A legjobb webáruházak

A legjobb márkák

A legjobb webáruházak

A legjobb webáruházak

Női bőszárú nadrág divat az idei évre? Mutatjuk tippjeinket

10.06.2024 Mária Online vásárlás Megosztás

A bőszárú nadrág ismét divatba jött, és sok kérdés merül fel viselésével kapcsolatban. Cikkünkben tanácsokat kínálunk a vásárlást és a viselést illetően is.

A bőszárú nadrág évek óta divatban van, ezt mindenekelőtt rendkívüli kényelmességének, szellősségének és könnyű kombinálhatóságának köszönheti. Univerzális megjelenése miatt más típusú ruhadarabbal kombinálva könnyedén nagyszerű megjelenést varázsolhatsz belőle. Szabásából adódóan a különböző típusú alakon is jól mutat, így a magas vagy alacsony hölgyek, valamint a karcsúak és azok is, akik rejtegetni szeretnék egyes testrészeiket, félelem nélkül magukra ölthetik. A női bő szárú nadrág minden hölgynek jól áll. Te is IN szeretnél lenni és szeretnéd követni a nadrág trendet? Folytasd tovább az olvasást és megtudod, hogyan viseld ezt a típusú nadrágot.

A Zoot webáruház kínálatában számos széles szárú nadrágot találsz. A keresésben a szűrő is segítségedre lesz, így egyszerűen és gyorsan megtalálhatod az ízlésednek megfelelő darabokat.

__bulb
Női divat 2024: Hogyan öltözzünk egész évben divatosan

Inspirációt keresel öltözködés terén? Rátaláltál. Cikkünkben a női divat 2024 aktuális vonulatát mutatjuk be, valamint tanácsokat is adunk, hogy divatos légy.

Tanácsok a női bő szárú nadrág kiválasztásához

 

A ruhavásárlás nem mindig egyszerű és könnyű dolog, egyes darabok kiválasztásánál több időt vesztegetsz el, míg máskor sikerül mindent gyorsan kiválasztanod. Ez a bő szárú nadrág divat esetében is előfordulhat, ezért néhány hasznos tanáccsal látunk el, melyekre érdemes odafigyelni a vásárlás során.

Elsősorban is figyelj oda a megfelelő hosszra. Ennek minimálisan a bokáig, maximálisan a sarokig kellene érnie. Ha túl hosszú lesz, nem fog szépet mutatni, viszont ha a bokán felül fog végződni, optikailag lerövidíti a lábakat. A következő dolog, amire érdemes figyelni a vásárlás során, az a szegély szélesség, ez ugyanis ennek a típusú nadrágnak a jellegzetes szabása. A szép megjelenés érdekében maximálisan a cipő orráig kellene érnie.

A széles szárú nadrág szabása

 

A női bő szárú nadrág többféle szabásban készül, ezek hosszban, kidolgozásban vagy stílusban is különbözhetnek egymástól.  A nadrág trend legnépszerűbb modelljei közé a következők tartoznak:

__check

Palazzo – nagyon vékony anyagból készülnek és egész hosszukban egyforma szélesek.

__check

Culottes – rövidebb széles szárú nadrágról van szó, hosszuk térd alatt végződik.

__check

Flare – a csípőn és a combon szűk, térdtől lefelé szélesedő nadrág. Mindenekelőtt bő szárú farmernadrág kivitelezésben készülnek.

__check

Banana – az ilyen típusú nadrág a combon szélesebb, a boka felé szűkül.

__check

Paperbag – magas derekú bő szárú nadrág, melyet övvel vagy zsinórral húznak össze.

Divatos darabok megvásárlása TOP ajánlatokkal? Ezeknek az ajánlatoknak egyszerűen nem tudsz majd ellenállni.  Hiszen miért ne vehetnél kevesebb pénzért több divatos ruhát, ha lehetőséged nyílik erre?

