Női divat 2024: Hogyan öltözzünk egész évben divatosan

30.05.2024 Mária Online vásárlás Megosztás

Inspirációt keresel öltözködés terén? Rátaláltál. Cikkünkben a női divat 2024 aktuális vonulatát mutatjuk be, valamint tanácsokat is adunk, hogy divatos légy.

Az évente változó divat trendek a megszállott vásárlók és a vásárlást kedvelők számára szinte egyet jelent a kötelező vásárlással. Így van ez a Te esetedben is? Akkor bizony tudnod kellene az aktuális divat trendről, hogy az elkövetkező hetekben ennek megfelelően állítsd össze az öltözékedet.

Még nem volt időd tájékozódni róla? Mi most szívesen bemutatjuk neked a divat trendet a 2024-es évre. Ráadásként évszakokhoz illő outfit tippekkel látunk el, hogy ebben az évben Te és a ruhatárad is tökéletesen felkészültek legyetek.

„Akárki is mondta, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni, biztosan nem tudta, hova menjen vásárolni.”

- Bo Derek, amerikai színésznő

Cikkünkből megtudhatod

Nő világos rövidnadrágban.

Autor: Wesley Davi (Pexels)

__bulb
Hol lehet Sinsay ajándékkártyát szerezni, és mire lehet felhasználni?

Szeretnéd megajándékozni szeretteid? Egy Sinsay ajándékkártya remek választás lehet, mivel lehetőséget teremt arra, hogy az illető saját ízlése szerint válassza ki a kívánt ruhát vagy kiegészítőt.

Női divat 2024

 

Párizs, Milánó, London és New York... a divat városai, ahol a divattervezők minden évben új divat trendekkel jelentkeznek és megmutatják, mi lesz IN és mi OUT. Az öltözködés terén gyakran kitolják a határokat és bebizonyítják, hogy az első pillantásra elképzelhetetlen dologból is lehet tökéletes megjelenést alkotni. 

Érdekel, hogy az előző év trendjeiből megmaradt-e valami, vagy az alkotók teljesen új darabokat mutattak be a kifutón? A divat terén ebben az évben a következő darabok és kiegészítők dominálnak.

__bulb
Hogyan válasszuk ki a megfelelő napszemüveget?

Nyáron a napszemüveg elengedhetetlen kellék a szemünk védelme szempontjából. Hogyan válassz minőségi napszemüveget? A cikkben minden lényeges információt megtalálsz.

Kezdjük a legnagyobb trenddel, az év színével, amelyet minden évben a Pantone Színintézet hirdet meg. Ebben az évben ez a szín a PeachFuzz, a finom őszibarack árnyalat, amelyet blúzokon, ruhákon és a kiegészítőken is felfedezhetsz. Válassz Te is ilyen árnyalatot és garantáltan IN leszel.

A ruhatár egyik modern darabja a földig érő szoknya, amely optikaiag nyújtja az alakot, és magas derékrészt hoz létre.  Leggyakrabban a magasabb testalkatú hölgyek ruhatárát gazdagítja, viselésétől azonban az alacsonyabbaknak sem kell tartaniuk. Magas sarkú cipővel, vagy platformos szandállal kitűnő választás lehet. A maxi szoknya kategóriában a farmer szoknyák idén különösen nagy népszerűségnek örvendenek. Te is adsz egy esélyt neki?

A következő a sorban a magas derekú nadrág. Ez már évek óta hol felbukkan, hol eltűnik a divat világából, ebben az évben azonban újra elfoglalja becses helyét a trendek között. Legfőbb előnye a nem kívánatos görbék takarásában rejlik, éppen ezért a teltebb testalkatú hölgyek kedvenc ruhadarabja. Mindezek mellett azonban bármilyen testalkatra megfelelő, nagyszerű outfitek egész sora alakítható ki belőle. Elég egy betűrt inggel, pólóval vagy rövidített toppal kombinálni és már indulhatsz is. Éppen ezért minden ruhatárban legalább egynek lennie kellene.

Szereted a virág mintát? Ha igennel válaszoltál, boldog lehetsz, hiszen a 2024-es divatrend egyik meghatározó mintája. Nem csak ruhán, de szoknyán, nadrágon is jelen vannak, valamint kiegészítők formájában is viselhető. Ha ilyen darabokat keresel, nézz körül a Zoot webáruházban.

Nő virágmintás ruhában, a parkban a fűben ölve olvas.

Autor: Vlada Karpovich (Pexels)

A weboldalunkon található olcsó ruházat kategóriában számos terméket találsz. Válogass a nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt hatalmas kínálatból és vásárolj okosan.

A hosszú maxi szoknya is népszerű, azonban a rövidnadrágok is, amelyek többet mutatnak a lábakból. Igen, a rövid nadrágok is a divat trend 2024 tárházába tartoznak, mégpedig minél rövidebbek, annál jobbak. Ha IN akarsz lenni, nyárra Te is szerezz be egyet.

