Nyári tábor: mi mindent csomagoljunk a gyerekeknek?

család

Tudja, hogy gyermekének mit kell feltétlenül magával vinnie a nyári táborba? Készítettünk egy hasznos összefoglalót arról, hogy mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat a lurkóknak. Ráadásul, ha kihasználja az extra kedvezményeket a ruházatra és a cipőkre, pár ezer forintot meg is takaríthat.

 

Eljött a nyári táborok ideje. Tudja, mi az, amit gyermekének mindenképpen magával kellene vinnie? Íme egy lista arról, hogy mi mindent pakoljon be csemetéjének a nyári táborba, és hogyan spóroljon emellett.

 

1. Ruházat és lábbeli 

Mint minden jó anyuka, minden bizonnyal ön is elsősorban a ruhákra gondol. Nyáron az időjárás változékony lehet, így a nyári darabokon kívül - mint például a pólók és rövidnadrágok -  készítsen be néhány melegebb ruhát is.

 

2. Tisztálkodási szerek

A tisztálkodási szerekből ne felejtse ki a fogkefét, fogkrémet, fésűt, zsebkendőt, sampont és a szappant vagy a tusfürdőt. Ezen kívül csomagoljon még legalább 1 törölközőt és 1 fürdőlepedőt, amennyiben nem kapnak közvetlenül a táborban. A nap elleni védelem érdekében pakoljon be napozókrémet is.

Tippünk: Gyermekének nem kellene magas faktorszámú napozókrémet használnia. Olvassa el, hogy miért.

 

3. Gyógyszerek

 

A gyógyszerekkel csak óvatosan. Elvégre mégiscsak egy gyermekről van szó. Ha csemetéjének egészségügyi problémája van, valószínűleg tudja, hogyan kell a gyógyszereket szednie. Mindenesetre az esetleges egészségügyi gondokról tájékoztassa a tábor szervezőjét, és adja át neki a gyógyszereket is.

 

4. Egyéb fontos dolgok

 

Gyermekének ki kellene töltenie kérdőívet az egészségügyi állapotáról, és hozzácsatolni egy orvosi igazolást arról, hogy részt vehet az adott táboron. A tábor vezetőjének adja meg saját és párja elérhetőségét is, és csemetéjének némi zsebpénzt is biztosítson a szükséges kiadások fedezésére. Ha gyermeke még nem tudja kezelni a pénzt, vagy egyszerűen csak a biztonság érdekében, adja oda a pénzt egy borítékban a táborvezetőnek. A kisebb gyerekeknek biztosan jót tesz majd, ha kedvenc játékaik is velük vannak. A kis könyvmolyok pedig a kedvenc könyvüknek örülnek majd.

Tippünk: Csomagoljon gyermekével együtt. Így áttekintést kap arról, hogy mi mindent visz magával, és mit mire tud majd használni. A nagy táskán kívül egy kisebb hátizsákkal is lássa el gyermekét, melybe tegyen egy műanyag flakont, amelyet innivalóval tölthet meg, és a kirándulásokra magával tudja vinni.

 

Hogyan lehet pénzt megtakarítani a vásárlásnál?

 

Túl hosszúnak tűnik ez a lista? Amikor összeszámolja az összes tételt, valószínűleg már sejti, hogy a vásárlásnál mélyebbre kell majd nyúlnia a pénztárcájában. Viszont nem kell ennek feltétlenül így lennie. Használja a weboldalunkon található kedvezmény kuponokat, és spóroljon. Az Answear kupon vagy az Ecipő kupon mindig jól jön, nemde?