A bő szárú nadrág anyaga

 

A bőszárú nadrág divat hatalmas választékában számos típusú anyagból készült darab található. Az anyag kiválasztása pedig nem csak az évszaktól függ, hanem a preferenciádtól is, ezen felül pedig a kényelmes viselés is fontos. Számos anyag közül választhatsz.

__check

Lenvászon, mint természetes anyag, a legnagyobb kényelmet nyújtja a forró nyári napok során. Kiváló légáteresztő képességet biztosít, így szinte úgy érzed majd magad, mintha semmit sem viselnél.

__check

A pamut rendkívül puha anyag, a bőr képes lélegezni alatta, jó nedvszívó képességgel rendelkezik, valamint a karbantartása is egyszerű.

__check

A selyem nem csak elegáns megjelenésű, de érintésre is nagyon kellemes. Az ilyen anyagból készült nadrágok tökéletesek az ünnepi alkalmakra.

__check

A gyapjú anyagból készült nadrágok tökéletes választásnak bizonyulnak, amennyiben őszi viseletre keresel nadrágot, mikor a kicsit vastagabb és melegebb anyagot részesíted előnyben. A hűvösebb napokra a flanel vagy bársony anyagból készült nadrágok szintén alkalmasak. A bársony anyag egyébként újra IN.

A széles szárú nadrágok esetében a színek tekintetében is széles a választék. Választhatsz a semleges fekete, szürke vagy barna közül, vagy épp ellenkezőleg az élénk sárga, zöld vagy narancssárga közül. A mintákat illetően is változatos a kínálat, a legkedveltebb azonban a virágminta.

Nő rózsaszín bő szárú nadrágban és fehér felsőben.

Autor: Mehmet DEMİR (Pexels)

Tudtad, hogy weboldalunkon olcsó divat kategóriát is találsz? Már nem kell a webáruházakat kutatnod, mivel nálunk számos bolt TOP ajánlata megtalálható.

Mit vegyünk fel a széles szárú nadrághoz?

 

A széles szárú nadrág nagyszerű univerzális ruhadarab, melynek tavasszal, nyáron és ősszel is hasznát veszed. Elég, ha megfelelően kombinálod más ruhadarabbal és máris kész az outfit a munkába, a szabadidő eltöltésére, vagy akár egy jelentős eseményre. Elképzelésed sincs hogyan is nézhetnek ki azok az outfitek, amelyek megfelelnek a bőszárú nadrág divatnak? Az elkövetkező sorokban néhány tippel szolgálunk a modern outfit kialakításához.

Hogyan hordjuk a széles szárú nadrágot munkába?

 

Irodában végzendő munkád van és szeretnél jól kinézni? A nadrág trend széles kínálatából nyugodtan választhatsz egy széles szárú nadrágot, ugyanis abban elegáns hatást keltesz. Több lehetőséget nyújtanak számodra, mint azt elsőre gondolnád. Itt a mi ötleteink.

__check

A fehér lenvászon bő szárú nadrág outfitet egészítsd ki egy krém színű blúzzal, majd végy fel hozzá egy fehér zakót. Az elegáns hatást egy semleges színű magas sarkú cipő teszi teljessé.

__check

Semmit nem rontasz el, ha egy szürke színű pamut bő szárú nadrágot pasztell színű toppal egészítesz ki. A balerina cipő kényelmes járást biztosít a szép kiegészítők pedig kiemelik ennek a kényelmes, de mégis divatos outfitnek a szépségét.

__check

Fekete széles szárú nadrág ugyanolyan színű garbóval, magas sarkú cipővel és szép ékszerrel. A fekete ugyanis mindig tökéletes szín volt és lesz is.

__check

Szép mintájú széles szárú nadrág, fehér blúz, barna mokaszin cipő és arany ékszer.

__check

Krémszínű széles szárú nadrág pasztell rózsaszín színű selyem blúzzal kombinálva.  Körömcipő és gyöngy kiegészítők.

Nyári szabadidős outfit bő szárú nadrággal

 

A szabadidős outfit tervezése során bátran engedd el fantáziádat és hozd létre a különféle darabok kombinációját.  Most bemutatjuk az általunk összeállított tippeket.