A világ kifutóin már évek óta találkozhatunk átlátszó öltözettel, ez alól az ide év sem lesz kivétel. Teljesen érthető, ha nem mindenki azonosul ezzel a divatirányzattal. Mi azonban eláruljuk, hogyan veheted fel, hogy mégse mutass meg sokat magadból – vegyél fel egy pántos ruhát és erre vedd fel az átlátszó blúzt.

Farmer, farmer és még egyszer farmer. Az ilyen anyagból készült nadrág, szoknya vagy ruha egyetlen egy ruhatárból sem hiányozhatna. Nem számít a szoknya hossza, valamint az sem, hogy a farmer tépett vagy sem egyszerűen hordani kell.

Az anyagot illetően a népszerűség sorait a bársony is bővíti. Ezt a bordázott felületű textilanyagot biztosan jól ismered. A mai kollekciókban nem csak nadrágok, de ruhák és zakók anyagaként is megtalálhatod. Ne késlekedj, vágj bele a farmer és bársony anyagból készült darabok beszerzésébe.  Nézz körül például az AboutYou webáruház kínálatában.

Az öltözködésedben inkább a minimalizmust kedveled? Akkor van egy örömhírünk számodra, ugyanis a semleges színek és a minta nélküli ruházat is a divat trendek közé tartoznak. A barna, fehér vagy fekete színekkel egyetlen outfitet sem lehet tönkre tenni.

Mi a véleményed a pólóingekről? Kimondottan férfi vagy sportos öltözetnek tartod őket? Így vagy úgy, manapság azonban a modern női kollekciók közé tartoznak. Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden nő szereti a galléros pólót, de ha elolvasod a viselésükkel kapcsolatos tanácsainkat, lehet a Te véleményed is megváltozik. Ahhoz, hogy többet megtudj a viseléssel kapcsolatos tippekről, folytasd tovább az olvasást.

Nő farmer szoknyában, napszemüvegben, pólóban és hosszabb kabátban.

Autor: Felix Young (Pexels)

Weboldalunkon számos kedvező ajánlatot találsz a ruhát és cipőt értékesítő különböző internetes áruházak kínálatából. Itt van egy pár belőlük.

rojtok is örök divatnak számítanak. Az aktuális kollekciókban található számos darabon felfedezhető ez a sokak által kedvelt, ugyanakkor sokak által gyűlölt kiegészítő. Te bevállalod, vagy inkább kihagyod?

Ami a mintákat illeti, ebben az évben a pöttyök viszik a pálmát. Az ingeken, blúzokon, ruhákon vagy kendőkön egyaránt felfedezheted őket. Van ahol egészen apró pöttyök sűrű mintázatban, máshol nagyobbak itt-ott elszórtan.

A kedvenc internetes üzletedet böngészve észrevetted, hogy egyes darabokat masnival díszítettek? Szoknyák, hajpántok, sőt cipők díszeként vannak jelen. Egyes nőknek ez elképzelhetetlen, mások szívesen hordják őket. A divat végső soron pont a változatosságról és a választási lehetőségekről szól.

Az ez évi divatrend a cipők kategóriájában is ismert. Ezeket a kényelmes papucsok, körömcipők, a kedvelt és gyűlölt balerina cipők, Mary Jane cipők és a platformos cipők alkotják.

Mi hiányzik még a tökéletes outfithez? Természetesen a kézitáska. A számos típus közül a divat trend 2024 évre a shopper táska. Az elsőbbséget a praktikusságának köszönheti, hiszen a könyvektől kezdve a számítógépen keresztül egészen a kisebb bevásárlásig minden belefér. Az ezüst kiegészítőkről se feledkezz meg, ezek ugyanis ebben az évben az arany elé kerültek.

__bulb
TOP 10 futóruházat és kiegészítő kezdő futók számára – Hol tudod megvásárolni?

Szeretnél elkezdeni futni a szabadidődben? Elmondjuk, milyen sportkellékekre van szükséged a kezdéshez, és azt is, hol vásárolhatod meg őket. Hiszen lassan indul az idei futószezon.

Hogyan öltözzünk egész évben divatosan?

 

Bemutattuk mi az IN ebben az évben, most megmutatjuk hogyan légy divatos. Íme, néhány tipp az egész éves divatos outfit kialakításához, valamint ötletekkel szolgálunk a vásárlást illetően, hol kell vásárolni ahhoz, hogy bő legyen a választék, de mégse kelljen sokat költened.

Üde tavaszi outfit

 

Az ébredező természet időszakában eljön az idő a ruhatár színeinek frissítésére is, egyúttal azonban a könnyebb és melegebb darabok kombinálásáról sem szabad megfeledkezni. Ne engedd meg, hogy az időjárás hirtelen változása befolyásolja kényelmedet, meríts ötleteket outfit inspirációinkból.

__check

Hosszú fodros ruha farmerdzsekivel és fehér tornacipővel kombinálva.

