Szekrények, vitrinek és polcok – hogyan kombináljuk őket?

bútor

Hogyan lehet a legjobban összekombinálni a szekrényeket, vitrineket és polcokat a nappalijában? A megoldás lehet hatékony, és ugyanakkor mégsem drága. Olvasson tovább a Kuplio.hu oldalon.

 

Már unja a nappaliját, a benne lévő bútorokat, amelyeket évekkel ezelőtt választott? Ami akkor modern volt, egy idő után némi változtatást és felújítást igényel. Segítünk Önnek megtalálni a lehetőségeket, hogy vihet új életet nappalijába. És ráadásul még kevesebb pénzért, mint gondolná.

 

A kulcsszó „tér“

 

Szabaduljon meg a hatalmas nappali szekrénysorától, és felfedezheti a mögötte évekig rejtőzködő teret. A mai trendek azt mondják, hogy a minimalizmus jelszavát kell követnünk. Természetesen a lehető legnagyobb adag gyakorlatiassággal. A lakóegységekben mindenekelőtt elegendő tárolóhelynek kellene lennie. Nem szükséges azonban túl sok szekrényt és vitrint elhelyezni.

A siker első előfeltétele olyan bútorok kiválasztása, amelyek egymással és ugyanakkor a lakás vagy ház többi részével is összhangban vannak. Nem kell szigorúan ragaszkodni egy stílushoz vagy színhez. Ami fontos, hogy hogyan fogja majd az új nappalijában érezni magát. Például, ha amerikai konyhája van, a konyhalap és az étkezőasztal színére érdemes figyelni.

Manapság ez alól nem kivételek a nagyobb bútorok nélküli nappalik sem. Nos, talán csak a kanapé nélkülözhetetlen. Az átlagos nappaliban elég csak néhány polc vagy egy nagyobb könyvespolc, amelyre kényelmesen elhelyezheti mindazt, amire szüksége van. Azonban, ha a „régi iskola” képviselője, és mégis valahol tárolni akarja az összes esküvői porcelánt, örökölt vázát és a nyaralásokról származó ajándéktárgyakat, úgy szerezzen be egy keskenyebb vitrint vagy egy üveges komódot. Felérhet nyugodtan akár a mennyezetig, és ha az egyik sarokban helyezi el, kitölti az üres helyet, és praktikus menedéke lesz az összes cuccának.

Egy másik lehetőség a polcrendszer. Ideális megoldás, ha meg akarja tartani a tér nyitottságát, miközben rengeteg helyet kínál a könyveknek, apró tárgyaknak, keretes képeknek és így tovább. Ha rengeteg tárgya van, válassza a leghosszabb falat a nappaliban. Szükség szerint hagyjon néhány centimétert a tévére, képre vagy virágcserepekre.

 

Kompromisszum

 

Ha nem tud dönteni, hogy komódot vagy a polcokat válasszon-e, akkor kössön kompromisszumot, és kombinálja őket. Lehet egy olyan verzió például, hogy a fal teljes hossza mentén egymás mellé helyez 3-4 alacsony komódot, amelyek egyaránt TV asztalként és nehezebb tárgyak elhelyezésére is szolgálhatnak majd. Ezek fölé aztán felakaszthat néhány polcot is, amelyeket kisebb dolgokra, virágokra vagy gyertyákra használhat. Ez pénzügyileg költségesebb megoldásnak tűnik Önnek? Nem feltétlenül kell annak lennie. Használja ki a kedvezménykuponokat, és spóroljon meg több ezer forintot. Több bútorwebáruház kínál jelentős kedvezményeket a kuponoknak köszönhetően. Akár 70% -ot kaphat a kiválasztott bútorokból, vagy 45% -kal olcsóbban vehet komódokat. Ki mondta, hogy az újnak drágának kell lennie? :)