Készülj fel Te is a tavaszra: Nagyszerű kedvezmények neked és otthonodnak

Tavaszi kedvezmények

A tavasz közeledtével kezdetét veszik a házi és kerti munkálatok. Megvan minden, amire szükséged van? Használd ki az akciókat, és verhetetlen áron fogsz megkapni mindent, amire szükséged van.

Sokak számára az enyhe időjárás,  a házon és a kertben végzett munkát vagy a lakásfelújítást jelenti. Mit terveztél idén tavaszra? Bármiről is legyen szó, weboldalunkon mindenre remek ajánlatokat találhatsz.

Mely kategóriákban tudnál a legelőnyösebben vásárolni? Az összesben nagyszerű kedvezményeket találsz.

__check

ház és kert

__check

sportfelszerelés és sportruházat

__check

divat

__check

bútor és lakberendezés

__check

műszaki cikkek

__check

autó-motor

A tavaszi kedvezmények rovatban összefoglaltuk nektek az összes kedvezményt. Melyik ajánlatra csaptok le először?

no-zoldseg-kosar

 

Készítsd elő a házad és a kerted

 

Van egy szép nagy kerted ? Bizonyára tudod, hogy rengeteg munkával és erőfeszítéssel jár. Ez alól az év eleji munkák sem kivételek. Elő kell készíteni a talajt az ültetéshez, megmetszeni a fákat, lenyírni a füvet.

Könnyítsd meg a kerti munkálatokat profi szerszámok segítségével a Profibarkacs.hu oldalról.

 

kerti-szerszamok

__bulb
Hogyan válaszd ki a megfelelő fűnyírót a kertedbe stressz és fáradozás nélkül?

A rendszeres fűnyírás az egészséges és zöld pázsit kulcsa. Milyen szempontok alapján válassz fűnyírót? Nem csak abban segítünk, hogy mire kell figyelned, hanem abban is, hogy milyen gyakran kell kaszálnod.

És mi a helyzet a lakással? Biztosan már eszedbe jutott, hogy le kellene festeni a falakat, kicserélni a régi bútorokat, vagy itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak. Kezdd el akár azonnal, használd ki a jó időt.

no-sepru-doboz

Újítsd fel otthonod

 

Dobd fel otthonod új, modern bútorokkal. Néhány új darab vásárlásával, egy egészen új belsőt tudsz kialakítani.

A jó alvás  mindennek az alapja, ezért kezdd el a változtatásokat közvetlenül a hálószobában. Egy rossz, kényelmetlen matrac csak rontja az alvás minőségét. 

agy-festmeny-szonyeg

Valószínűleg sok időt töltesz  a nappaliban. Mi kell a tökéletes kényelemhez? Lehet, hogy ez egy fotel kedvenc könyveidnek olvasásához, vagy egy zsámoly, amelyre felteheted a lábad.

A dekorációk minden helyiségben új színt adnak otthonodnak. Véleményünk szerint a takarók, párnák és növények elengedhetetlenek egy hangulatos lakáshoz.

konyha-szekek-vaza

A dekorációk és különféle belsőépítészeti elemek igazán összetéveszthetetlen hangulatot teremthetnek. Használd ki a 4home.hu folyamatos kedvezményét és vásároldmeg a teljes választékot még előnyösebben. Az AFH3 kedvezménykuponnal 3% kedvezményt kapsz a vásárlásból. A kedvezmény 2023.03.31-ig érvényes.

Tedd könnyebbé a konyhai munkád


Szereted a kávét? Egy szuper kávéfőző és máris jobban indul a reggel. A kenyérpirító megkönnyíti az ízletes reggeli elkészítését, a konyhai robotgép pedig felgyorsítja kedvenc desszertjeid és ételeid elkészítését.

Íme 3 tipp a konyhai gépek kiválasztásához

1

Kombinációha tökéletes megjelenést szeretnél kialakítani konyhádban, két lehetőség közül választhatsz:

Válaszd ki azt, amelyik színben leginkább passzol.

- Vagy hozz létre kontrasztot.

2

Karbantartás – minden körülmények között értékelni fogod a könnyen karbantartható készülékeket.

3

Energiaosztály – áramfogyasztás szempontjából érdemes megvizsgálni a készülék energiahatékonyságát is.

konyha-eszkozok

 

És mi a helyzet a többi hasznos háztartási géppel? A takarításban egy robotporszívó nagy segítség lehet, és egy mosó-szaritógéppel pedig helyet helyet takarít meg a fürdőszobában.

 

no-gyerek-mosogep

__bulb
Hogyan spóroljunk a háztartásban?

A megélhetésünkkel kapcsolatos költségek növekedése arra kényszerít bennünket, hogy folyamatosan újraértékeljük kiadásainkat és azon gondolkodjunk, hogyan tudnánk havonta kicsivel többet megspórolni. Költségvetésünk nagy részét a háztartással kapcsolatos kiadások teszik ki, ezért érdemes itt elkezdenünk a takarékoskodást.

Ép testben ép lélek


Az évnek ez a gyönyörű időszaka sokaknak okozhat tavaszi fáradtságot. Jellemző tünetei a következők:

__check

fejfájás.

__check

kedvetlenség

__check

álmatlanság

__check

kimerültség

Hogyan harcoljunk ellene? Bevált módszerek például a testmozgás, az étrend módosítása és az egészségesebb életmód.

__bulb
10 tipp tavaszi fáradtság ellen

Mostanában nincs kedved semmihez? Folyton fáradtnak érzed magad, és nem tudsz ellene mit tenni? Lehet egy rejtélyes betegségben szenvedsz, amit a köznyelv csak úgy nevez tavaszi fáradtság.

no-torna-szonyeg

A megfelelő sportruházat és sportfelszerelés is segít abban, hogy jobban teljesíts a sportban. Fogadj a minőségre, és vásárolj a Myprotein.hu webáruházban.

Öltözz fel tavaszra

 

A melegebb napok beköszöntével a ruhaválasztás is változik. Eljött az ideje a kabátok és téli kabátok elrakásának, de az átmeneti darabokat még ne tegyük el A vékonyabb és átmeneti kabátok, ballonkabátok, mellények vagy világosabb pulóverek ideálisak ehhez az időjáráshoz.

Tedd rendbe a cipőszekrényed is. Tisztítd meg téli csizmád, és készítsd elő a  tavaszi cipőd és tornacipőd

sportcipo-szekreny

 

Az autóról se feledkezz meg

 

Minden autó rendszeres karbantartást igényel. A tél után ez egyfajta kötelessége minden sofőrnek. Az alapvető tevékenységek, amelyeket el kell végezned, a következők:

__check

alapos külső mosás

__check

erekek és gumik tisztítása

__check

ablaktörlők, szűrők, olaj esetleges cseréje

__check

belső tisztítás

Nincs időd az autód gondozására? Bízd rá egy profi szervizcsapatra.. Továbbá ne felejts el időpontot foglalni az autószervizben a gumicsere miatt.

auto-karbantartas

 

Milyen tavaszi kedvezményeket keresel? Nagyszerű ajánlatokból nincs hiány egyik kategóriában sem. Ezért siess a vásárlással, hogy mindent megvásárolhass, amire csak szükséged van.

tavaszi-kedvezmenyek