ha a márkaboltan található ár túl magasnak tűnik, rendeld meg a terméket az interneten. Biztos lehetsz benne, hogy a kedvenc illatodat biztosan megtalálod a Notino újévi leárazása idején is.

A vásárlási láz természetesen karácsony előtt csúcsosodik ki igazán, de évről évre gyakoribbak a különböző ajándékutalványok vagy ajándékkártyák is. Éppen ezért lett január az év azon szakasza, amikor kicsit többet szánunk magunkra és magunkkal is törődünk. És mi a legjobb az egészben? Az újévi kiárusítások által mégtöbbet megengedhetünk magunkat.