__check

A bő szárú farmernadrágot kombináld egy egyszerű pólóval és farmer dzsekivel. Az egészet egészítsd ki egy kényelmes tornacipővel.

__check

A fekete lenvászon nadrághoz viselj kontrasztos fehér színű crop top felsőt, cipőnek pedig alacsony tornacipőt válassz.

__check

A virágmintás pamut nadrágot egészítsd ki egy basic fehér felsővel. Ami a cipőt illeti, válaszd a kényelmes szandált.

__check

A fehér széles szárú nadrághoz viselj virágmintás blúzt. A fehér nadrág outfitet egy világos espadrilles cipővel és egy szalma kézitáskával varázsolhatod tökéletessé.

__check

A fekete bő szárú nadrág, kapucnis oversize felső és tornacipő a sportos outfit megjelenés tökéletes megformálója. Az olyan kiegészítőkről se feledkezz meg, mint a hátizsák, a napszemüveg és a baseball sapka.

Nő széles szárú szürke nadrágban, magas sarkú szandálban és kézitáskával a kezében.

Autor: Daniel Duarte(Pexels)

Rendet raktál a cipős szekrényedben és megváltál néhány öregebb cipődtől?  Válogass a legújabb modellek között és a régiek helyét pótold a legújabb kollekció egyes modelljeivel.

Széles szárú nadrágok jelentős eseményre

 

Szeretnél ezúttal egy különleges eseményre igazán egyedien kinézni?  Nem számít, hogy lakodalomba vagy esti rendezvényre készülsz, a széles szárú nadrág minden esetben jó választás. Ha elképzelésed sincs róla, hogyan is kombináld, segítségedre szolgál az általunk összeállított néhány tanács.

__check

Selyem fehér bő szárú nadrág aszimmetrikus szabású fekete blúzzal, magas sarkú ezüst szandál, ezüst ékszer és kézitáska, és már kész is a tökéletes fehér nadrág outfit.

__check

Világos rózsaszín bő szárú nadrág fehér vagy krémszínű csipkés toppal kiegészítve. Kiegészítőként világos körömcipő, visszafogott ékszerek és kézitáska is megfelelő.

__check

Smaragdzöld színű bő szárú nadrág fekete pánt nélküli toppal, fekete zakó és köröm cipő. Kiegészítőként kis kézitáskát és hangsúlyos arany ékszert válassz.

__check

Fekete széles szárú nadrág ezüst színű csillogós toppal, magas sarkú fekete szandál, visszafogott karkötő, nyaklánc és más kiegészítők.

__check

Bordó színű selyem nadrág fekete blúzzal kiegészítve, magas sarkú szandál és arany ékszer.

Mivel a széles szárú nadrág a melegebb őszi napokra is megfelelő öltözet, válogass a mintás nadrágok közül. Erre az időszakra a kockás, pepita vagy halszálkás minta is tökéletes választás. Nem találtál ilyen mintás nadrágot? Akkor ezt a mintát keresd a blúzokon vagy pólókon és vedd fel azt egy magas derekú bő szárú nadrághoz. A tökélete őszi look kialakításához már csak a hegyes orrú bokacsizma hiányzik.

__bulb
Hogyan válasszuk ki a megfelelő napszemüveget?

Nyáron a napszemüveg elengedhetetlen kellék a szemünk védelme szempontjából. Hogyan válassz minőségi napszemüveget? A cikkben minden lényeges információt megtalálsz.

Ahogy azt már olvashattad, a bő szárú nadrágra az elegáns és lezser outfit kialakításánál egyaránt számíthatsz. Bátran szerezz be egyet és univerzális felhasználása miatt a kedvenc ruhadaraboddá válik majd, mivel minden outfitnek stílust kölcsönöz, neked pedig a szükséges kényelmet biztosítja.

__tag_orange

8142

kedvezménykupon

282514

kedvezmény
__cart_orange

1747

webáruház
__users_orange

80 000

Kuplio felhasználó