__check

Farmer, mintás póló, vékony kardigán, tavaszi dzseki és vászon tornacipő.

__check

Maxi szoknya egyszerű pólóval vagy toppal és magas sarkú szandál.

__check

Pasztell színű szőtt nadrág, egyszínű póló, vékony kardigán és tornacipő.

__check

Pöttyös mintás blúz, tüll szoknya, ékszerek és balerina cipő.

__check

Hosszú ujjú farmer ruha, parka kabát és tornacipő.

__check

Nadrág, pólóing és vékony kabát.

__check

Bőr szoknya, top és mokaszin.

__check

Farmer, blúz, zakó és körömcipő.

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

Könnyű nyári outfit

 

A hőmérséklet emelkedésével már nincs szükség nagy mennyiségű ruhára, előnyt élveznek a könnyű anyagok divatos kombinációban. Légy kreatív, vedd figyelembe a divat trend 2024-es évre vonatkozó ajánlásait és alkosd meg saját ruhatáradat. Nézzük meg, hogyan is néz ki a nyári outfit.

__check

Farmer rövidnadrág, crop top és szandál.

__check

Virágos ruha kalappal, napszemüveggel, nyaklánccal és papuccsal.

__check

Bő szabású nadrág, póló, eszpadrill cipő.

__check

Pöttyös mintás vagy masnis ruha, magas sarkú szandál.

__check

Bikershorts, oversized póló és sportcipő.

__check

Overall, szandál, napszemüveg és shopper táska.

__check

Farmer szoknya, ingpóló, tornacipő.

__check

Rövidnadrág, póló, hálós póló.

__check

Outfit nyaralásra – fürdőruha és horgolt ruha.

Nő fekete pólóban és virágmintás szoknyában.

Autor: Anastasiya Lobanovskaya (Pexels)

Őszi rétegezés

 

Ahogy azt már a főcím is elárulja, az őszi öltözködés mindenekelőtt a melegebb ruhadarabok átmeneti darabokkal történő rétegezéséről szól. A még mindig napos idő a hűvösebb, esősebb idővel váltakozik, ezzel az outfittel azonban semmilyen időjárási változás nem okoz kellemetlen meglepetést.

__check

Magas derekú nadrág, kardigán, bokacsizma és bőrkabát.

__check

Farmer, flanel ing, viharkabát és vastagabb tornacipő.

__check

Maxi szoknya, hosszú ujjú póló, könnyű kabát és őszi csizma.

__check

Bőr leggings, oversized szvetter és bokacsizma.

__check

Kockás mintás szoknya, garbó és térdig érő csizma.

__check

Farmer, rövid ujjú póló, kardigán és magas szárú velúr csizma.

__check

Magas derekú nadrág, garbó, hosszú fekete kabát és csizma.

__check

Fekete nadrág fehér blúzzal és körömcipő.

__check

Vastag szvetter, nadrág és körömcipő.

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről, ékszerekről valamint a parfümről sem. Válogass a következő e-shopok ajánlatai között.

Tél a meleg és elegancia jegyében

 

A téli outfitnek néhány rétegből kellene állnia, melyeket a maximális kényelem elérése érdekében le és fel lehet venni. Ennek ellenére azonban az egyes ruha rétegekkel is jól nézhetsz ki és jól is érezheted magad. Ez az általunk kínált téli outfit összeállítás. 

__check

Farmer, vastag szvetter, gyapjú kabát és magas szárú bőr csizma, sapka.

__check

Nadrág, kötött szvetter, téli boka csizma és kabát.

__check

Szőrme mellény, garbó, farmer és téli csizma.

__check

Teddybear kabát, skinny farmer, hócsizma.

__check

Ruha, magas szárú bőr csizma és hosszú kabát.

__check

Bőr nadrág, sötétzöld szvetter, fekete kabát és bélelt tornacipő.

__check

Világoskék farmer, fehér ing, szürke mellény és téli bokacipő.

__check

Farmer, ing, szvetter, téli kabát és téli cipő.

__check

Bársony nadrág, póló, kabát és bélelt tornacipő.

Női téli öltözékben, télen a hóesésben.

Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

Elnyerte legalább egy ajánlat a tetszésedet a divat trend 2024 kínálatából? Lehet, Te is úgy vagy ezzel, mint mi, hogy nem tudod, mit is vegyél meg elsőként. Erre az esetre is van egy tanácsunk, hogy miként vedd meg csak az, amire igazán szükséged van így elkerülve a hirtelen ötlettől vezérelt vásárlást. Minden neked tetsző darabot képzelj el legalább három különféle outfitbe beépítve. Ha ez gondolatban sikerül, biztosan hasznát veszed az adott ruhadarabnak, ha viszont nem, akkor valószínűleg a szekrény mélyen fog porosodni.

Azonban ne feledd, a divatos darabok ugyan nagyszerűek, a legfontosabb viszont az, hogy jól érezd magad a ruhában.